>21Days: Shopping

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Mijn eerste dag van de cleanse zit er bijna op. Althans, ik heb nu zo’n beetje alles gegeten wat ik vandaag ‘mag’ eten, maar we zijn er natuurlijk nog niet. Hoe mijn eerste dag verlopen is vertel ik morgenochtend uitgebreid, ik bedoel.. ik heb nog vierenhalf uur om de fout in te gaan ;-)

Vandaag was een duur dagje. Het begon vanmorgen met frambozen van de groenteman tegenover m’n huis (ik had zeg maar niet echt nagedacht wat ik ’s ochtends zou ontbijten), daarna de groente en fruitafdeling van de Albert Heijn leeggeroofd en daarna op naar het centrum van Den Haag voor de ‘bijzondere’ ingrediënten.

Natuurlijk eventjes langs de Vegetarische Slager, ik mag dan misschien wel niet de heerlijke vleesvervangers die ze daar verkopen, ze verkopen er ook de producten van Renee Voltaire, volgens mij als enige in Nederland. Heerlijk wat rawfood snacks ingeslagen (goji bessen met chocolade!!!!!), hennepzaad (heerlijke door salade’s!) en henneppasta (wie heeft er ooit gezegd dat een cleanse niet lekker kan zijn) Oh en de raw cruesli en raw musli mix (met gojibessen en quinoa!). Ah en de rawfoodbars van Nakd niet te vergeten. Lekker lekker lekker!

Na de Vegetarische Slager was het rennen voor mijn afspraak bij de Rabobank, waar ik uiteindelijk nog twintig minuten te vroeg was ook. Tijd inschatten is dus niet mijn grootste kwaliteit. Maar ik wachtte buiten, op een bankje, bij de hofvijver, met uitzicht op het torentje. Ik zag de lichten branden en fantaseerde over hoe daar binnen op dat moment ‘het land regeert werd’. Den Haag heeft wat dat betreft wel iets werelds, toch?

De afspraak bij de Rabobank was gelukkig snel te einde, gelukkig maar, want m’n maag begon op dat moment toch wel water hongerverschijnselen te vertonen, dus snel naar huis voor een homemade rawfood lunch, wat dat was? Lees je morgen :)

Liefs,

Delen:

13 Reacties

 1. Eline
  april 21, 2011 / 18:37

  >Ben benieuwd naar al die producten, ken heel veel dingen niet!

 2. filleunique
  april 21, 2011 / 18:59

  >Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch in het begin over deze cleanse… of je wel voldoende binnen zou krijgen, of dit wel gezond is, of je geen voedingstekorten zou hebben, of er wel variatie in zou zitten etc… maar nu ik de foto's zie van de producten merk ik dat het best wel haalbaar eruit ziet zonder honger te hoeven lijden. Ik ben benieuwd! En wie weet waag ik ook wel eens een poging een weekje (3 weken lijkt mij nog steeds wat te lang voor mezelf) zo'n cleanse te ondergaan. Goodluck!

 3. Annouska
  april 21, 2011 / 19:18

  >Wauw dat cleanse is wel peper duur zeg. Ik was van plan wat over te nemen van je lijstje, maar die producten die jij aanschaft gaan ver boven mijn budget helaas. Maar goed dit is ook het blogje over jou cleanse en niet de mijne haha. Je kan er in elk geval optimaal van genieten en wordt het misschien toch wel best makkelijk??

 4. Nathalie
  april 21, 2011 / 19:41

  >Ik vind je hoed zo leuk!

 5. Anonymous
  april 21, 2011 / 20:21

  >Ben erg benieuwd hoe het je zal gaan komende 20 dagen!
  Verder nog een kleine opmerking over de een-na-laatste alinea: torrentje is natuurlijk torentje en 'hoe het land geregeerd werd' is met een d i.p.v. t ;) Niet om te muggenziften hoor, maar het leest wat fijner.

  Veel succes!

 6. Nov
  april 21, 2011 / 20:27

  >Ik heb deze detox/cleanse voor 2 weken gedaan, puur voor mijn gezondheid. maar ik at gewoon wat ik kon halen bij de gewone (super)markten,en maakte veel goedkoop maar gezond homemade eten :) toen was ik 2.5 kg kwijt in 2 weken.ik kan zeggen, dat ik voelde me heeell anders dan voor de cleanse poging. ik was een stukje gezonder en mijn huid zag er ook veel beter uit!Veel success voor jouw cleanse actie, de eerste week is altijd een beetje zwaar maar geloof me, in de tweede week begint het al te wennen! :)

 7. kim
  april 21, 2011 / 23:07

  >oeeew ben benieuwd! en wat een leuk jurkje heb je aan! :)

 8. kimmie
  april 22, 2011 / 06:22

  >Ik hou van je hoed. Ben benieuwd!

 9. Elisa
  april 22, 2011 / 06:46

  >Wat een super leuke foto's

 10. Carina
  april 22, 2011 / 07:45

  >leuke hoed en foto's! Wel duur grapje zo cleanse! Ben benieuwd wat je gister nog meer allemaal hebt gegeten.

  • augustus 10, 2011 / 21:59

   Isnt is time to build a new economic machine that does not allow these games:Global economy = $47T per yearDerivatives market = $476T per year

 11. Phine
  april 22, 2011 / 08:14

  >Wat zie jij er heerlijk zomers uit.. alsof je op vakantie bent in Zuid-Frankrijk!! :) Succes vandaag.. day 2!

 12. Anonymous
  april 22, 2011 / 09:48

  >Leuke hoed!