Happy 2019

2019…. ⭐ Het jaar dat ik 30 word ⭐ Het jaar dat ik eindelijk écht goed met mijn administratie om zal gaan (2018 was eigenlijk dat jaar, maar eh…. ja, wat zal ik er over zeggen?) ⭐ Het jaar dat ik onder de 40 minuten op de 10 kilometer ga lopen ⭐ Het jaar dat … Ach, ik weet eigenlijk helemaal niet wat er allemaal in 2019 te gebeuren staat, als ik van 2018 een ding geleerd heb is dat niets loopt zoals je het verwacht en dat dat helemaal niet erg is, want die onverwachtse gebeurtenissen kunnen best nog wel goed uitpakken. Ook al lijkt het in eerste instantie een ramp van wereldformaat.

Ik hoop dat jullie allemaal een goede jaarwisseling gehad hebben. Dat je kater niet te groot is (liever nog: gewoon helemaal niet aanwezig) en dat je je goed genoeg voelt voor een kort rondje hardlopen of een lekkere wandeling. Het jaar goed beginnen. En voelt het allemaal iets minder goed (als in: dikke vette kater) dan heb ik een tip voor je, trek gewoon die dekens over je heen en sla 1 januari over. Althans, dat zou ik in dat geval gedaan hebben.

Vorig jaar liep ik 18 kilometer op nieuwjaarsdag, vandaag laat ik die 19 kilometer even zitten. Maar ik ben wel van plan om minstens het dubbele aantal kilometers op de ski’s af te leggen. Ik had het jaar niet beter kunnen beginnen; samen met Arthur in de sneeuw. Sorry papa, ik ben bang dat je vandaag je kilometers alleen moet lopen, maar ik beloof dat we snel weer eens samen op pad gaan.

HAPPY NEW YEAR!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. januari 1, 2019 / 20:23

    Gisterochtend mijn laatste hardlooprondje van 2018 gedaan. Vanmiddag mijn eerste rondje van 2019! Voelt echt heel goed om het jaar zo te beginnen :)

    Veel plezier op de ski’s!

    Liefs,
    Marloes