#POWEROFCHANGE: Challenge kick-off! (+ win)

 photo sdfdfs-1.jpg

Never change a winning team, of misschien toch wel als je ‘on top’ wilt blijven moet je je blijven verbeteren om aan de veranderende eisen te blijven voldoen en de concurrentie voorbij te blijven.

Uit onderzoek van de BBC bleek zeven jaar geleden dat het Protect & Perfect serum van Boots No7 het enige serum is dat écht werkt. Het serum belooft de verschijning van poriën, fijne lijntjes en rimpels te verminderen binnen vier weken. Nadat de onderzoeksresultaten van het BBC-programma Horizon bekend werden, was het product vrijwel meteen uitverkocht. Het serum was in de winkel nog geen 17 pond, op eBay werd het voor 65 pond aangeboden. Dat was 2007, begin dit jaar ging het serum toch nog iedere vijftien seconden over de toonbank. Best spannend dus, om de formule van zo’n bestseller aan te passen. Het heeft dus even geduurd voordat de vernieuwde formule in de winkel lag. Maar ook het nieuwe serum is een succes, het serum wordt in de UK – waar de roots van Boots liggen – iedere acht seconden verkocht.

Het No7 Protect & Perfect ADVANCED Serum is bedoeld voor iedereen, bij wie de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Het pakt de eerste fijne lijntjes aan, die meestal ontstaan wanneer vrouwen tussen de 25 en 35 jaar oud zijn. Het bevat actieve ingrediënten die helpen de huid te herstellen en te beschermen en tegelijkertijd oneffenheden aanpakken. Daarnaast is er ook het No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum, dit serum is bedoeld voor diepere lijntjes en rimpels, die meestal ontstaan bij vrouwen vanaf 35 jaar. De ingrediënten van dit anti-rimpelserum zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vermogen de huid te herstellen, te verstevigen en beschermen. We lichten de belangrijkste ingrediënten van beide serums hieronder toe.

Wat er precies in het serum zit?

Voor herstel
Matrixyl 3000 is een van onze top ingrediënten. Deze krachtige mix van peptiden helpt structurele vezels, zoals fibrilline, in de huid repareren. We hebben Matrixyl 3000 gecombineerd met een di-peptide, dat complementair is aan Matrixyl 3000 en ermee samenwerkt om nog betere anti-ageing resultaten te verkrijgen.

Voor een frisse, gladde huid
Salicylzuur (No7 Protect & Perfect Advanced serum) zorgt voor een frisse gladde huid, zonder oneffenheden. Het verbetert de teint door te helpen oude huidcellen te verwijderen en de frisse nieuwe huid eronder te onthullen. Salicylzuur heeft het vermogen om verstopte poriën open te houden en de daarin aanwezige bacteriën te neutraliseren, waardoor oneffenheden voorkomen worden.

Voor extra stevigheid
Hyaluronzuur (No7 Protect & Perfect Intense Advanced serum) helpt vocht vast te houden in de huid en zorgt voor een goed gehydrateerde huid die stevig aanvoelt.

Verhoogde bescherming
Een gepatenteerd antioxidant complex helpt de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen, luchtvervuiling en de gevolgen van stress.

#POWEROFCHANGE Challenge

Boots ging de uitdaging aan en veranderde haar serum. En met het nieuwe serum kun jij volgens Boots ook jouw huid binnen 30 dagen (positief) veranderen. Om het serum te promoten komt Boots deze maand met de #POWEROFCHANGE challenge. Deelnemers gaan in 30 dagen iets veranderen in hun leven. Misschien ga jij altijd te laat naar bed en ga jij er in 30 dagen voor zorgen dat je een gezond slaapritme hebt. Of misschien eet je ongezond en wil je dat juist aan gaan pakken?

Wil jij meedoen? Ik mag drie serums onder jullie verloten! Laten me in de comments weten wat jij in 30 dagen zou willen veranderen en misschien win jij wel één van de serums. Houdt aanstaande maandag goed je mailbox in de gaten, dan stuur ik de winnaars een mailtje.

Mijn eigen #POWEROFCHANGE Challenge

Natuurlijk kan ook ik niet achter blijven. Afgelopen weekend liep ik een marathon in New York en besefte ik ineens dat ik de afgelopen maanden niet heel goed voor mezelf gezorgd heb. Jammer dat ik daar tijdens de marathon waar ik maanden naar toegeleefd heb achter moest komen, maar goed, toch fijn dat ik er nog redelijk op tijd achter kwam. Ik neem te veel hooi op mijn vork, waardoor ik vaak achter de feiten aanloop, waardoor ik stress krijg, weinig tijd voor mezelf neem, continu met mijn ogen naar een scherm (iPhone, MacBook, iMac) kijk en uiteindelijk krijg ik dan natuurlijk hoofdpijn. En als ik eenmaal hoofdpijn krijg dan zijn al mijn goede voornemens kwijt. Ik drink cola en eet chips omdat dat het enige is waar ik niet misselijk van wordt (lekker slecht) en doordat ik minder kan werken, krijg ik alleen maar nog meer stress. Een vicieuze cirkel dus.

Deze maand wil ik een stapje terug doen en beter voor mezelf gaan zorgen. Ik wil momenten creëren waarop ik niet naar een scherm kijk en niet productief bezig hoef te zijn. Ik ga op tijd naar bed, ga er op een normaal tijdstip weer uit, en de komende 30 dagen zul je geen McDonalds zakken in mijn auto aantreffen. Daarnaast wil ik bewust gaan ontspannen en dat wil ik gaan doen tijdens een paar lesjes yoga. Ook wil ik meer krachttraining gaan doen zodat mijn core en schouders sterker worden, waardoor ik misschien minder last krijg van hoofdpijn (die komt namelijk ook vaak vanuit mijn schouders opzetten).

Maar het belangrijkste is dat ik niet ga stressen. Lukt het niet met de krachttraining? No worries, dan maar een andere keer. Lukt het niet om naar yoga te gaan? Dan doe ik thuis toch een yogavideo. Ontspannen, niet stressen, dat is voor mij deze maand (en de rest van mijn leven eigenlijk, want hallo, wanneer is stressen nu wel goed?) het belangrijkste.

Zo en nu ben ik dus heel benieuwd naar jouw #POWEROFCHANGE Challenge! Laat een reactie achter en wie weet ontvang jij volgende week het serum!

Liefs,
Annemerel

De #powerofchange challenge wordt gesponsord door Boots

Delen:

62 Reacties

 1. november 10, 2014 / 17:14

  Super leuk! Ik ga de komende dertig dagen de challange aan om mij minimaal een uur per dag op school te focussen. Zoveel andere verleidingen zorgen ervoor dat ik dat juist niet deed. Vanaf nu dus wel!! #wishmeluck!

 2. november 10, 2014 / 17:22

  Wat ik in 30 dagen zou willen veranderen? In die periode ga ik werken aan mijn danslichaam: m’n pointe, buikspieren, plié enzovoort. Letten op het eten en het allerbelangrijkste: genieten van elke dansles. Want wat heb ik een zin om die spitzen aan te trekken en wat heb ik een zin om beter te worden. Die 30 dagen? Die gaan deze danseres heeel gelukkig maken! Wiehieee !

  Liefs, Katy

 3. Sarah
  november 10, 2014 / 17:30

  Ik wil elke dag werken voor school en 3 keer per week sporten. Let’s do this! :D

 4. november 10, 2014 / 17:35

  Ik wil een maand lang geen of nauwelijks suiker eten, wat mn huid is een groot drama! En ik heb dteeds het gevoel dat het van suiker afkomstig is. Even tanden op elkaar dus letterlijk en figuurlijk!
  Hopen dat het mn huid verbeterd!

 5. november 10, 2014 / 17:41

  Ik sport al vijf keer in de week, graag de komende 30 dagen wil ik dat blijven doen (zoals ik al deed en daarna ook gewoon nog). Daarnaast wil ik iets vroeger naar bed, meer rust voor mezelf creëren en me af en toe gewoon afsluiten van tv, internet, sociaal media etc. :-) X

 6. Brenda
  november 10, 2014 / 17:42

  Ik ben slank, eet gezond, loop 3x per week hard… Maar ik snoep VEEL TE VEEL! (Pakken oreo’s, hele repen chocola, pralines….en dat elke dag) ik zou dus graag veel gezonder leven en eindelijk eens aan mijn core werken, ik ken de oefeningen, de nodige attributen liggen hier klaar…Deze maand moet het ervan komen!

 7. Elsemieke
  november 10, 2014 / 17:45

  Hi Annemerel,

  Mijn #Powerofchange Challenge is om de komende 30 dagen mijn eigen keuzes te maken en deze niet af te laten hangen van de mening of “goedkeuring” van anderen.
  Leuke actie! :)

 8. november 10, 2014 / 17:45

  Ik word dit jaar 25 en dat is inderdaad de leeftijd dat je huid tekenen van veroudering laat zien. Help! Ik heb in het einde van oktober al een klein beginnetje gemaakt door geen frisdranken meer te drinken, maar deze maand wil ik graag suikerarm (suikervrij klinkt zo streng) eten. Dus geen taart op het werk, geen snoepjes en helaas ook geen hagelslag meer op mijn boterham. Maar rijstwafels met avocado en gedroogd fruit als snack! I’m gonna beat those wrinkles!

 9. Ilse
  november 10, 2014 / 18:02

  Mijn powerchallenge van deze maand word goed voor mijn studie bezig blijven en daarnaast genoeg rust nemen, gezond eten en eindelijk weer eens die hardloopschoenen aantrekken en wat uitvoeren! :)

 10. Marle Leusink
  november 10, 2014 / 18:09

  Mijn powerchallenge voor deze maand zou zijn, om naast mijn normale sporten twee keer in de week te gaan hardlopen. En gezonder te gaan eten door boodschappen te gaan doen als ik geen trek heb, want met trek werkt namelijk niet!

 11. november 10, 2014 / 18:24

  Deze 30 something mother woman met twee kids en dus vroeg verouderd met grijze haren kan dit wel gebruiken. Need I say more?

  Lijkt mij een power serum, ik kende het niet.

  Good luck ladybirds!

 12. Nienke
  november 10, 2014 / 18:40

  Het klinkt echt als iets wat wel werkt!
  Zelf heb ik het (nog) niet nodig maar ik zou het toch erg graag willen winnen voor mijn moeder. zij vind haar rimpels namelijk wel erg vervelend en alle verouderingstekens, ze komt hiervoor ook vaak bij een dermatoloog. Ik zou het erg leuk vinden haar dit te kunnen geven want ik weet zeker dat ze hier veel blijer van wordt en dat haar zelfvertrouwen weer omhoog gaat! (ze heeft het op dit moment namelijk erg hard nodig!)

  Zelf heb ik als powerofchange yoga minimaal 2x per week proberen (in studio of thuis) en om lekker de draad weer op te pakken na een drukke maand!

 13. Tess
  november 10, 2014 / 18:54

  Ik ga de komende dertig dagen meer naar de sportschool en weer beginnen met hardlopen omdat ik merk dat ik als ik sport veel blijer ben.

 14. november 10, 2014 / 19:03

  goed dat je zo wat beter voor jezelf wil gaan zorgen :) Vond je ook errug druk de laatste tijd haha! Hoop dat het je helpt en je weer iets beter in je vel komt te zitten :) En dat minder stressen klinkt goed haha, dat mag ik ook wel eens wat minder doen hihi :)

 15. Mirte
  november 10, 2014 / 19:03

  Ik heb juist vanmorgen besloten de laatste 50 dagen van dit jaar te besteden om mijn coca cola verslaving aan te pakken. Ik weet dat ik maar 30 dagen nodig heb om deze gewoonte af te leren maar ik wil tot 2015 geen cola meer drinken. Klinkt simpel, maar ik snak echt elke dag naar een blikje cola. Klein beginnen en uitbouwen naar meer doelen:)!

 16. november 10, 2014 / 19:18

  Ik voel me met mijn 19 jaar nog iets te jong voor dit serum haha maar ik zit er toevallig ook aan te denken om een cursusje yoga te gaan volgen. Succes met de challenge, of beter gezegd, veel plezier! :)

 17. Sofie
  november 10, 2014 / 19:20

  Ik wil over 30 dagen eindelijk (7 jaar na datum) mijn theoretisch rijbewijs behalen. Dan ben ik binnenkort mijn eigen taxi idpv steeds vrienden te moeten lastig vallen.

 18. november 10, 2014 / 19:37

  Ik wil komende 30 dagen van mijn burn out af! Althans, in ieder geval weer meer energie krijgen zodat ik door kan met mijn carrière-switch als Blogger en allround voedingsdeskundige!

 19. november 10, 2014 / 19:43

  Ik wil me (meer) focussen op school, en minder naar een computerbeeld staren, en dus meer ontspannen de komende 30 dagen! Als dat mij lukt, ben ik denk ik een stuk gelukkiger!

 20. Renske
  november 10, 2014 / 19:46

  Mijn #Powerofchange is dat ik de komende 30 dagen al mijn negatieve gedachtes weg ga sporten, in plaats van alleen maar klagen naar mijn omgeving toe. Ik wil mijn energie door middel van sporten van negatief naar positief omzetten.

 21. november 10, 2014 / 19:48

  Oeh ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden.
  Wat ik de komende dertig dagen wil doen (ben er inmiddels al mee begonnen) is in ieder geval doordeweeks op een vast tijdstip op te staan en zo een beter ritme te krijgen. Ook wil ik zo meer wakkere tijd creëeren waarin ik meer kan doen. Vooral sporten schiet er bij mij nogal eens in door mijn prioriteiten op studie te leggen. Door mijn vernieuwde ritme wil ik dus ook meer sporten.

  Een hoop voornemens, die ik zoveel mogelijk waar wil maken.

 22. november 10, 2014 / 20:09

  Ik ga 30 dagen het allerbeste uit mezelf halen. Fullfill that potential.

  Elke dag trainen (gym, running etc), hard studeren, gezond eten, maar ook kwalitatieve rust nemen en mezelf minder laten afleiden.
  Work hard, play hard and become the happiest girl in the world! Bring it on!!

 23. Eva
  november 10, 2014 / 20:13

  In februari heb ik het roer omgegooid en ben ik gezonder gaan leven. Ik doe nu twee keer in de week aan bootcamp/HITT training en ben veel gezonder gaan eten. Het gevolg: – 8 kg. Echter zit ik nou op een plateau wat me ZWAAAAAR irriteert. Er kan namelijk nog wel wat meer af, let’s just say… mijn abs zijn nog bedolven onder wat vetjes ;-) Vorige week een hele slechte week gehad met eten/sporten en vanaf deze week gaat het roer om: een ander sportschema, héél gevarieerd eten en vooral minder vlees en suiker. Voor nu zijn mijn 30 dagen al begonnen, maar ik hoop mijn gezonde levensstijl natuurlijk voor altijd vast te houden!

 24. Laura
  november 10, 2014 / 20:25

  30 dagen geen macarons ^_^
  Een zeer uitdagende challenge voor jou volgens mij Annemerel.

  Voor mij zou het smeren van een crème al een hele challenge zijn. Vergeet het zo vaak en het is zooooo belangrijk en natuurlijk heel fijn.

 25. november 10, 2014 / 20:33

  Ik begin aankomende vrijdag aan trainen pet een personal trainer, echt om spiermassa op te bouwen. Ik hoop zo dat het me lukt, ik werk er keihard aan om niet meer dat dikkerdje te zijn en dit is 1 stap in het proces!

 26. Mams kim
  november 10, 2014 / 20:56

  Na een buikchallenge van 30 dagen ben ik nu gestartmet crunch challenge van 30 dagen , na 30 dagen op de 1000 crunches perdag …..kom maar op……

 27. Roekiye
  november 10, 2014 / 20:57

  Hai Annemerel,

  Quality time met jezelf is een must en zeker in hectische tijden werkt het juist positief om even een kleine stap terug te doen en stoom af te blazen. Ik zou de komende 30 dagen mijn ochtenden willen verbeteren; als je de ochtend goed begint heb je al een basis gelegd voor de rest van de week. Dus goed ontbijten, to do list maken, een paar keer per week sporten in de vroege ochtend, in mijn dagboek schrijven en mijn waardering uiten voor wat ik heb om de dag positief tegemoet te gaan.

  Keep up the good work meid :) Succes ermee!
  Roekiye

 28. Stefanie Vrakking
  november 10, 2014 / 20:58

  Mijn powerchallenge voor de aankomende 30 dagen is geloven in mijn eigen kracht en werken aan mijn zelfvertrouwen. Niet meer onzeker zijn over mijn eigen kunnen. Niet meer stressen als er iets niet gaat zoals ik het gewild had maar gewoon vol zelfvertrouwen de draad weer oppakken en verder gaan.

 29. Patricia
  november 10, 2014 / 21:06

  Oh wat klinkt dat als een goed serum, ik kende deze niet en als 31 jarige moeder met een stressvolle parttime baan kan mijn huidje dit goed gebruiken! Ik ben op zoek naar een goed serum tegen de eerste tekenen van huidveroudering, ik heb nog geen lijntjes maar wil ze ook geen kans geven haha.
  Daarnaast ben ik zo goed bezig net het opbouwschema met hardlopen, dit wil ik komende 30 dagen blijven volhouden met daarnaast yoga (wel thuis op mijn matje) en taekwondo. En genoeg blijven drinken, want dat schiet er nog weleens bij in. Genoeg goede voornemens dus!

  Goede tip trouwens om de schouder en nekspieren te trainen, mijn hoofdpijn komt daar ook vandaag…misschien ook maar eens mee beginnen!

  En nu maar duimen en maandaf blijven kijken in mijn inbox haha!

 30. Nynke
  november 10, 2014 / 21:07

  Ik wil op tijd weg gaan bij mijn werk zodat ik iets meer tijd voor mezelf heb. Wat vandaag niet af is komt morgen wel weer…moet mijn nieuwe motto worden.

 31. november 10, 2014 / 21:22

  Wat een goede challenge! Ik zou de aankomende 30 dagen veel gezonder willen eten en dan bedoel ik met name de snacks tussendoor. Ik merk aan mijn lichaam dat ik te ongezond eet, het is zo verleidelijk al die suikers. Sinterklaassnoep (pepernoten, gevulde speculaas), taarten (verjaardagen), snoepjes en chips op het werk (we hebben serieus een spaarpot voor het snoep). Als ik er eenmaal aan begin kan ik er niet meer vanaf blijven. Het spookt al een paar weken door mijn hoofd om te stoppen met al dat ongezonde snaaien (oké in het weekend mag het af en toe best), maar doordeweeks wil ik gewoon weer gezond eten. Lekker veel fruit en groente, smoothies en gezonde maaltijden. Dit is het ultieme moment om daar natuurlijk mee te beginnen. Morgen wordt ik 26 haha ;). Dus op oudjaarsdag besluit ik om 30 dagen te stoppen met ongezond eten. Alleen in het weekend iets lekkers wellicht.

 32. Atos
  november 10, 2014 / 21:56

  Ik ben heel erg benieuwd naar het serum!
  Mijn doel voor de komende maand is bewuster leven. Ik ben de afgelopen twee jaar alleen maar bezig geweest met mijn studie en alles goed doen, waardoor ik afgelopen zomer merkte dat ik echt even een stapje terug moet doen.. Niet alles hoeft perfect, een 7 is ook prima, zolang je je maar goed genoeg voelt. Voor mij houdt dit in dat ik regelmatiger moet slapen, mijn rustmomentjes moet inplannen, gezond eten en goed sporten. Ik ben vanochtend ook begonnen met Yoga en oh.. man man man (;-)) wat is het toch lastig om je daar aan over te geven als je constant maar piekert of stress hebt! Het is een begin en ik hoop dat ik het een maand lang vol ga houden om meer aan mijzelf te denken, een stapje terug te doen en door kleine dingen ervoor te zorgen dat ik mij beetje bij beetje beter ga voelen.
  Heel veel succes met je doelen! En mocht je toch Maccie cravings hebben.. een gezonde home-made hamburger of ovenfrietjes smaken ook heerlijk.. Niet te vergeten dat je dan ook ECHT vol zit, haha. Good luck!!

 33. Laure
  november 10, 2014 / 22:04

  Mijn powerchallenge is om deze maand wat meer uit mijn zetel te komen!
  Met dit winterweer is het makkelijk om ’s avonds na het werk in je zetel te ploffen en wat tv te kijken, maar daar wil ik verandering in brengen!
  Wat meer bewegen (gaan zwemmen tijdens de week en lopen in het weekend) zodat ik terug wat actiever en fitter word!

 34. Suuz
  november 10, 2014 / 22:18

  Wat een keuke actie!! Ik ga gelijk gebruik maken van deze 30 dagen! Stok achter de deur! Mijn #Powerofchange wordt om iedere morgen tegen mijzelf in de spiegel te zeggen dat ik er mag zijn dat ik t waard ben! Mijn zelfvertrouwen ligt door een aantal gebeurtenissen onder de grond! Zou graag willen dat die stapje voor stapje weer terug komt!

 35. Margot
  november 10, 2014 / 22:51

  Wat een goede voornemens, ik denk zo vaak als ik je blog lees; WOW wat een bruisend en druk leven! Maar kan mij ook heel goed voorstellen dat je dat niet altijd trekt. Goeie challange dus:) Mijn challenge is solliciteren, solliciteren, solliciteren. Ik ben namelijk op zoek naar een baan!

 36. Alissa
  november 10, 2014 / 23:23

  Komende 30 dagen ga ik mijn pws voor school maken. Teveel uitstelgedrag afgelopen maanden waardoor ik nu er nog heel veel aan moet doen. Dus ik ga elke dag minimaal een uur er aan werken. Het liefst twee maar sommige dagen red ik dat niet door mijn bijbaantje. Deadline is 5 december dus in die 30 dagen moet die ook echt af!

 37. Linda Janssen
  november 10, 2014 / 23:46

  Hoiii Annemerel,

  Mijn challenge wordt om de komende maand eens wat meer te focussen op mijn studie. Nu ik begonnen ben met mijn master wordt het toch wel eens tijd om iets serieuzer te worden en wat meer uurtjes te besteden aan studeren en wat minder uurtjes aan series kijken (pretty little liars, the vampire diaries etc). Ook wil ik het hardlopen weer oppakken, een marathon rennen gaat me nooit lukken, maar 5km moet een mooi begin zijn toch?

  Liefs, Linda

 38. Nadia
  november 11, 2014 / 08:07

  Goed dat je weer wat beter voor jezelf wilt gaan zorgen! Zo te lezen kun je dat wel gebruiken ja, je bent jezelf een beetje voorbij aan het lopen…

  Ik wil ook wat beter voor mezelf zorgen de komende 30 dagen. Mezelf iets beter verzorgen/verwennen. Zit even wat minder lekker in mijn vel en dat straal ik volgens mij ook uit, dus ik probeer me nu wat leuker te kleden (minder basic), wat meer make-up te dragen, naar de schoonheidsspecialiste te gaan (want mijn huid ziet er ook slecht uit), elke dag kaarsjes aan… en daar wil ik voorlopig mee doorgaan want ik merk dat ik me daar wel beter door voel. :)

 39. Marieke
  november 11, 2014 / 08:19

  #POWEROFCHANGE!#WegMetMijnBlessure!
  In januari raakte ik geblesseerd. Inmiddels loop ik nog steeds 2x per week bij de fysio en mag ik niet sporten. En oeh dat is slecht voor m’n zelfvertrouwen & goede humeur. MAAR vanochtend groen licht gekregen om wat yoga-oefeningen te mogen doen, dus de challenge komt als geroepen. 30 dagen yoga, op naar een fit 2015!!!

 40. S.D.
  november 11, 2014 / 08:42

  Ik wil veeeeel gezonder gaan eten en ook gaan sporten.. Ik eet de hele dag door en ben nu nog niet dik, maar niet dik zijn betekent niet dat je gezond bent! Ik moet echt meer groente en fruit gaan eten en wil ook 1x per week een vegetarische dag gaan inlassen. Enne.. basic fit here i come! No more excuses.

 41. Judith
  november 11, 2014 / 09:04

  Wat een goede uitdaging voor jezelf Annemerel! hoog tijd dat je weer even op jezelf gaat letten :)
  ik zit in het laatste jaar van mijn studie, er komen zo veel dingen op me af (volgend jaar gaan werken, maar er zijn geen banen etc etc) daardoor heb ik heel erg het idee dat ik weinig controle heb over mijn leven, haha het is wat om een twintiger te zijn. Daarom ben ik begonnen met de abchallenge van fitgirlcode, dit helpt mij elke dag een kwartiertje met mezelf bezig te zijn, het werkt voor mij als een cursus mindfullness haha

 42. Leonie
  november 11, 2014 / 09:59

  De komende 30 dagen wil ik meer tijd en aandacht in mijn relatie steken. Ik ben nu iets langer dan 7 jaar samen en ik merk steeds meer dat een relatie echt hard werken is. Je komt na zo’n lange tijd in een vast patroon en hebt niet door dat je langzaam uit elkaar aan het groeien bent als je geen genoeg aandacht voor elkaar hebt. Ik wil mijn vriend daarom de komende dagen verrassen met allerlei lieve acties. Stiekem briefjes in het huis en zijn jas achterlaten, lekkere etentjes voorbereiden en hem oprecht zeggen dat ik van hem hou. Zodat ik hem nog steeds naast mijn zijde heb over 60 jaar als ik oud en verrimpeld ben. ;)

 43. november 11, 2014 / 10:00

  Succes met jouw Power of Change Challenge! Ik ga proberen weer een goed slaapritme op te pakken..

 44. Esther
  november 11, 2014 / 10:05

  Minder stressen, dat klinkt als een goed voornemen ;)

  Ik ben net een maand bezig met werken (vaarwel studentenleven, halloooo elke dag hard werken) en merk dat ik moeite heb met kritiek, omdat ik het allemaal gelijk perfect wil doen. Deze maand wil ik een knop omzetten en bedenken dat ik, zelfs als ik dingen verkeerd doe, nog steeds waardevol ben voor mijn bedrijf (daarom hebben ze me immers aangenomen). En daar dus minder over stressen!

 45. Yvon
  november 11, 2014 / 10:23

  Ik hoop dat je je hoofdpijn over 30 dagen vaarwel hebt kunnen zeggen! :) Mijn challenge is dat ik de komende tijd geen dingen meer mag kopen die ik niet nodig heb (lees: die nieuwe pukkelcreme die toch niet de echte wonderen gaat verrichtten waar ik zo op hoop, die wafelmaker voor mijn eiwitwafels die ik ook gewoon in een pan kan bakken, de zoveelste nieuwe foundation die uiteindelijk niet zo perfect blijkt te zijn als gedacht en die prachtige nieuwe Nike sportschoenen die ik toch niet kan dragen omdat m’n teen niet opeens niet meer gebroken is). Kortom: ik gebruik deze #powerofchange challenge om gelukkig te zijn met wat ik wel heb en te genieten van alles wat op mijn pad komt! En als er dan opeens toch een No7 serum in mijn beautykastje komt te staan, zal ik daar natuurlijk extra veel van genieten (en hopen dat ie doet wat ie belooft!) :-)

 46. Esther Bergsma
  november 11, 2014 / 10:33

  Wat een leuke actie! En goeie voornemens :-)
  Ik ben al een aantal maanden keihard aan het solliciteren om mijn droombaan te vinden. Helaas werkt het niet echt mee dat ik Rechten heb gestudeerd en er met mij zo’n 500 anderen op een vacature solliciteren. Stress alom dus! Ik hoop dit de komende maanden terug te dringen zodat ik gewoon rustig kan zoeken naar een leuke functie, waar ik blij van wordt!

 47. Danielle
  november 11, 2014 / 10:57

  Ik ga de komende dertig dagen:
  – vroeger naar bed
  – iets minder alcohol tot me nemen
  – meer aan mijn studie doen
  En dan maar hopen dat ik zonder teveel stress heel vlug een afstudeerstage vind!

 48. november 11, 2014 / 11:04

  Ik wil de komende 30 dagen echt stoppen met de gewoonte van snacken.. dus ook de “gezonde” varianten van chips en snoep komen er de komende 30 dagen NIET IN..

  ook wil ik zoals altijd 3x per week hardlopen maar nu ook echt minimaal 1x per week krachttraining erbij doen.. dit omdat nu ik 3 cm kleiner ben dan ik dacht mn gewicht toch stiekem in de licht overgewicht hoort.. :/

 49. november 11, 2014 / 13:09

  Ik wil de komende 30 dagen meer fruit eten en 2 x per week gaan sporten. Nu eet ik af en toe een stuk fruit en ga ik minstens 1 keer sporten in de week. Twee keer gaan sporten zou beter zijn en ik zou me fitter voelen.

  #POWEROFCHANGE

 50. Hanne
  november 11, 2014 / 13:17

  Dit is een goede reden om eens stil te staan bij het dagelijks leven! Mijn challange komt zeer overeen met die van jou denk ik! Ik ben student, loop drie dagen in de week stage, ik werk daarnaast nog 2 dagen in de week en zit in het bestuur van een studentenorganisatie. Daardoor ben ik ook dag en nacht in mijn hoofd bezig met dingetje die ik nog moet doen en niet mag vergeten etc.. En wat nog de meeste stress met zich meebrengt is dat ik de lat voor mezelf erg hoog leg. Ik wil per se goed presteren en geen steekjes laten vallen. Ik ben dan ook veel te veel bezig met wat anderen van me zullen denken: hoe ik het wel goed genoeg? Zijn andere stagiaires niet veel beter dan ik? Ik wil deze maand proberen deze gedachten UIT te zetten en gewoon lekker mijn eigen ding gaan doen! Ik denk dat dat me veel productiever, energieker, vrolijker én beter maakt :-).

  X

 51. Hilde
  november 11, 2014 / 14:12

  Deze post brengt me aan het nadenken! De laatste week ben ik best wel down en onproductief. Hoe dit komt weet ik niet, maar ik gok dat het iets met mijn hormonen te maken heeft sinds ik ben gestopt met de pil. Hierdoor heb ik ook weer meer last van een onregelmatige huid. Ik ga me daarom vanaf nu voornemen om gezonder te leven en om productiever mijn dag door te brengen. Afgezien van het sporten wat ik altijd doe om mijn hoofd leeg te maken, ga ik gezonder eten waardoor ik hopelijk een beter humeur krijg en een betere huid! De McDonalds en plaatselijke snackbar zijn toch namelijk wel vaak een grote verleiding voor mij.

 52. Angelique
  november 11, 2014 / 14:51

  Super, deze challenge komt voor mij precies op het juiste moment! M’n relatie is 6 weken geleden uitgegaan (wanneer ga ik me ooit beter voelen?) en sindsdien laat ik alles verslappen waar ook maar enige vorm van discipline voor nodig is. Ik eet alleen maar rommel, slaap veels te weinig, drink te veel en te vaak alcohol en het sporten sla ik voor het gemak ook maar over. Sinds vandaag ben ik begonnen met CrossFit en dit zie ik dan ook al een mooi nieuw begin! De komende 30 dagen ga ik aan de slag met de #POWEROFCHANGE Challenge en voldoende quality time met mezelf inlassen om weer een stuk gezonder te gaan leven, maar ik hoop vooral weer wat meer happiness te vinden in het leven. Teveel nadenken en me down voelen bezorgt me niets anders dan rimpels. Dat kan ook niet de bedoeling zijn…

 53. Lotte
  november 11, 2014 / 17:59

  Inspirerend! Ik ben de laatste tijd wat bezig met mindfullness. Daarvan moet je ‘ontspannen alert’ worden. Normaal als je alert bent is het, zoals jij beschrijft stressvol, rennen en vliegen. Maar als je ontspannen alert bent heb je je taken veel helderder voor je en kan je rustig focussen op je taken. De komende 30 dagen (bij deze!) ga ik elke dag in ieder geval een kwartiertje aan het begin van de dag een mindfullness oefening doen! :D Zo kan ik de dag ontspannen beginnen en zal ik beter voor mezelf zorgen. Misschien is dit ook wel wat voor jou!

 54. Marije
  november 11, 2014 / 20:00

  Ik wil de komende 30 dagen meer rust voor mezelf nemen. Ik heb het zo druk gehad, dat ik bijna neerval. Nu wil ik wat minder druk hebben en meer tijd voor mezelf inplannen (sowieso vanaf 7 uur savonds)

 55. Suzanne
  november 11, 2014 / 22:18

  Ik wil mezelf de komende 30 dagen de liefde geven die ik verdien. Dat houdt in dat ik m’n rust neem, mezelf voed met gezonde voeding en mezelf laat bewegen. Ik merk dat ik hier veel moeite heb en dat ik dit nodig heb. Ik gun mezelf dit maar moet me hier de komende 30 dagen echt op focussen.

 56. Ellen Van de Moortel
  november 12, 2014 / 10:15

  Wat een leuke challenge!
  Super toevallig ben ik gisteren terug begonnen met hardlopen! Mijn challenge is terug regelmatig te gaan lopen en nadat ik terug vlot 5 km kan lopen, op te bouwen naar 10 km! Je bent echt een grote (loop)inspiratie!

 57. Zoë van der Veeken
  november 12, 2014 / 14:23

  Wat een super leuke challenge! Heel grappig want ik ben hier al een tijdje mee bezig om een 30 dagen challenge aan te gaan maar begin er steeds niet mee dus dit is DE stok achter de deur! Ik wil sowieso in 30 dagen gewoonte maken om ritme aan te brengen in mijn leven. Dus elke dag om 0700 uur opstaan en elke avond om 23:00 uur naar bed. Daarnaast wil ik 30 dagen lang geen eten of drinken buiten de deur kopen! Mijn geld gaat stiekem en zonder dat ik het merk heel vaak op aan eten en drinken buiten de deur. Starbucks hier, broodje daar, etentje met vriendinnen en ga zo maar door. Erg leuk en lekker maar slecht voor de portemonnee! Mijn challenges zullen dus worden: 30 days budget challenge and 30 days of rhythm. Als laatste: ik heb laatste tijd best een slechte huid, uit het niets dus dit serum zou echt heel fijn zijn!!

 58. Annemaartje
  november 13, 2014 / 10:35

  Wat een goed idee dit! Wat ik echt graag zou willen veranderen is het feit dat ik echt te veel tijd per dag met mn ogen naar een scherm zit te turen.. Voornamelijk het bekijken van instagram, whatsapp, blogs enz neemt ontzettend veel tijd in beslag en is eigenlijk totaal nergens goed voor hihi. Hier zou ik wel echt graag aan willen werken, tijd nuttiger gebruiken en social media pas na het afronden van de belangrijke zaken ;)

 59. Evera
  november 15, 2014 / 10:26

  Wat ik in 30 dagen zou willen veranderen is meer stille momenten inplannen voor mezelf. Dus de tv, laptop en radio vaker uit en ontspannen met een goed boek of een lange wandeling met de hond. Gedachten de vrije loop geven ipv m’n hoofd bezig houden met prikkels van digitale media.

 60. november 25, 2014 / 06:40

  You are so interesting! I do not suppose I’ve read anything like that before.
  So great to find somebody with a few genuine thoughts on this topic.

  Seriously.. many thanks for starting this up. This web site is something that is needed on the internet, someone
  with some originality!