TUNE TUESDAY: November

 photo november.jpg

11 november, is het al tijd voor kerstliedjes?! Nee. Nog even niet. Ik heb van voorgaande jaren geleerd en weet dat ik beter nog even kan wachten, zodat ik de liedjes niet voordat december eenmaal aangebroken is al zat ben.

Deze maand luister ik naar het nieuwe nummer van Selena Gomez over Justin Bieber ‘The Heart Wants What It Wants’ (no shame), maar ook naar het nieuwe nummer van Imagine Dragons en de Foo Fighters die gisteren met een nieuw album kwamen (ik ben fan!). Dotan’s ‘Fall’ en OneRepublic’s ‘I Lived’ passen wat mij betreft ook perfect bij de maand november.

Grote afwezige in deze playlist? Taylor Swift. Miss Swift besloot haar nieuwe album 1989 niet op Spotify te zetten en haalde ook meteen al haar eerdere werk van de streamingdienst. Jammer, want ‘Style’ had perfect in deze playlist gepast. Bij mij zelf staat ‘ie ook in mijn playlist, maar dat komt doordat ik hem via mijn iTunes bibliotheek heb toegevoegd, jullie kunnen hem dan helaas niet zien/luisteren.

Waar luister jij deze maand naar?

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. november 11, 2014 / 12:05

  Wat jammer dat Taylor haar muziek van Spotify heeft gehaald, zat er toevallig net aan te denken haar album te gaan luisteren. Helaas zijn de vergoedingen voor artiesten bij Spotify wel echt heel laag waardoor het vrijwel niets oplevert, al vraag ik me af of dit niet juist illegale downloads in de hand zal werken…

 2. november 11, 2014 / 12:05

  Haha hier al wel volop kerstmuziek, vooral van Glee!

 3. november 11, 2014 / 12:11

  Ik probeer ook nog eventjes te wachten met de kerstmuziek. Dat nummer van Selena Gomez ken ik niet, die ga ik eens luisteren!

 4. november 11, 2014 / 12:21

  R&B! Jagged Edge, Dru Hill & Montell Jordan :-) even oldskool doen.

 5. Yvon
  november 11, 2014 / 12:24

  Ik heb deze playlist al daaaagen op repeat staan! En af en toe oktober er nog even tussendoor :-) Ik hoop dat je die maandelijkse nieuwe playlists nog jaaaaaren volhoudt! Ik hou er van.

  • Annemerel
   Auteur
   november 11, 2014 / 15:51

   hahaa wat leuk dat je deze al ‘gevonden’ had zonder dat ik er een blog aan gewijd had!

 6. november 11, 2014 / 12:40

  Maar Annemerel, ook het kerstalbum van Nashville nog niet?! Die heb ik helaas niet kunnen weerstaan!!

  • Annemerel
   Auteur
   november 11, 2014 / 15:53

   Jaaa, die heb ik 1x geluisterd, maar werd er niet meteen super enthousiast van! Vind bij kerstliedjes vaak het origineel toch het leukste, nostalgie!

  • november 11, 2014 / 21:58

   Oeehw ik was de kerstcd vn Nashville alweer vergeten, die ga ik meteen luisteren! Daar zet ik Taylor wel even voor uit ;)

 7. november 11, 2014 / 12:46

  Wat een heerlijke nummers heb je er tussen staan! En inderdaad erg jammer dat Taylor Swift haar muziek er af heeft gehaald…

 8. november 11, 2014 / 13:51

  Leuke playlist weer! Jammer van taylor.. normaal zou ik misschien het zelfs uit eigen beweging op itunes gekocht hebben,, nu wil ik dat dus eigenlijk niet doen omdat ze je op deze manier dwingt de CD te kopen. Ja dat was vroeger inderdaad ook zo maar nu niet meer.. streaming is de toekomst en ze harkt echt nog wel genoeg binnen met de concerten die ze doet.

 9. november 11, 2014 / 14:01

  Ik ga mij echt diep schamen en krijg spijt maar momenteel heb ik de volgende afspeellijst:

  -Rihanna Pour it up
  – SIA Chandelier
  – Alicia Keys Rapture (van SATC movie)
  – Queen You don’t fool me
  – M.I.A Paper Planes
  – M.I.A Bucky Done Gun
  – Sigma Nobody to love
  – The Cardigans My Favorite game
  – Guetta Who’s that chick

  Muziek zegt wat over iemand toch? ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   november 11, 2014 / 15:53

   Sia en The Cardigans zijn volledig verantwoord!

 10. november 11, 2014 / 14:50

  Ah ik was gister al verbaasd aan het kijken dat ik haar nummers niet kon vinden. Sonde! Gelukkig zijn er wel heel veel andere artiesten die hun albums op Spotify zetten <3

 11. november 11, 2014 / 14:51

  Oeh dit is echt een heel fijn lijstje :)! Ik wil stiekem ook heel veel kerstmuziek luisteren maar dat kan gewoon echt nog niet haha.

 12. november 11, 2014 / 16:19

  Love it! Ik luister eigenlijk constant Ed Sheeran en Taylor Swift. That’s about it, haha! Oh, en Sam Smith ook nog wel tussendoor :)

 13. november 11, 2014 / 16:26

  Ik ben ook helemaal gek op het nieuwe Foo Fighters album. Ik Had nooit gedacht dat jij daar ook van zou houden. Ik was zelf net op zoek naar een leuke playlist voor onder het studeren, dus ik ga lekker luisteren naar je lijst :)

 14. Ilse
  november 11, 2014 / 16:33

  En zo komt ie ook op je site, ben hem vandaag al aan het luisteren en helemaal fan! :)

 15. november 11, 2014 / 16:45

  Ik probeer de kerst muziek ook altijd zo laat mogelijk te luisteren! Leuke liedjes allemaal :)

 16. november 11, 2014 / 18:21

  Ja zo jammer dat Taylor niet meer op spotify staat! Leuke andere liedjes :)

 17. november 15, 2014 / 11:21

  Jaaa, nice! Ik heb deze maand ook weer een eigen afspeellijst gemaakt maar die is wel een tikje anders, haha. Vooral ook nummers die al langer uit zijn en ik nu pas ontdek/echt vaak luister, in elk geval een leuke mix. Heb je het nieuwe nummer van Sia trouwens ook al gehoord, voor de film Annie (als ik het goed heb)? Heel typisch trouwens dat I lived nu ook opeens in een ‘New music’-playlist van Digster verscheen, ik luister dat nummer echt al een tijdje hoor haha!