❤: 10/8

 photo IMG_5119.jpg

It’s the little things that make your world ❤

❤ Mijn Canon G7X Mark II die ik begin juli kocht en die ik sindsdien samen met mijn Joby Gorillapod (met balhoofd!) overal mee naartoe sleep, maakt de mooiste foto’s en filmt heel fijn ❤ Dat ik voor mezelf een manier heb gevonden om intervaltrainingen te doen, met mijn Garmin Forerunner 235. Op het moment dat de hele work-out al voorgeprogrammeerd staat, kun je bijna niet meer opgeven ❤ Mijn Garmin Forerunner 235 ❤ YouTube. Ook al haat ik het soms ook (als het twaalf uur ’s avonds is en ik net twee uur lang video’s heb liggen kijken bijvoorbeeld, terwijl ik eigenlijk had moeten slapen ❤ Een auto voor de deur. Die vrijheid is me zoveel waard ❤ Dat ik zo’n goede band heb met mijn ouders en dat mijn zusje mijn beste vriendin is. ❤ De Olympische Spelen. Ik kan zoveel energie krijgen van een goede overwinning. Ik denk dat mijn hartslag hoger zat toen Anna ter Breggen naar goud fietste zondag dan tijdens mijn eigen intervaltraining. Hoop dat we komende weken nog mooie dingen gaan zien, maar vertrouw er op ❤ Weekenden waar vrijwel niets in gepland staat en die dan uiteindelijk helemaal vol zitten met leuke dingen, dat zijn de beste ❤ Drie kilometer van het strand verwijderd wonen ❤ Een lange duurloop die gaat zoals hij moet gaan, goed ❤ New Music Friday op Spotify ❤ Aperol Spritz ❤ Açaì Bowls ❤ Truffelmayonaise met patat (see what I did there?) ❤ Dat ik iedere dag kan doen wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg en waar ik vroeger niet eens van droomde omdat ik niet wist dat het mogelijk zou kunnen zijn ❤ Mails met leuke uitnodigingen waar ik ook daadwerkelijk bij aanwezig kan zijn ❤ Als Roos me vertelt dat ze net tachtig minuten heeft hardgelopen, op vrijdagavond.. dan ben ik zo trots en blij ❤ Bose QC 25. Mijn QC 15 die ik een paar jaar geleden kocht was kapot en ik kreeg een nieuwe opgestuurd van Bose, ontzettend fijn ❤ Als de zon besluit te schijnen hier in Nederland ❤ De halve marathon in Disney in het vooruitzicht ❤ Een marathon (maar welke? I DON’T KNOW) ergens deze herfst. Man ik ben zo klaar om te weten welke marathon ik ga lopen, dan kan het écht beginnen. Ik ben in gesprek met een organisatie waarmee ik wellicht naar een grote buitenlandse marathon zou kunnen, maar die kans is op dit moment nog steeds 50/50 ❤ Video’s editten, ik kan dan al het besef van tijd gewoon kwijt raken en mezelf helemaal in het editten verliezen, heerlijk ❤ YOU, want zonder jullie geen Annemerel.com en alles dat daar bij hoort. Dus dankjewel en weet dat ik dat nooit vergeet. ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Welke kleine dingen maken jouw wereld?

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Lisanne
  augustus 10, 2016 / 12:10

  Ik ben heel benieuwd naar de Garmin Forerunner 235! Zou je daar een review over kunnen schrijven? :) Kun je de Garmin trouwens koppelen aan je Nike+ running account? Daar staan al mijn runs in, dus vind het fijn om daar mijn kilometers in bij te blijven houden! Ben trouwens heel benieuwd welke marathon je uiteindelijk gaat lopen. Ik zit stiekem nu ook eindelijk te denken aan een marathon (jouw schuld ;))..!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 11, 2016 / 07:54

   Yes ga hem nog iets beter testen dan schrijf ik review.

 2. Maartje
  augustus 10, 2016 / 12:13

  Ok, doll. Eigenlijk publiceer je steeds hetzelfde lijstje met kleine aanpassingen. Geeft niks, blij dat je zo consistent bent. :)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 11, 2016 / 07:53

   Ik kijk nooit naar mijn oude lijstjes, maak ze een keer in de maand om mezelf steeds weer te herinneren aan de mooie dingen in mijn leven. Maar kan inderdaad heel goed dat de lijstjes in grove lijnen overeen komen.

 3. augustus 10, 2016 / 13:51

  Het lijkt me zo fijn om dicht bij het strand te wonen! Ik kan de laatste tijd echt genieten van de spontane gezellige bezoekjes van vriendinnen. Zo staat je agenda toch vol!

 4. Marieke
  augustus 10, 2016 / 15:12

  De enorme luxe om leuke dingen te kunnen doen. Zoals een weekend naar Lille (aanrader!) met alweer een volgende trip in het vooruitzicht. De wereld aan je voeten: zo’n fijn gevoel!

 5. Elyse
  augustus 10, 2016 / 15:24

  Mijn verjaardag vandaag :)
  Leuk lijstje verder!

 6. Koen
  augustus 10, 2016 / 15:51

  Marathon van Valencia. Goed weer, mooi parcours en bijkomen op het strand.

 7. Lisa
  augustus 10, 2016 / 17:58

  Zo’n fijn lijstje! Heerlijk om al die positiviteit te lezen. Ben benieuwd hoe je het in Parijs hebt!
  Ik ben ook echt superblij met mijn Bose QC25!

 8. Ilse
  augustus 10, 2016 / 18:57

  Wat een fijn lijstje, ik word altijd zo vrolijk van zulke lijstjes!

 9. augustus 10, 2016 / 22:33

  Dit zijn altijd zulke leuke happy artikelen! :)

 10. augustus 11, 2016 / 21:38

  Een halve marathon in Disney ? vetttttt!!