?: 8/11

 photo IMG_5348.jpg

So far autumn has been treating us.. at least, me.

? Volgende week eindelijk mijn boek officieel aankondigen MET cover, voor iemand die alles het liefst meteen deelt is dit echt iets waar ik al heel lang naar uitkijk ? Het nieuwe album van Ellie Goulding ? Mijn Malin + Goetz Mojito geurkaars ? Terugdenken aan vier dagen met Roos in Oostenrijk, alweer twee weken geleden maar wat was het fijn ? Carmex Lipbalm die ik vond in een doos met gekregen – maar nooit geopende – producten. ? Een perfect gekookt zacht eitje ? Voorbereidingspret van lopen met lezeressen ? Mijn Acne Pistol Boots die deze maand hun eerste verjaardag vieren en die nog iedere dag een fantastische investering blijken ? De Hyperskin broek die ik van Replay opgestuurd kreeg. Ik heb nog nooit zo’n comfortabele broek gehad, het lijkt wel een legging (is het ook een klein beetje) ? Love x Style x Life van Garance Doré en de like + mini comment die ik van Garance kreeg op mijn Instagramfoto, FANGIRL! ? Volgende week het nieuwe album van Justin Bieber en One Direction en dan over twee weken het album van Adele ? Mijn Metropagina al op zondagochtend versturen in plaats van twee uur voor mijn deadline op zondagavond, de hele zondag stressvrij! Mijn nieuwe streven voor iedere week! ? Mijn zusje, mijn beste vriendin ? Een sponsored post voor één van mijn lievelingsmerken ? Aperol Spritz en een bakje chips bij mijn ouders. Die chips zijn overigens altijd een combinatie van bugles en ribbelchips naturel. ? Hardlopen over een straat gevuld met blaadjes van de bomen, daar zet ik het geluid van mijn iPod gerust iets zachter voor ? Leuke plannen voor wintersport deze winter met mijn ouders en vriendinnen.. als ik geen boek zou lanceren zou ik waarschijnlijk de hele winter in Oostenrijk verblijven, stom boek, hahaha grapje ? Bomen in allerlei kleuren, oranje, bruin, groen… mogen de blaadjes nog even aan de bomen blijven? ? Een date met Laura op de planning ? Eindelijk weer lekker (voor mijn doen) hard kunnen lopen zonder daarna aan het zuurstof te moeten, ik ben weer helemaal fit na Berlijn ? Kijken naar de New York City Marathon en zien waar ik zelf twee jaar lang liep… ook wel weer zin krijgen om zelf die marathon te lopen. ? Maar eerst Londen… als ik dat geregeld krijg want hij zit voller dan vol en ik ben keihard uitgeloot ? Een opgeruimde kledingkast, zoekt een stuk makkelijker ’s ochtends… ? Onverwachte leuke pakketjes ? Dafne Schippers interviewen voor mijn blog en dan uiteindelijk zoveel leuke antwoorden krijgen dat ik er een complete pagina voor Metro van kon maken ? De nieuwe Nike Flash collectie, ik wil alleen maar alles… Maar vooral de Zoom Structure 19 ? Alweer bezig met het schrijven van mijn vierde column voor Fashionista, terwijl de eerste net in de winkel ligt (heb je hem al gelezen?) ? ? ? ? ?

Wat maakt jou ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ????

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. november 8, 2015 / 12:11

  Lekker herfstweer – Volgende week 3 dagen naar Londen – Een homemade caramel macchiato die ik nu drink terwijl ik je blog lees – De nieuwe James Bond film, love it – Mijn huid die langzaam weer wat kalmer wordt.

 2. Manon
  november 8, 2015 / 12:12

  Oh het perfect gekookte ei, genieten! Al ben ik de laatste tijd helemaal van het pocheren. Heb vrijdag de Nike Zoom Structures gepast bij Run2Day, maar ik vond ze helemaal niet fijn zitten! Ik heb wel stabiliteit nodig, maar dat blok aan de binnenkant voelde echt heel aanwezig. Ik <3 vooral dat ik eind november eindelijk op vakantie ga en mijn scriptie hopelijk heb ingeleverd dan! Fijne zondag!

 3. november 8, 2015 / 12:21

  Ik kijk ZO erg uit naar de lancering van je boek! Ik kan echt niet wachten om het te lezen, zeker nadat je ons zo lang nieuwsgierig hebt gemaakt. ;) Heerlijk dat je weer plannen aan het maken bent voor wintersport met je ouders/vriendinnen!

 4. november 8, 2015 / 12:30

  Ik ben heel benieuwd naar jouw boek en cover! Dit alles heeft te lang geduurd een fast forward naar volgende week please.

 5. november 8, 2015 / 12:39

  Oh yes het is bijna zover, ik kan echt niet meer wachten op het boek! Zo mooi al die kleurige bomen, alleen hier zijn ze alweer bijna kaal. Helaas!

 6. november 8, 2015 / 12:57

  New York was ook echt ge-wel-dig

 7. november 8, 2015 / 13:00

  Ok. De helft van mn comment ontbreekt..
  Ik word nog steeds extreem blij van NY vorige week. Was mn eerste marathon, maar heb de smaak helemaal te pakken! Alleen; hoe kan ik NY overtreffen?! Berlijn staat sinds vorige week op mn lijstje bijgeschreven!

 8. joyce
  november 8, 2015 / 13:18

  Heerlijk!
  Mijn ?: na mezelf 2 weken vol te hebben gepropt met zooi, weer 2 weken de draad opgepakt met bodieboost – lange wandelingen met onze pup – thee – kaarsjes aan – lekker vroeg slapen.

 9. november 8, 2015 / 14:07

  Lopen in heerlijk herfstweer (ik kon gewoon nog in korte broek) en over anderhalve week een weekje Londen (en eten bij Wagamama en Jamie Olivier)

 10. november 8, 2015 / 15:19

  Zo benieuwd naar je boek!!

 11. Kelly
  november 8, 2015 / 16:51

  Ben ook erg nieuwsgierig naar je boek, als hij uit is ga ik hem zeker lezen!!
  ? voor hardlopen s’morgens, terwijl ik de avond ervoor tot middernacht heb gewerkt; wandelen in de duinen met mijn hondje; wakker worden met een grote kop winter thee; tony chocolonely met pepernoot; vlinders in mijn buik; terug denken aan mijn eerste marathon in Amsterdam 3 weken terug.

 12. Ilse
  november 8, 2015 / 18:39

  Heerlijk lijstje! :)

 13. november 8, 2015 / 19:21

  Ahhh heerlijke lijst, vooral je boek!! Wat mij happy maakt is dat ik NU heerlijk op vakantie ben en hier iedere dag mag genieten van de 30+ graden (nog maar 2 dagen, dat is minder haha).. Maar ook dat mijn familie en ik mee gaan doen aan de Alpe D’HuZes volgend jaar!

 14. november 8, 2015 / 20:34

  Ben super benieuwd naar de cover!

 15. november 9, 2015 / 19:10

  Wat een leuk lijstje!

 16. november 9, 2015 / 21:23

  Ik vind de herfst stiekem misschien nog wel leuker met de blaadjes op de grond in plaats van aan de bomen! Toevallig heb ik afgelopen week ook zo’n lekker lijstje online gezet, maar als aanvulling zou ik willen zeggen: enigszins uit eigen beweging aan school werken. Voelt zoveel beter.