❤: 5/6

Inmiddels zitten we in week twee van mijn trainingsschema voor Berlijn en ik heb in geen tijden zo goed in mijn vel gezeten. Letterlijk. Figuurlijk. Alles. Het was dan ook absoluut geen probleem om deze blog vol geluksmomentjes vol te schrijven.

❤ Ik kan eindelijk praten over wat me al die tijd al bezig houdt ❤ Een training om half zes ’s ochtends als 99% van Nederland nog slaapt ❤ Mijn Sony SRS-XB41 bluetooth speaker die op het moment van schrijven de nieuwe CD van Snow Patrol afspeelt ❤ Die nieuwe CD van Snow Patrol, Life on Earth en Heal Me zijn op dit moment favoriet ❤ Het ijs van Koupe met extra eiwitten en vezels. Omdat ze vorige week in de Bonus waren bij Albert Heijn ligt mijn hele vriezer hier nu vol mee ❤ Mijn nieuwe spijkerjasje van Sandro ❤ Dat mijn lichaam in balans lijkt te zijn, ik ben heel benieuwd wat de komende vijftien weken nog gaan brengen ❤ Baantrainingen bij Olympus ❤ Eigenlijk alle trainingen ❤ Middagslaapjes ❤ Dat de zon zojuist weer is gaan schijnen na een halve dag van afwezigheid. Wauw, wat hebben we een mooie meimaand gehad zeg ❤ Dat het me enigszins meeviel hoeveel belasting ik moet betalen (ik had voor mezelf wel ook de meest angstaanjagende schattig gemaakt, moet ik toegeven) ❤ Mijn moeder die haar taak als foodblogger voor Annemerel.com zo ontzettend serieus neemt (en het zo goed doet!) ❤ Garnier Ambre Solaire UV Water zonnebrand, ik weet dat dit gesponsord overkomt, zeker omdat ik een samenwerking heb met Ambre Solaire, maar geloof me als ik zeg dat deze zonnebrand echt heel fijn is. Hij trekt mega snel in, je hoeft hem bijna niet uit te smeren en hij heeft geen mega overheersende geur ❤ Dat ik over vijf maanden gewoon alweer de New York City marathon loop. Door al het Berlijn geweld zou ik dat bijna een beetje vergeten.. ❤ Dat het me vorige week lukte om slechts 17 seconden boven mijn PR te lopen in bloedhete omstandigheden en slechts werken aan mijn ‘basis’. ❤ De Nike Vaporfly 4%, het is geen placebo, geloof me ❤ Dat ik dit jaar tot nu eigenlijk nog vrijwel geen last gehad heb van hooikoorts, terwijl ik daar andere jaren echt maandenlang zoet mee was ❤ Het eten bij Jamie’s Italian in Den Haag ❤ Mijn ElliptiGo die ik deze zomer voor mijn trainingen mag gebruiken ❤ Had ik al gezegd dat middagslaapjes echt de bom zijn? ❤ Hardlopen met mijn vader op zondagochtend ❤ De versnellingen aan het eind van een training ❤ Dat ik tegenwoordig krachttraining kan doen zonder meteen migraine te krijgen ❤ Dat ik krachttraining daadwerkelijk leuk vind om te doen ❤ Dat ik mijn rijbewijs weer gevonden heb. Ik had hem al bijna als vermist opgegeven bij de politie, toen ik besloot nog even mijn hersenen te gebruiken. De zak van mijn leren jasje, daar vond ik hem uiteindelijk. ❤ Dat mensen om me heen nog steeds met me om willen gaan ook al praat ik over vrij weinig anders dan mijn project ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakte jou gelukkig in mei? Hebben jullie ook zo van het goede weer genoten? 

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

7 Reacties

 1. Krista
  juni 5, 2018 / 13:25

  Mooi lijstje! Inderdaad heel gek dat je vrijwel geen last hebt van je hooikoorts, ik heb het nog nooit zo erg gehad en in het nieuws wordt dat ook bevestigd! Misschien heb jij dan weer alleen last van een bepaalde soort pollen die nu niet veel voorkomt of zo? Of je bent er overheen gegroeid..

  Ik ben wel jaloers op je Elliptigo! (ik moet steeds opletten dat ik niet Epileptigo schrijf) Ga je nog met ons delen hoe je dat geregeld hebt en hoe je die trainingen aanpakt? We hebben wat dat betreft wel geluk met de lange duinfietspaden!

 2. Ilse
  juni 5, 2018 / 14:17

  Fijn lijstje en wat fijn dat je je zo goed voelt! Het mooie weer en de gezellige weekenden waren wel echt een hoogtepunt.

 3. Anke
  juni 5, 2018 / 15:10

  Heerlijk zeg dat het zo goed bevalt! Ik doe ook even mee aan het hardloop en train geluk want heb mijn tijd op de 5 km verbeterd van 27:50 naar 26:10 (:

 4. juni 5, 2018 / 18:40

  Het is wel te zien dat je van het weer hebt genoten, wat een mooie zomerse bruine kleur :)

 5. juni 5, 2018 / 21:24

  Zo leuke momenten! Altijd goed om terug te kijken wat je blij maakt :)

 6. juni 7, 2018 / 13:49

  Ooooh, die supervroege loopjes! Zalig gewoon. Niks zo leuk als het gevoel dat jij al je training hebt gehad terwijl de rest nog in zijn bed lag :)

 7. Marnix
  juni 8, 2018 / 15:17

  leuk! Ik heb zelf deze week mijn pr op de 10EM aangescherpt van 1.11.48 naar 1.10.01 :)