❤: 25/10

 photo IMG_1072.jpg
Ik heb érg veel om dankbaar voor te zijn…

❤ Iedere herinnering aan Chicago en de marathon ❤ Dat wanneer ik om ontbijtideeën vraag ik binnen 24 uur meer dan 50 lieve behulpzame reacties van jullie gekregen heb ❤ En dat wanneer ik om acné wondermiddelen vraag hetzelfde gebeurt op YouTube. YOU ROCK! ❤ Mijn nieuwe Malin + Goetz Dark Rum kaars ❤ De groene thee van Albert Heijn met de smaak Goji & Açai, ik geloof niet dat ik hier echt megagezond van word maar ik kan hier iedere dag gerust twee liter van drinken ❤ Een samenwerking met IBM en Het Mauritshuis in Den Haag waar jullie deze week meer over horen ❤ Wilde reisideeën waarvan sommigen zelfs al echte plannen zijn ❤ Als ik op dinsdagochtend een berichtje krijg van degene die ik die week voor Metro heb geïnterviewd om te bedanken voor het interview en de mooie pagina. Ik krijg ze niet altijd, maar als ik ze krijg laat ik altijd een zucht van verlichting, na twee jaar ben ik nog iedere dinsdag een klein beetje nerveus over de pagina in Metro ❤ De foto op de achtergrond van mijn iPhone, van palmbomen en blauw zeewater, gemaakt op Ibiza.. Is dat echt pas vijf weken geleden? ❤ Het besef dat ik de afgelopen vijf weken op Ibiza was, in Disney een halve marathon liep en in Chicago was om daar de marathon te lopen. Ik heb zo weinig te klagen… ❤ Een samenwerking met Thuisbezorgd waardoor ik deze maand voor een X-bedrag bij Thuisbezorgd mag bestellen. Een DROOM samenwerking voor een luilak en vreetzak zoals ik ❤ Een leuk idee voor een nieuw boek… maar hang nog niet meteen de vlag uit, als ik dit daadwerkelijk ga doen hoef je het boek niet voor 2019 te verwachten… Maar in mijn hoofd kan ik zo enthousiast worden over het idee ❤ De vlogs van Jon Olsson, hij is zo enthousiast en oprecht. Afgelopen week kreeg hij zijn nieuwe Lamborghini binnen en het geluk dat je dan in zijn ogen ziet.. dat zie ik bij vrijwel geen enkele (grote) vlogger ❤ De koekjes die ik straks bij Euromaster ga eten als ik mijn banden ga laten verwisselen. Wisten jullie dat het selfie hoofdstuk in mijn boek volledig bij Euromaster geschreven is, toen ik aan het wachten was op mijn zomerbanden? Die koekjes (en bijbehorende koffie) zorgen voor inspiratie hahaha, ik neem mijn MacBook weer mooi hoor, misschien komt er wel een boek uit voort dat voor 2019 in de winkel kan liggen ❤ Mijn Bose QC 35, dit gaan jullie de komende paar jaar (hopelijk) nog heel vaak van mij horen. Dat ding is mijn leven. En sinds er geen snoertje meer aan mijn koptelefoon op zit kan ik dus gewoon naar het toilet lopen met mijn koptelefoon op mijn hoofd zonder dat ik iets mee hoef te slepen. Als ik trek heb in thee, dan sta ik gewoon op en blijf ik niet aan mijn snoertje haken. Als ik aan het stofzuigen ben hoor ik amper het geluid van de stofzuiger. Het enige nadeel is dat ik de afgelopen weken al meerdere keer de postbode gemist heb die met een pakketje voor mijn deur stond… oeps ❤ De Martin Garrix set van drie uur die hij draaide tijdens ADE.. perfect hardloopmateriaal… ❤ Essie – In The Lobby ❤ Over precies een maand bevind ik me op Curaçao ❤ 70% Sale bij Sandro in oktober, OK het was oude collectie maar daarom niet minder leuk (en deze dingen heb ik nooit eerder in de sale zien hangen) ❤ Mijn warme witte Teddy badjas van Primark, ik koop eigenlijk nooit wat bij Primark maar die badjas is echt mijn favoriete kledingitem in de winter ❤ De mensen op wie ik altijd terug kan vallen…

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. oktober 25, 2016 / 12:06

  Het geit dat ik een knoop het doorgehakt waardoor de pijn in mijn (uiteindelijk) buik minder gaat worden en ik hopenlijk veel plezier van krijg (en een wat beter humeur (klink nog heel cryptisch) maar het is nog vaag.

 2. Lisa
  oktober 25, 2016 / 16:08

  Zo fijn om te lezen <3

 3. oktober 25, 2016 / 16:38

  2019 klinkt zo ver weg. Keep up the good work je hebt veel moois in je leven!

 4. oktober 25, 2016 / 18:31

  Wat een fijn artikel zeg! Ik word er helemaal vrolijk van :)

 5. Jolien
  oktober 25, 2016 / 19:05

  In 2019 een nieuw boek, hmm… laat me raden, over alle world marathon majors lopen? ;)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 25, 2016 / 20:39

   ahaha nee niet eens, maar dat zou misschien wel een tweede boek in 2019 kunnen worden ;-)

   • Marlou
    oktober 25, 2016 / 22:27

    Een boek over de world marathon majors was eerlijk gezegd ook mijn eerste gedachte bij 2019 ;-) Ik ben trouwens benieuwd welke ontbijtjes je gaat uitproberen. Zelf ben ik ook op zoek naar een nieuw ontbijt. Die Açai bowl is nu inderdaad veel te koud ’s ochtends!

 6. Ilse
  oktober 26, 2016 / 00:35

  Wat een fijn lijstje, ik word er vrolijk van!

 7. oktober 26, 2016 / 12:10

  Wat goed van je om zo stil te staan bij de dingen waar je dankbaar van wordt. Als je het goed vindt dan maak ik binnenkort ook zo’n lijstje voor mijn eigen blog, ik vind het een heel goed idee!
  Ik word momenteel vooral gelukkig van mijn lieve vriend die zo enorm voor me klaarstaat en van de herfst, het is zo mooi overal en we hebben zo’n geluk met het weer!

 8. oktober 30, 2016 / 14:29

  De vlogs van Jon Olssen zijn elke keer ook weer een klein hoogtepuntje van mijn dag. Ik ken ‘m via m’n beste vriend die me op een gegeven moment tien vlogs achter elkaar heeft laten kijken omdat ‘ie zo graag wilde laten zien hoe fijn het was en nu ben ik ook hooked haha, love the shots en de sfeer en Jons oprechte blijheid (en z’n Lambo). Heel bijzonder inderdaad.