VIDEO: Kapper & Martin Garrix


Afgelopen vrijdag had ik een dag die begon om zes uur ’s ochtends en de volgende dag pas om zeven uur ’s ochtends eindigde. Een 25-urige dag dus. Dat is deze 27-jarige oma niet heel erg gewend. En het is ook niet dat ik in die 25 uur lekker rustig aan kon doen.

Om acht uur had ik een afspraak bij de kapper in Amsterdam (wie maakt er om acht uur ’s ochtends een afspraak bij de kapper in Amsterdam?), daarna had ik een interview voor Metro en dat mocht ik ’s middags meteen uitwerken. ’s Avonds ging ik samen met Roos naar Amsterdam voor de show van Martin Garrix tijdens ADE. Tussendoor klaag ik over mijn acné, doe ik een kleine unboxing én drink ik meerdere blikjes Red Bull.

Hoop dat jullie het weer een leuke video vinden om te zien en tot snel! Mochten jullie trouwens nog ideeën hebben voor andere video’s dan vlogs, dan zijn die natuurlijk ook altijd welkom. De laatste tijd plaats ik eigenlijk alleen nog maar vlogs omdat ik die zelf heel leuk vind om te maken, maar wil natuurlijk ook wel weer eens een ander soort video maken als jullie daar leuke ideeën over hebben.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Jor
  oktober 24, 2016 / 17:32

  wat een leuke video, maakt me helemaal vrolijk haha.

 2. Catelijne
  oktober 24, 2016 / 19:06

  JA :) Roosmarijn, we willen zien wat je geshopt hebt!
  Leuke vlog weer, ik kan ook altijd heel slecht tegen laat in bed liggen. Ik kan altijd heel goed slapen om 22u of 22.30 veel later trek ik vaak niet haha

 3. Patricia
  oktober 24, 2016 / 19:52

  Je hebt 137km per uur gereden want er gaat nog een correctie van 5 km af:)

  Leuk je haar weer wat korter!

 4. Ilse
  oktober 25, 2016 / 00:40

  Hij was weer leuk en veel te jaloers dat je Martin Garrix live hebt gezien!

 5. Eva
  oktober 25, 2016 / 10:03

  Ik heb doordst ik geen hormonen meer slik een best puber huid( op mijn 31e)… ik ga altijd naar triaderm in utrecht, hele fijne huidspecialisten. Ze maken je huid schoon en hebben goede spullen te koop voor een wat duurdere maar niet onbetaalbare prijs.
  Ik ben in ieder geval af van de mee-eters!

 6. oktober 25, 2016 / 10:53

  Je haar ziet er goed uit! En ja, elke boete is zonde, klein of groot, zo denk ik er ook over.

 7. Karin
  oktober 25, 2016 / 14:36

  Hi! Wat betreft je ‘acne ellende’ kan ik je adviseren om eens van anticonceptie pil te switchen. Acne wordt veroorzaakt door hormonen vertelde mijn huidtherapeut en de juiste anticonceptie pil kan dit tegen gaan. Teveel zuivel kan ook een boosdoener zijn vertelde de huidtherapeut. Ik ben inmiddels bijna 30 en de juiste anticonceptiepil heeft bij mij enorm geholpen! Ik had precies hetzelfde als jij en merkte bij het veranderen van mijn pil heel snel verbetering… Hopelijk kan je hier iets mee?! Succes in ieder geval!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 25, 2016 / 20:40

   k gebruik geen anticonceptiepil omdat ik van alle pillen last krijg. Gebruik ook amper zuivel omdat ik vroeger een koemelkallergie had en het idee heb dat het nog steeds niet erg goed is voor mijn lichaam.

 8. Suus
  oktober 26, 2016 / 23:40

  Ik heb precies dat soort acne en volgens mij is het hormonaal. Zoo irritant!

  Mijn tactiek nu is een combi aanpak en die werkt wel redelijk (met ups en downs): de volledige Clear line van Paula’s Choice, geen suiker, chocola en zuivel (zelfs de kleinste hoeveelheden lijken het te verergeren); vaak naar de schoonheidsspecialiste zodat kleine ontstekingen de kans niet krijgen en vooral NIET pulken. Onwijs moeilijk maar dat laatste maakt echt het grootste verschil. Dan wordt het niet zon slagveld…

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 28, 2016 / 11:31

   Thanks voor de tips! Ik denk dat dat inderdaad wel een goede methode is, vooral het pulken is een uitdaging. Chocola kom ik wel overheen, zuivel ook… suiker zit vrijwel overal in maar je kunt het natuurlijk wel in kleinere hoeveelheden eten. Maar dat pulken..

 9. november 3, 2016 / 18:09

  Hoi Annemerel,
  Wat bij mij heeft geholpen is stoppen met (alle!)zuivel, het is bij mij het koemelk-eiwit waar ik op reageer.
  Suiker is ook een boosdoener dus dat probeer ik zo min mogelijk te eten…
  Verder gebruik ik enkel natuurlijke verzorgingsmiddelen, ik ben er namelijk achter gekomen dat mijn huid reageert op sls (zit in shampoo) en fluoride in tandpasta.
  Ik hoef nu gelukkig geen antibiotica meer te slikken en ik heb mijn darmen weer redelijk in balans gekregen met probiotica. Ik heb gemerkt dat als ik last heb van mijn darmen, ik ook last krijg van mijn huid.
  Het is een lange zoektocht, maar ik heb nu sinds twee jaar eindelijk het gevoel dat ik de gebruiksaanwijzing van mijn lijf een beetje begin te begrijpen ;)
  Dat wens ik jou ook toe!