❤: 4/5

Vanavond is het dodenherdenking. Niet alleen een moment om stil te staan bij zij die voor ‘ons’ gestreden hebben, maar ook om nog maar eens goed te beseffen hoe goed je (of in ieder geval IK) het heb. De kleine dingen maken het gelukkigst.

❤ Boek 3 (er is nog geen titel en die moet er eigenlijk wel zijn, shit!) ❤ Mijn ’team’ dat me deze zomer gaat helpen en bijna net zo enthousiast is als ik ❤ Volgende week naar Mallorca ❤ Over twee weken naar Parijs ❤ De halve marathon in Leiden over drie weken, tijd om te kijken of de intervaltrainingen van afgelopen weken een beetje geholpen hebben ❤ Dat mijn huid niet meer lichtgevend wit is ❤ Deze zomer ‘Ambressadeur’ van Ambre Solaire, het zonnebrand merk dat ik al gebruik sinds… ja sinds wanneer eigenlijk? Nou zo lang als ik me kan herinneren in ieder geval ❤ Mijn vrolijke gele hoesje voor mijn iPhone ❤ Dat Casey Neistat weer dagelijks vlogt (en hoe!) ❤ Deze week de hele week dagelijks vloggen ❤ Dat ik vorige week bloed ging prikken en het zo mega goed ging dat ik dacht… misschien moet ik dit iedere dag doen, dan krijg ik niet de kans om er weer zenuwachtig voor te worden ❤ Ik blijf dit herhalen, maar de Apple AirPods zijn echt mijn favoriete uitvinding van de afgelopen vijf jaar ❤ Dat ik iedere ochtend voor zeven uur klaarwakker ben ❤ Voorjaar!!! Ook al regent het af en toe en is het niet altijd even warm, het licht en de bomen in bloei zijn zo fijn ❤ Ineens weer energie voor 10 hebben dankzij al mijn ‘spannende’ plannen. Het is echt waar, ‘niets’ doen is vermoeiender dan heel actief zijn ❤ Mijn Run Baby Run playlist op Spotify herontdekken ❤ Het idee aan mijn ‘verjaardagscadeautje’ dat ik in Parijs ga kopen ❤ Dat steeds meer restaurants huisgemaakte limonade op de kaart zetten, matcht goed bij mijn missie om minder alcohol te drinken ❤ Dat die zojuist genoemde missie van minder alcohol drinken een stuk makkelijker is dan ik aanvankelijk dacht ❤ Alle positieve reacties op mijn Budget Talk blogs, ik vind geld nog steeds niet het makkelijkste onderwerp om over te praten, maar jullie positieve geluiden helpen me hier opener over te zijn, niet alleen naar jullie toe, maar (vooral) ook naar mezelf ❤ Mijn Franse koffiepers herontdekt hebben ❤ Yoga op mijn balkon in de zon ’s ochtends rond een uurtje of negen ❤ Het behalen van trainingsdoelen ❤ Had ik het eigenlijk al over Mallorca gehad? ❤ Dat ik eindelijk weer de baas over mijn lichaam lijk te zijn in plaats van andersom ❤ Om 7.15u beginnen met mijn to-do-list en al om 12.00u alle taken heb afgerond zodat ik rustig aan mijn boek kan werken ❤ Dat ik in zo’n mooi en vrij land mag wonen als Nederland.

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Sheila
  mei 4, 2018 / 12:11

  Hoe gaat het trouwens met het dieet dat je van de dokter/dietiste had gekregen een tijdje terug? Lukt het een beetje om op die manier te eten?

 2. Marieke
  mei 4, 2018 / 12:34

  ” Ik heb _geen_ titel ”

  ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   mei 4, 2018 / 13:38

   Ga het voorleggen aan mijn uitgever ;-)

 3. Vera
  mei 4, 2018 / 13:34

  Het is echt te merken dat je weer wat lekkerder in je vel zit! Vaarwel winter, donker, kou, ‘mweh-buien’ en onproductief zijn. Hallo zon, groen, hardlopen en hard werken!

  • Annemerel
   Auteur
   mei 4, 2018 / 13:37

   Jaaaaaaaaa merk het zelf ook zo erg!

 4. Robert
  mei 4, 2018 / 14:27

  Ik weet niet of je er ooit geweest bent, maar de herdenking op de Waalsdorpervlakte is zeer indrukwekkend. Zeker met dit lenteweer, als je tijdens het stiltemoment alleen de natuur hoort. Toen ik er in de buurt woonde ben ik er nooit geweest, vanavond ga ik er voor de tweede keer naar toe.

 5. Ilse
  mei 4, 2018 / 15:27

  Heel fijn lijstje. En de lente maakt inderdaad zoveel beter.

 6. Hedwig
  mei 4, 2018 / 18:28

  Dat we over een half jaar NY lopen!! Hiephiephoera!

  • Annemerel
   Auteur
   mei 4, 2018 / 18:53

   Jaaaaaaaaaaaaaaaa

 7. mei 4, 2018 / 20:39

  Jouw laatste puntje maakt mij heel blij. Altijd wel, maar vooral vandaag en morgen ben je daar weer meer mee bezig. Deze 2 dagen mogen nooit vergeten worden!
  En dat ik vanaf 9 mei een weekje vrij ben maakt me momenteel heel blij. Lastige periode achter de rug. Even lekker bijkomen.

 8. FloFlo_nl
  mei 4, 2018 / 22:24

  May the fourth be with you !

 9. mei 5, 2018 / 18:01

  Een vriend van me was ook op de Waalsdorpervlakte dit jaar, super indrukwekkend volgens mij. Ik doorbreek mijn traditie van bevrijdingsfestivals dit jaar dus ik ben er iets minder mee bezig maar toen ik vanochtend bij mijn oma langsging in het bejaardentehuis en mijn oom er daarna een boek met de familiegeschiedenis bij pakte bedacht ik me wel weer even dat de oorlog voor die mensen gewoon echt realiteit is geweest en hun levens heeft beïnvloed. Mooi lijstje, ik ben blij dat het zo goed met je gaat!