?: 5/9

 photo book.jpgFoto: Sabine Metz

When I get overwhelmed with all the things I have to do, I think of everything I will be able to do BECAUSE of doing those thingsThe Self Help Hipster


? Eindelijk kunnen vertellen waar mijn boek over gaat ? Aperol Spritz ? Naar Oostenrijk om mijn boek te herschrijven ? MS MR ? Mijn Jogha shorts ? Duurlopen die goed gaan ? Mijn Apple Watch ? Nieuwe Stan Smith’s ? Knuffelen met Roos ? De wraps met kip en geroosterde sesamolie en zeewier van Eazie ? The OC ? De Pinot Grigio ‘Riff’ van Alois Lageder, een biodynamisch wijnmaker uit Noord-Italië, te koop bij Marqt ? Mijn nieuwe Nike vest ? Wanneer je aan het eind van de maand je huur en je creditcard rekening kunt betalen zonder dat je eerst geld van je spaarrekening over moet maken ? Samenwerkingen met bedrijven waar ik heel enthousiast over ben ? The Boxer Rebellion en dan vooral de nummers Diamonds, Fragile en Promises ? Gigi Hadid ? Casey Neistat ? Dat er over een paar maanden weer sneeuw op de bergen ligt en dat ik dan weer kan skiën… of ik daar tijd voor heb? Daar maak ik tijd voor ? De Marathon van Berlijn over 22 dagen ? Kant-en-klare pannenkoeken van Marqt die ik heel makkelijk als ontbijt kan eten door ze alleen maar even op te warmen, beetje Nutella erop et voilà! Alhoewel… ik ben een beetje klaar met Nutella eigenlijk ? Mijn nieuwe donkergrijze Levi’s Revel Jeans ? De cover van mijn boek voor het eerst opgemaakt zien ? Sowieso het eerste opgemaakte hoofdstuk van mijn boek zien… damn, duurt het echt nog vijf maanden voordat het in de winkels ligt? ? De nieuwe Discover Weekly functie van Spotify, ik heb serieus al de leukste nummers ontdekt via die afspeellijst die iedere maandag ververst wordt ? Wanneer mijn ouders reageren op mijn Instagram, ze zijn altijd zo heerlijk droog ? Mijn (en Roos’) vakantievlogs terugkijken ? Juliette Has A Gun – Lady Vengeance, mijn favoriete parfum sinds de zomer van 2009  ? Een half uur voor mijn wekker wakker worden en dan misschien nog niet helemaal uitgerust zijn, maar dan wel weten dat je nog met een gerust hart een half uur kan blijven liggen ? Niet alleen The OC, maar ook alle muziek uit The OC ? Confetti ? De beste nieuwe hotspot van Den Haag, Mama Kelly ? Dat mijn favoriete Franse bakker na een paar weken zomervakantie (en daarvoor was ik op zomervakantie) eindelijk weer geopend is ? Hoender & Hop ? Dat mijn nieuwe iPhone een stuk betere GPS, WiFi en Bluetooth verbinding heeft ? Een schoon en opgeruimd huis ? 1989 van Taylor Swift, nog steeds ? Dingen terugvinden waarvan ik dacht dat ze gestolen waren ? De vrijheid die ik heb door mijn werk en leven ? ? ? ? ?

Genieten van de grote, maar zeker ook de kleine dingen in het leven. Ik daag je uit, maak iedere maand, iedere week, iedere dag een lijstje met dingen waar je gelukkig van wordt. Wedden dat je tijdens het schrijven van het lijstje nog gelukkiger wordt. Misschien zijn er heel veel dingen waar je van baalt (die heb ik ook hoor!) maar door je te focussen op het positieve en écht alleen de positieve dingen te benoemen, kom je er misschien wel achter dat het (je) leven zo slecht nog niet is!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. september 5, 2015 / 12:03

  Wat een fijn lijstje weer! Ik vind die foto nog steeds echt fantastisch trouwens, heel veel plezier en succes in Oostenrijk!

 2. september 5, 2015 / 12:06

  Wat een onwijs gave foto zeg! In mijn beleving precies zoals jij bent ha-ha! Vind het heerlijk deze lijstjes te lezen en word er zelf ook blij van! :)

 3. september 5, 2015 / 12:10

  MS MR? Wat bedoel je daar mee? :)

 4. september 5, 2015 / 12:32

  Ik vind jouw ‘happy lists’ altijd zo leuk, misschien moet ik dat inderdaad toch ook eens gaan doen!

 5. september 5, 2015 / 12:43

  The little things…. Ik word al blij van het lezen, laat staan van ’t schrijven.

 6. september 5, 2015 / 12:48

  ???

 7. september 5, 2015 / 14:18

  Mooie lijst! En je hebt gelijk, zo’n lijstje helpt meestal wel met het beseffen dat je geluk ook echt in kleine dingen vind :)

 8. Femke
  september 5, 2015 / 15:35

  Wauw mooi stuk op het einde! Ik probeer me ook steeds meer te focussen op alle leuke dingen en merk dat ik daar veel gelukkiger van word :) Leuk lijstje, Annemerel!

 9. september 6, 2015 / 10:35

  Wat een mooie lijst. :-) Mij helpt het schrijven van zo’n lijst(je) ook vaak goed. Er is zo veel meer moois dan in eerste instantie wordt gedacht..

 10. Ilse
  september 6, 2015 / 12:45

  <3

 11. september 6, 2015 / 15:51

  Wat een mooie dingen kan je op je lijstje zetten! Goed om daar even bij stil te staan :)

 12. september 8, 2015 / 18:21

  Hebben ze cocoa amandelboter in Nederland? Zo goed en veel beter dan nutella vind ik ;)