LOVE & SHARE: 80

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 6 dingen die je nog niet over avocado’s wist (waarschijnlijk)

? Zo train je je brein om je beste hardloopwedstrijd ooit te lopen.

? De meest spectaculaire outfits van de MTV VMA’s door de jaren heen.

? 6 manieren om van je iPhone verslaving af te komen.

? 43 modelessen die we van Carrie Bradshaw gekregen hebben.

? 10 gezonde producten die er voor zorgen dat je vannacht slaapt als een baby

? 18 belangrijke levenslessen die we geleerd hebben van Phoebe Buffay.

? Quiz: Ben je meer een Mary-Kate of een Ashley Olsen? Ik ben meer een Ashley…

? Quiz: Welke emoji ben jij? Ik ben ‘pray hands’ hahaha, dus.

? Quiz: Hoe goed ken jij Ashlee Simpson’s nummer ‘Shadow’ (uit 2004)… Ik had ALLE 10 de antwoorden goed. En dat terwijl ik toen eigenlijk helemaal niet zo op de tekst lette van het nummer (van andere nummers wel hoor), ineens besef ik ook wat ze eigenlijk zong, hahaha.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. september 5, 2015 / 19:29

  Een avocado een bes, really?!?! Nee, dat wist ik inderdaad niet haha! Ik ben ook Ashley en ik ben een Kissy Face Emoji haha, en toevallig gebruik ik die nog vaak ook ;-)!

 2. Ilse
  september 6, 2015 / 12:48

  Die quizzen van buzzfeed blijven leuk!

 3. september 6, 2015 / 17:14

  Haha, ik ben ook de Pray Hands! Die geplaybackte vragen zijn alleen bijna eng, ik had de hele tijd de behoefte om m’n geluid aan te zetten terwijl dat helemaal geen effect had natuurlijk. Airplane Mode is ook my best friend als ik me wil concentreren (want m’n iPhone uitzetten gaat dan weer wél te ver) en Phoebe jaaa, wat een bazin haha.