FRIDAY FAVOURITES: 190

Favourite Collaboration – Aperol Spritz
 photo Desktop1359.jpg

Aperol Spritz is mijn favoriete alcoholische drankje, al tweeënhalf jaar. Onlangs vond ik een foto uit mei 2013 waarin ik mijn aller eerste Aperol Spritz dronk, ik durf niet te bedenken hoeveel ik er daarna gedronken heb, haha. Maar dat begon dus zelfs Aperol Spritz op te vallen dus benaderden ze mij voor een samenwerking. Alle merken waar ik mee samenwerk sta ik natuurlijk volledig achter, maar hoe cool is het als je kunt samenwerken met een merk waar je echt een klein beetje verliefd op bent. Wat de samenwerking precies inhoudt kan ik je hopelijk volgende week laten weten!

Favourite Surprise – Runner-up bij de Runner’s World hardloopblog van het jaar verkiezing

 photo 3Fw60AyWAde8LFZOvI5ZXZsczSWzwzJ71YoHhA0LmIo.jpegFoto: Ramiro Ameneiro

Ok… misschien kwam het niet helemaal als een verrassing meer… er werd zoveel moeite gedaan om me over te halen om toch naar de uitreiking te komen, het was best wel een klein beetje opvallend ;-). Maar hé, hoe cool! Ik vond het stukje dat de jury over mijn blog te zeggen had ook heel erg leuk om te horen “Annemerel, we kunnen al meer dan een decennium van je genieten. De jury looft je om de combinatie van authenticiteit en professionaliteit. Je hebt het hardlopen op Annemerel.com verweven met je every day life, waarmee je met je liefde voor de sport ook de minder sportieve bezoeker inspireert. Je gevoel voor stijl, zowel in woord als in beeld, je oprechtheid en je ondernemerszin maken je tot een terecht Runner-up.” En dankjewel!

Favourite Followers – MY followers

 photo annemerel-instagram.png

Serieus, ik had het zwaar tijdens mijn duurloop woensdag, maar toen ik na twaalf kilometer aan jullie vroeg of jullie me er doorheen wilden slepen, stelden jullie niet teleur. Mijn pace ging van 5’25 naar 5’10 en mijn hartslag ging van 170 naar 158… en bedankt lieve mensen. Misschien moet ik tijdens de marathon ook gaan Instagrammen?

Favourite Inspiration – Dafne Schippers

 photo dafne schippers nike.jpg

Twee jaar geleden kreeg ik tijdens een evenement van Nike loopscholing van Dafne Schippers. Ik – muts als ik ben – wist niet wie Dafne Schippers was. Ik schaam me nog steeds diep, want Dafne had toen al een bronzen plak op de 800 meter binnen gesleept. Inmiddels weet ik héél goed wie Dafne Schippers is en ik heb niets anders dan respect voor haar. Ik sliep dan misschien door die gouden 200 meter race heen, ik heb die 21,63 seconden nog minstens 100x met verschillend commentaar (Brits, Amerikaans, Frans, Duits… wat niet) bekeken. Ja, ik had tranen in mijn ogen. Sport is mooi.

Favourite Song – Hardwell – Dare You (Extended Mix)

Ok… mijn favoriete nummer van afgelopen week was eigenlijk nog steeds ‘Loreen – I’m in it with you’ ‘Birdie – Let It All Go’ en ‘MS MR – Criminals’, maar ja die nummers heb ik afgelopen weken al genoemd als favorieten en dat kan natuurlijk niet. Een ander nummer dat al twee maanden veelvuldig door mij geluisterd wordt is Hardwell’s Dare You. In Italië had ik natuurlijk geen Friday Favourites, maar daar is de liefde voor dit nummer ontstaan. Ik kan dit nummer echt over en over luisteren tijdens het hardlopen. Het duurt iets van vijf minuten en twintig seconden, zo lang doe ik ook over het lopen van één kilometer. Ik kan gerust tien keer dit nummer luisteren tijdens een tien kilometer. Ik ben een beetje gek. Ik weet het. Ook al is dit nummer dus al twee jaar oud he… Hoe kan ik dit dan gemist hebben eigenlijk?

HAPPY FRIDAY Y’ALL!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. september 4, 2015 / 17:23

  Ik vond het zo goed van je, dat hardlopen!

 2. september 4, 2015 / 18:09

  Super gaaf dat je runner up bent geworden, gefeliciteerd! Klopt wel hoe ze je beschreven hebben hoor! Voor mij ben je in ieder geval erg inspirerend! De muziek van Hardwell is heerlijk om mee te lopen inderdaad. Fijn weekend!

 3. september 4, 2015 / 20:33

  Thanks voor Birdy’s let it all go! Staat hier op repeat, zo mooi <3

  waarmee je met je liefde voor de sport ook de minder sportieve bezoeker inspireert. – precies! Ik hou helemaal niet van hardlopen, maar het klopt gewoon :) Ik vind je zo leuk dat ik je al tijden volg :)

 4. september 4, 2015 / 20:49

  Heerlijke favorites weer..Ik ben benieuwd wat je samenwerking met Aperol Spritz precies inhoudt..Het nummer van Hardwell blijft gewoon lekker :-)!

 5. Iris
  september 4, 2015 / 20:57

  Dafne won die bronzen medaille op de zevenkamp met als afsluitend onderdeel de 800 meter ;) Tenminste ik denk dat je die bedoeld, volgens mij heeft ze als sprintster nooit de 800m als afzonderlijke afstand gelopen.

  • Iris
   september 4, 2015 / 21:18

   *bedoelt natuurlijk :(

 6. Marleen
  september 4, 2015 / 22:28

  Toevallig: mijn favoriete nummer om op hard te lopen van dit moment is ook Dare You van Hardwell! De wedstrijd van Dafne keek ik met klas tijdens scheikunde en mijn leraar (geweldige man) werd helemaal gek toen ze won, haha ;)

 7. september 5, 2015 / 01:24

  Leuke favorieten!!

 8. Ilse
  september 6, 2015 / 12:42

  Leuke favorieten en ook op zondag, haha.