❤: 28/01

 photo DSC01324.jpg

Het is ontzettend makkelijk om jezelf te verliezen in negativiteit. Trump is president van de Verenigde Staten, hoe reageert Europa (en Nederland op vijftien maart) hierop. Het is koud en donker. Ik heb me wel eens fitter gevoeld dan afgelopen weken… Maar van al deze negatieve gedachten word je dus echt niet beter. Daarom maak ik veel liever een lijstje van de mooie dingen in het leven.

❤ Mijn GoPro beelden tijdens het skiën, geven zo’n goed gevoel, alsof ik weer even terug ben in Oostenrijk ❤ De ‘winter’ versie van mijn açai bowl zonder bevroren fruit en met mango, het recept komt volgende week dinsdag samen met andere recepten op basis van Alpro-producten op mijn blog ❤ Mijn Nespresso apparaat ❤ Nog één wintersport in het verschiet, eind volgende maand samen met Roos ❤ Mijn nieuwe ‘unbreakable’ externe hardeschijf ❤ Dat ik zie dat de lucht blauw is en dat ik straks zes kilometer ‘mag’ hardlopen ❤ Volgende week een kleine detox doen met SLA, nu al zin in, hoop dat ik er op dag drie volgende week nog steeds zin in heb ❤ Morgen een meeting met TUI Sports waarin we spijkers met koppen gaan slaan wat betreft de New York Marathon reis ❤ Alles van Maje en Sandro dat in mijn kast hangt ❤ De Detox Kitchen Bible ❤ Over 83 dagen de marathon in Boston lopen ❤ Mijn vader in mijn vlogs afgelopen week ❤ Mijn vader, period. ❤ Overigens ook mijn moeder, zusje en broertje hoor ❤ Ed Sheeran – Castle on the Hill ❤ Het vloggen ❤ Mijn zonnebrand van Louis Widmer met factor 30 zonder parfum die ik dagelijks smeer, ook al heeft de zon op dit moment absoluut geen kracht hier in Nederland. ❤ Jon Olsson’s vlogs, vooral zijn ski-vlogs ❤ Deze Obama-tribute van Ellen ❤ Dat ik net om me heen ging kijken om te bedenken waar ik nog meer heel gelukkig mee ben en toen twee euro vond onder het toetsenbord van mijn iMac die ik al twee jaar niet gebruikt heb ❤ En dat ik daarna het toetsenbord helemaal optilde en ook een Micro SD-kaart vond met ski-beelden van vorig jaar die ik al heel lang kwijt was ❤ Het maken van deze lijstjes, obviously ❤ The Chainsmokers – Paris ❤ De pareltjes die ik tegenwoordig in mijn keuken maak, ook al zet ik nog wel eens wat in de fik, een handschoen, een theedoek en gisteren smolt mijn plastic snijplank omdat ik er een hete wokpan opgezet had ❤ De beelden die ik vorige week in de sneeuw maakte ❤ Straks lunchen met een vriendinnetje en vrijdagavond drankjes met een ander vriendinnetje ❤ Druk zijn met dingen waar ik zelf voor kies ❤ Eindelijk een slachtoffer gevonden voor La La Land, mijn moeder ❤ Dat ik zo’n lang lijstje met mooie dingen in mijn leven kan maken ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. januari 24, 2017 / 15:13

  Haha, ik moest lachen om de 2 euro onder je iMac toetsenbord, wat een geluk! Ik word heel gelukkig van zon, blauwe luchten en frisse lucht <3 en nieuwe sneakers! En fijne muziekjes uit mijn Feelgood playlist.

 2. januari 24, 2017 / 15:38

  Oooh Annemerel, La La Land is zo mooi!!!

 3. januari 24, 2017 / 16:24

  Wat een heerlijk lijstje weer. Je bent overigens niet de enige die dingen in de fik zet. Ik had vanochtend even snel twee kaarsen op de combi-oven gezet, omdat ik ze nergens anders kwijt kon. Daarna naar twee afspraken en toen ik terugkwam wilde ik broodjes bakken en verwarmde de oven even voor… Je raadt het wss al. De kaarsen stonden er nog op, zijn gesmolten, de wax is in de oven gedruppelt. Alles vol rook en er kwamen gewoon vlammen uit de combi. Snel alles uitgetrokken en het balkon opgegooid. Oepsieee.

  Ik ben gelijk naar de nummers van Ed en the Chainsmokers gaan luisteren. Heerlijk! <3

  • Annemerel
   Auteur
   januari 24, 2017 / 19:49

   Aiiiiiiiiii

 4. M.
  januari 24, 2017 / 17:02

  Oehhh La La Land, ik ga dinsdag. Ik ben ZO benieuwd.
  Wat mij momenteel gelukkig maakt is het vooruitzicht op een weekje skiën binnen 3 weken, ahhhhhh!

 5. Ilse
  januari 24, 2017 / 17:51

  Goed om hierbij stil te staan in deze tijden! Want inderdaad, van een wereld met Trump als president van de V.S. word je niet echt vrolijk. :-(

 6. Ilse
  januari 24, 2017 / 23:45

  Wat een fijn lijstje! Word ik echt vrolijk van!

 7. januari 25, 2017 / 08:53

  Wat een heerlijk lijstje! Ik word altijd vrolijk als ik deze lijstje van jou lees. Op de een of andere manier ga ik dan ook altijd nadenken waar ik blij van wordt en dat appreciëer ik dan nog meer!!!

 8. Marion
  januari 25, 2017 / 10:21

  Wat een heerlijk lijstje! Je maakt mij d’r blij mee en ik ga onmiddellijk ook een lijstje maken. Just what the doctor ordered. En het is je zeer gegund ook, geluk!

 9. januari 25, 2017 / 10:31

  Heerlijk artikel! En haha degene die met je mee mag naar La La Land hoeft zich absoluut geen slachtoffer te voelen, wat een geweldige film is dat! Heel veel plezier, ben benieuwd wat je er van vindt :)

 10. Suuz
  januari 25, 2017 / 10:49

  Oooh heerlijk deze lijstje, ik doe het ook al jaren! altijd weer fijn!

  Het is toch trouwens 24 januari? omdat er 28/01 staat? of ben ik nou heel blond en bedoel je er wat anders mee ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   januari 25, 2017 / 14:00

   Hahaha oh shit dit is zo dom, ik had dit lijstje eigenlijk de 28ste willen plaatsen maar heb wat zitten rotzooien in mijn planning en toen deze datum niet meer aangepast.

 11. januari 25, 2017 / 12:32

  Wat een leuke lijstje! Ik had gisteren een geluksmoment. Ik besefte dat ik door meer online te zijn mooie vriendschappen heb gekregen en dat ik lieve mensen heb leren kennen waarop ik terug kan vallen!