VLOG: Missie Hardeschijf #23

Gister had ik de missie om op zoek te gaan naar een nieuwe hardeschijf voor mijn MacBook Pro. Twee weken geleden was me namelijk verteld dat daar heel makkelijk een nieuwe ingezet kon worden, helaas bleek het allemaal iets minder makkelijk dan me van te voren verteld werd. Verder was er nog een akkefietje in de keuken, ontwierp mijn broertje Annemerel.com hardloopshirts en heeft mijn zusje een paar vragen aan jullie.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Rebecca
  januari 24, 2017 / 23:13

  Roos moet zeker weer video’s gaan maken! Tags vind ik altijd erg leuk, random facts, vlogs, lijstjes, video’s van jullie samen. Vond de video dat Roos geblidoekt eten ging proeven ook erg leuk! Dus kom maar door met de video’s :D

 2. Maaike
  januari 24, 2017 / 23:24

  Jaa leuk als Roosmarijn weer gaat filmen :) vlogs vind ik altijd leuk! Prachtige jas van Maje <3

 3. januari 25, 2017 / 10:23

  Vind het knap dat je echt constant recepten uit je kookboeken probeert. Ik doe dat dus zelden. Ik HEB wel kookboeken, maar ik gebruik ze zelden, enkel voor dessert eigenlijk. Geen idee over dat ui snijden… Misschien hangt ’t af van ui tot ui?

 4. Ilse
  januari 25, 2017 / 13:05

  Hopelijk word dat met je harde schijf snel opgelost en ik vind dat hardloopshirt wel heel erg tof eigenlijk!

 5. januari 25, 2017 / 18:08

  Zou je misschien kunnen vertellen hoe dat opruimprogrammaatje heet? Ik ben op zoek naar zoiets want de “other”-categorie in mijn geheugen is echt belachelijk groot.

  Groetjes van een mede Macbook met 128GB-eigenaar, haha. Ik ben wel verbaasd dat het gewoon al drie jaar goed gaat, al heb ik een aantal dingen zoals schoolbestanden alleen nog op mijn Google Drive staan…

  • Annemerel
   Auteur
   januari 26, 2017 / 15:21

   Omnidisksweeper!

 6. Stephanie
  januari 29, 2017 / 16:19

  Ja, leuk weer video’s van Roos! Moet ze zeker gaan doen :)
  Canon heeft prima spiegelreflex instapmodellen!

  Enne. Nog een verlate reactie op een van je eerdere vlogs voor je vader: die bril staat em goed hoor! Hoeft tie zich echt niet voor te verstoppen als de camera aanstaat ;)