❤: 24/11

In Amerika is het vandaag Thanksgiving, een mooi moment voor mij om ook weer even mijn dankbaarheid uit te spreken.

❤ Netflix nieuwe serie The Crown ❤ YouTube, het bekijken van andermans vlogs, het maken en publiceren van mijn eigen vlogs, de muziekvideo’s en talkshowvideo’s, I love YouTube ❤ Over mijn eigen vlogs gesproken, mijn video die ik maakte tijdens de New York Marathon geeft me ook nog steeds kippenvel. Zo bijzonder om terug te zien. Als ik vaker niet voor een keihard PR zou gaan zou ik meer van dit soort video’s maken. Van het weekend wel ik het in ieder geval wel tijdens de halve van Curaçao proberen ❤ Dat mijn lichaam het nog niet opgegeven heeft met me na twee marathon in vier weken tijd ❤ Überhaupt de herinnering aan New York, samen met mijn moeder… ❤ Mijn twee jaar oude badjas van Primark die me nog geen dertien euro gekost heeft en dat al twee jaar lang iedere winter mijn meest gedragen kledingstuk is. CPW (cost per wear) is inmiddels na een cent of vijf gezakt denk ik. ❤ Twee pannen zelfgemaakte soep in mijn koelkast die ik ieder moment van de dag op kan warmen om zelf op te warmen ❤ Oreo’s met mint, my god ❤ Over de combinatie chocola pepermunt gesproken, Peppermint Mocha van Starbucks ❤ Bijna tijd voor de nieuwe Gilmore Girls afleveringen op Netflix ❤ Modern Family ❤ Een leuk plan voor 2018, waarom is het nu nog geen 2018? ❤ Avocado’s op speltcrackers met zonnebloempitjes ❤ Binnen zitten en niet naar buiten hoeven als het regent ❤ De gedachte aan wintersport, ook al staat er nu nog niets in de agenda voor komende maanden, ik ben ervan overtuigd dat dat nog wel gaat gebeuren ❤ Een week de tien graden verruilen voor de dertig graden van Curaçao, ze geven wel voor iedere dag regen aan maar volgens kenners betekent dat niet dat het dan de hele dag regent, daar ga ik dan maar van uit ❤ Mijn nieuwe 7/8ste Lululemon legging in indigo waar zakjes inzitten waar mijn iPhone 7 Plus inpast ❤ Caramel Zeezout kruidnoten van de pepernotenfabriek ❤ Wanneer mijn huis is opgeruimd als ik thuis kom of ’s ochtends wakker word, dat gebeurt niet zo vaak ;-)

Waar ben jij dankbaar voor?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. november 24, 2016 / 12:22

  Haha iehh ik krijg juist echt de kriebels van de combinatie chocola en mint ;)

  Waar ik dankbaar voor ben, het leuke werktripje naar Amerika waar ik afgelopen maandag van thuis ben gekomen! Maar ook dat ik nu weer thuis ben, in ons nieuwe mooie huisje. Dat het bijna weekend is! Mijn vriend die toen ik weg was het huis schoon heeft gehouden ;). Uberhaupt mijn leuke vriendje :D zo veel om dankbaar voor te zijn :)

 2. november 24, 2016 / 12:49

  Ik ben nooit zo’n fan van de combi chocolade/mokka 7 mint, maar na al jouw posts kan ik het denk ik tóch niet laten om ‘m te gaan bestellen bij Starbucks!

 3. november 24, 2016 / 12:50

  Jaaaaaaa, nog een keer slapen tot Gilmore Girls!

 4. Jolien
  november 24, 2016 / 13:30

  Ik heb ook nog steeds mijn cheapie Primark badjas, die stamt inmiddels uit… 2012 of 2013?! en wordt nog elke dag met veel liefde door mij gedragen!

 5. Pascale
  november 24, 2016 / 17:08

  Ik vind deze blogs altijd zo leuk om te lezen. Soms vergeet ik wel eens ook van de kleine dingetjes in het leven te genieten en deze blogs herinneren mij daar altijd aan. Dus heel erg bedankt.

 6. Ilse
  november 25, 2016 / 11:43

  Fijne momentjes!