❤: 15/9

 photo love16september.jpg

‘Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen’. IK HAAT DEZE UITSPRAAK. Niet alleen omdat ‘ie veel te vaak gebruikt en ontzettend zoetsappig is, maar ook omdat het zeker niet in alle gevallen altijd helemaal waar is. Maar ik geloof wel dat je dingen vaak op een positieve manier kunt bekijken, dat je je bewust moet worden van je omgeving en je leven voordat je kunt genieten van dingen. Ook geloof ik dat de kleine dingen het leven mooi maken. Ik heb weer een lijstje voor je met de dingen die mij de afgelopen weken gelukkig maakte.

❤ Werken onder een parasol op het strand, waar ik dit stukje toevallig ook schrijf. Niet heel toevallig, want de meeste dingen die ik deze week geschreven heb zijn op het strand geschreven. Om de een of andere reden kan ik me op het strand zelfs beter concentreren dan thuis. Zeker nu het in mijn studio 2600 graden is. ❤ De nieuwe iPhone die ik besteld heb en ik een dezer weken in mijn handen zal hebben. Heeft iemand al enig idee welke ik precies besteld heb? ❤ Bruiswater met een schijfje citroen ❤ Mijn Herschel tassen die ik twee jaar geleden kreeg, slechts een keer gebruikte en daarna achterin mijn kast belandden. Inmiddels zijn we onafscheidelijk. De kleine gebruik ik als ik met mijn MacBook wandelend naar de stad ga, de grote wanneer ik een dagje strand gepland heb. ❤ Een koelkast vol met lekker eten. ❤ Een – naar eigen zeggen – steengoed onderwerp voor Metro hebben. ❤ Een reisje naar Ibiza (waar ik als dit online komt ben), Disney, Chicago en… Curaçao op de planning voor 2016. Lucky lucky me. ❤ Op 5 oktober naar JB en twee weken later naar de Martin Garrix show, heb het idee dat ik dit iedere maand zeg, maar tel al zo lang af naar deze data. ❤ Endless summer.. ook al geven ze voor de dag wanneer dit online komt een iets minder zomers weersvooruitzicht. Denk dat we sowieso al blij mogen zijn met de dagen die we afgelopen weken hadden. Ook al is dat niet echt een heel goed teken voor ons klimaat… ❤ Een ijskoud glas witte wijn op het strand (ik zit niet alleen meer op het strand, ik heb inmiddels ook een glas witte wijn voor mijn neus staan, jullie begrijpen mijn inspiratie voor dit puntje? ❤ Dat ik over 21 dagen als het goed is door Chicago loop ❤ Jon Olsson en Janni Déler op YouTube ❤ Gazpacho met brood van Menno en aioli (inmiddels niet alleen meer een glas wijn voor mijn neus, ook een Gazpacho met heerlijk brood en aioli ❤ Golven die tegen mijn benen aan kletsen ❤ Mijn video’s voor YouTube editten. Ik stel het altijd uit, maar uiteindelijk vind ik het ZO leuk om te doen (ik heb een déjà-vu heb ik dit eerder gezegd of is het de wijn die nu al naar mijn hoofd stijgt ook al heb ik pas een slok gedronken) ❤ De Love Stories Sample Sale van een paar weken geleden waardoor ik ineens drie nieuwe beha’s (bralette’s) rijker ben en nooit meer anders wil. ❤ Witte wijn. ❤ Dat mijn duurloop van afgelopen maandag zo lekker ging, na twee slechte weken en overal pijntjes. ❤ Wonen in Den Haag, de allermooiste stad achter de duinen. ❤ Om een uur ’s nachts wakker worden, denken dat ik op moet staan en dan beseffen dat ik nog zo’n zes uur kan blijven liggen. ❤ Barbecuen met mijn familie. ❤ Het huis van mijn ouders en de bijbehorende tuin en tuinstoelen. ❤ Pompkin Spice Frappuccino’s. ❤ Dat ik in staat ben om al deze dingen te doen, beleven, voelen en meemaken. ❤ Mijn leven (lieve mensen ik heb nog steeds slechts drie slokken wijn op en ik kan héus wel wat hebben dus dit zeg ik eigenlijk volkomen nuchter).

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. september 15, 2016 / 17:13

  Aah wat een heerlijke lijst! Ik ben echt verslaafd aan de vlogs van Jon Olssen, zó leuk! Enjoy Ibiza!

 2. Roos
  september 15, 2016 / 18:15

  Pompkin Spice Frappuccino’s en twee keer witte wijn noemen, verder totaaaal geen invloed. Nee grapje, echt hoor; ik word blij van dit lijstje waar jij blij van wordt! En ik herken gelukkig ook heel veel. :)

 3. september 15, 2016 / 19:52

  Mooi artikel! :)

 4. september 15, 2016 / 20:04

  Haha, tijdens het lezen zag ik je op het strand, op het strand op een terras, op het strand op een terras met wijn, op het strand op een terras met wijn en Gazpacho met brood en aioli, en vervolgens op het strand op een terras met wijn en Gazpacho met brood en aioli terwijl het water tegen je benen klotst :’) Dat laatste zal wel niet, was wel verfrissend geweest.

  En over die iPhone… goud? (Ik dacht eigenlijk wit, maar die blijkt niet te bestaan) (ja ik heb het opgezocht)

 5. september 15, 2016 / 23:50

  Very very very nice. Dat je nog meer mooie happy slingers mag ophangen ;-)

 6. M
  september 16, 2016 / 13:48

  Oh, lekker, De Staat!

 7. september 16, 2016 / 17:37

  Curacao? Nice! Ga je de (halve) marathon rennen daar?

 8. Ilse
  september 16, 2016 / 22:17

  Haha, wat leuk geschreven zo en zeker fijne dingen!