SNAPSHOT DIARY: 14/9

 photo Recently Updated252.jpg

 photo Desktop2989.jpg

Good morning! Ik begin mijn dag, na een koude douche, meteen in bikini. Het koelt gewoon niet meer af in mijn studio, het is nu alweer 29 graden. Dan maar in bikini door het leven, ook goed.

Morgen (vandaag dus) ga ik naar Ibiza en ik kan echt niet wachten, daarom begin ik nu alvast even met inpakken. Ik ga naar Ibiza voor de lancering van een limited edition armband van Buddha to Buddha. Deze armbanden om precies te zijn.

 photo Desktop2989.jpg

Nadat mijn koffer is ingepakt en mijn eerste wasje voor de dag gedraaid is vind ik dat ik mijn ontbijt verdiend heb. Ik ga zoals gewoonlijk voor een açaì bowl, maar in plaats van blauwe bessen en aardbeien, doe ik er dit keer frambozen in.

Overal sirene’s, politie die op een fluitje blaast, what’s happening. In plaats van uit het raam kijken zoek ik het op de website waar alle meldingen van de Politie Haaglanden binnenkomen. OK, ongeluk bij mij om de hoek, toch maar even naar buiten kijken.. Complete chaos.

 photo Desktop2989.jpg

Na een ochtendje werken vind ik het om half twaalf al tijd voor lunch, ik neem een geprakte avocado en vier rijstwafels. Zo lekker. Ondertussen denk ik… ik moet hier weg, ik smelt, ik moet naar het strand.

 photo Desktop2989.jpg

En dus ga ik naar het strand. Waar ik eerst een uurtje bij de zee spendeer..

En mijn mooie teennagels bewonder, gisteren heb ik een pedicure bij Soap Treatment Store gehad en mijn voeten hebben er in geen tijden zo goed uitgezien. Normaal plaats ik liever geen voeten op mijn blog, maar kon het niet laten dit toch even te delen.

 photo Desktop2989.jpg

En de rest van de middag spendeer ik met MacBook, taart en ijskoffie bij Strandpaviljoen De Staat. Ze hebben er super goede WiFi en ik kan er heerlijk zitten. Het wachtwoord is trouwens ‘staatsgeheim’. Snap je… Strandpaviljoen ‘De Staat’, wachtwoord ‘staatsgeheim’. Geweldig!

Ook geweldig: de frietjes met huisgemaakte mayonaise die ik samen met Carlissa eet. Of nou ja… ik eet de frietjes, zij kiest voor een verantwoordelijkere salade. Maar uiteindelijk eet ze ook mijn broodjes (en eet ik haar brood).

 photo Desktop2989.jpg

Nog een lekkere latte bij zonsondergang… En dan… is het tijd om het strand te verlaten!

 photo Desktop2989.jpg

Zo blij met deze Herschel rugzak die ik twee jaar geleden bestelde bij Sarenza. Ik gebruikte hem nooit, maar sinds een paar weken zijn we onafscheidelijk!

OK! Dag Carlissa, het was gezellig. See ya sooooon!

 photo Desktop2989.jpg

Ik rij na het strand nog even langs mijn ouders, waar ik nog een kopje koffie drink en ook nog wat spareribs van de barbecue eet (niet in die volgorde natuurlijk). Ik doe nog wat boodschappen bij de Jumbo tegenover mijn ouders en rij dan terug naar huis.

Waar ik met drie pleisters op mijn wang (want oorlogswonden) mijn bed in duik. Inmiddels is het tien voor twaalf en gaat mijn wekker alweer over een kleine zeven uur. Not good. Moet gaan slapen, maar moest toen ik thuis kwam ineens ook nog zoveel doen. Ik bedacht ineens nog honderd dingen die in mijn koffer moesten en toen die uiteindelijk echt helemaal vol zat had ik weer iets nieuws bedacht, mijn GoPro moest mee. Toen ik uiteindelijk mijn GoPro gevonden had kon ik natuurlijk geen oplader vinden en ja nu is het dus tien voor twaalf, of nou ja inmiddels is het alweer bijna vijf voor twaalf. Not good. Ik ga mijn MacBook dichtklappen en mijn ogen sluiten.

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Ilse
  september 15, 2016 / 12:04

  Veel plezier op Ibiza! Wat een toffe armband!

  Ennuh…een verantwoordelijkere salade? Haha! (je bedoelt denk ik een meer verantwoorde?)

 2. september 15, 2016 / 12:08

  Rijstwafel en avocado, wat een gekke combinatie :-D Jaloers wel op je mooie teennagels!

 3. september 15, 2016 / 13:10

  Have fun in Ibiza, super gaaf!

 4. Vera
  september 15, 2016 / 13:52

  Wat lijkt het me toch magisch om zo dicht bij het strand te wonen en zulke mooie zomerdagen daar nog even mee te pikken!

 5. september 15, 2016 / 14:05

  Leuke diary is het weer! Heel veel plezier op Ibiza!

 6. september 15, 2016 / 19:09

  Volgens mij heb ik het al eerder gezegd, maar het lijkt me zo fijn om dicht bij het strand te wonen! Gewoon ‘even’ besluiten om naar het strand te gaan, heerlijk lijkt me dat. Veel plezier in Ibiza!

 7. september 15, 2016 / 20:06

  Leuke foto’s weer!

 8. Ilse
  september 16, 2016 / 22:13

  Ik ben er stiekem wel een beetje jaloers op hoe makkelijk jij naar het strand gaat en je werk mee kan nemen!

 9. september 17, 2016 / 18:03

  Hahaha ik moest echt even hardop lachen om dat wachtwoord, geniaal gevonden!