?: 16/2

 photo IMG_1381_1.jpg

Wees dankbaar voor de kleine dingen, de grote dingen en alles daartussenin…

? Mijn boek in de eerste week in de Bestseller Top 60, het maakt voor mij nu niet echt heel erg veel meer uit wat er verder gebeurt, het boek heeft in ieder geval niet gigantisch gefaald ? Dat ik van heel veel vrienden en kennissen bij mijn boekpresentatie flessen Aperol kreeg, they know me ? Dit weekend een weekendje naar de bergen en bijna de hele maand maart in de bergen zitten ? Mijn lezers ontmoeten bij de avonden georganiseerd met Run2Day, het is ineens zoveel echter als je de gezichten achter de reacties en likes in real life ziet ? Mijn boek in de winkel zien staan ? Een goede cappuccino waarvan het schuim perfect met de koffie mee drinkt ? Mijn Coach tas met mijn Mini MacBook Air die ik nu overal mee naar toe sleep. Ik kan als ik wil nu altijd en overal even werken. ? Pretty Little Liars ? Modern Family ? Het hoesje van Apple dat mijn iPhone oplaadt, ik hoef nu niet meer bang te zijn dat mijn iPhone halverwege de dag leeg gaat. Ja.. je kunt ook een mobiele oplader meenemen, maar die vergeet ik, dit hoesje vergeet ik niet. Ik laadt hem ’s avonds gewoon op en dan wordt mijn iPhone tegelijk opgeladen en… nou ja ik ben er gewoon heel blij mee. Natuurlijk moet Apple gewoon iPhone’s maken met een betere batterij, maar tot die tijd ben ik heel tevreden met deze oplossing ? Een zonnige dag midden in een periode met alleen maar wind, regen en grauwe luchten ? Iedere dag om 14.00u (of soms net iets later) een nieuwe video van mijn favoriete YouTuber Casey Neistat. Andere vlogs kijk ik als guilty pleasure, van Casey leer ik serieus nog wat ? Mijn netwerk dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd. Nu ik een boek uit breng besef ik pas echt hoe belangrijk het is dat ik altijd leuk en aardig tegen iedereen geweest ben. Want als jij leuk en aardig tegen anderen bent, zijn zij dat meestal ook tegen jou. Levensles 1. ? 25.000 volgers op Instagram.. thanks for following ? Coldplay – Up & Up ? De kleur High Class Affair van Essie ? De push-up drama mascara van Maybelline ? Mijn Bose sportoortjes, ik heb ze al een aantal jaar maar gebruikte ze voorheen alleen tijdens wedstrijden. Nu gebruik ik ze altijd, ze blijven namelijk een stuk beter zitten en het geluid is echt veel beter dan mijn standaard iPhone oortjes doordat je geen ruis van de wind hebt ? Het maken van wekelijkse vlogs. Het kost even wat tijd en soms vergeet ik dat ik moet filmen, maar als je zo’n vlog dan aan het maken en terugkijken bent, is het toch wel een hele leuke manier om je leven ‘bij te houden’ ? Mijn engeltje van Marloes en mijn briefje van Martin Garrix, ik geloof er heilig in dat die dingen echt geluk brengen. Tot nu toe werkt het in ieder geval ? ZAYN – Pillowtalk ? Een duurloop die van begin tot eind gewoon super goed gaat ? Als je op maandag al weet waar je Metropagina van de komende week over gaat en dat je interview al geregeld is enzo, russssttttttt ? Mijn Kjus ski-jas, al vier jaar oud maar wat geeft het, nog steeds de mooiste en fijnste ski-jas ooit ? Op zaterdag tot half elf uitslapen en dan ook daadwerkelijk uitgerust zijn ? Taylor Swift – Style ? Deze maand in onder andere: Women’s Health, Fashionista, Marie Claire, CosmoGirl en Santé, over twee weken ook in Runner’s World en Run2Day Magazine. Serieus, mijn veertienjarige zelf had dagenlang gehuild van geluk bij een publicatie in slechts een van deze tijdschriften. Nu ben ik ook heel blij hoor!!! ? Dat mijn familie zo trots is op mij, dat vind ik stiekem het aller belangrijkst en leuk…

Waar ben jij dankbaar voor? Noem minstens 1 groot en 1 klein ding!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. februari 16, 2016 / 17:07

  Je hebt een mooie lijst en ik snap goed dat hier heel blij van wordt en je mag er ook zeer zeker trots op zijn. Ik heb ook echt zo een telefoonhoes nodig in mijn leven.

  Groot: mijn gezin
  Klein: ehm..kaartjes voor het concert van Beyoncé

 2. Maria
  februari 16, 2016 / 17:11

  Ik noem 1onbetaalbaar en 1 betaalbaar geluksmoment. Dat mijn directe familie gezond is (na veel nare berichten over zieke kennisen, (oud-)collega’s en familie van vrienden). Over 1 maand 2 weken op vakantie naar een warm en zonnig land!

 3. Bernice Visser
  februari 16, 2016 / 17:14

  Heerlijke lijst! :)

  Een groot ‘ding’ waar ik gelukkig van wordt: verloofd zijn !
  Een klein ding: vanavond een rondje hardlopen met mijn verloofde én van dit geweldige stralende weertje!

 4. nettelie
  februari 16, 2016 / 17:16

  Groot: mijn baan & mezelf.
  Klein: net als Nesrin heb ik kaartjes voor Beyoncé! (eigenlijk vind ik dat ook GROOT :’))

  Mooi lijstje, Merel. Geniet ervan! <3

 5. februari 16, 2016 / 17:27

  Ik ben dankbaar dat mijn oma eindelijk aan het herstellen is van een hele zware operatie en ik ben dankbaar voor mijn vriend, family en hondje. Vind het eik allebij wel groot

 6. februari 16, 2016 / 17:38

  Wauw, wat een super mooie lijst. Dankbaar ben ik dat ik tickets heb gescoord voor Beyonce (Queen B) en dankbaar ben ik ook dat ik gelukkig ben en eigenlijk alles heb wat ik nodig heb (soms sta je daar ineens weer bij stil door plotselinge gebeurtenissen)..

 7. Joska
  februari 16, 2016 / 18:17

  Groot: Eindelijk begonnen met afstuderen, zie wel een beetje op tegen een jaar onderzoek doen maar wel heel blij te zijn begonnen na een tijdje niks doen.
  Klein: Gister een lekkere 17 km gelopen ter voorbereiding op cpc, ging heerlijk! En iemand gevonden die morgen mee wilt naar je boekpresentatie in Den Haag, hoef ik niet alleen haha.

 8. Chantal
  februari 16, 2016 / 18:39

  Fijn lijstje zeg … <3

  Groot ding waar ik dankbaar voor ben is hoe mijn leven momenteel gaat, mijn studie gaat fijn en ik heb een heerlijk leven samen met mijn vriend en onze families en vriendien
  Klein ding de 10 km die ik net samen met mijn schoonmoeder heb gelopen, zo fijn gevoel !!!!!!

 9. Mandy
  februari 16, 2016 / 18:54

  Hoe lang duurt je boekpresentatie? Ik wil graag naar Rotterdam of Den Haag komen, maar moet ook die avonden de nachtdienst in. Heb dus maar gelimiteerde tijd :(

 10. februari 16, 2016 / 19:32

  Dat jij me uitdaagt om antwoord te geven en ik dat ook nog doe :) En een magisch puppy-gevoel van allemaal positieve dingen en mega lieve mensen waar geen einde aan lijkt te komen <3

 11. februari 16, 2016 / 19:42

  Ik ben blij dat ik gezond ben, en dat de mensen die het dichtst bij mij staan ook gezond zijn. En ik ben blij dat ik steeds beter om kan gaan met treinvertraging, maak mij daar minder ‘druk’ om dan een aantal jaar geleden en dat geeft op een bepaalde manier rust, besefte ik me vanochtend toen mijn trein vertraging had ;-)

 12. Ilse
  februari 16, 2016 / 20:09

  Wat een fijne lijst.

  Groot; dat mijn verloofde er altijd voor me is, me altijd steunt en me altijd opvrolijkt.

  Klein ; de hardlooptraining van gisteravond en dat mijn motivatie weer wat terug is.

 13. februari 16, 2016 / 21:18

  Ik houd echt van dit soort positieve lijstjes! Ik ga tijdens het lezen automatisch ook nadenken over waar ik allemaal dankbaar voor ben op dit moment. Een groot ding om dankbaar voor te zijn vandaag de dag zijn mijn vriendinnen, die me overal doorheen slepen. Een klein ding weet ik zo gauw even niet. Misschien de bonbon waar ik zo heeeeerlijk van ga genieten?

 14. februari 17, 2016 / 05:05

  Wat een heerlijke lange lijst met geluksmomentjes!
  Altijd aardig en vriendelijk zijn staat bij mij ook met stipt op nummer 1.
  Mijn geluksmomentjes van deze week waren: een winactie winnen met producten die nog niet eens in de winkel liggen, skypen met mijn zus die in Moskou studeert en mijn eerste concert! Het was een heerlijke week :)

 15. februari 17, 2016 / 11:35

  Wat heb jij toch een gezegend leven. Fijn om te zien dat je daar ook zo bewust mee bezig bent. En je boek in de top 60! Hallo! Topper!

 16. februari 18, 2016 / 06:19

  Ooo wat een mooie lijst! Vanavond kom ik samen met mijn zusje naar Rotterdam!
  Groot ding waar ik dankbaar voor ben is mijn werk. Elke dag de kinderen mooie dingen bijbrengen.
  Klein ding waar ik dankbaar voor ben: mijn ontbijtjes elke dag. Ik hou van ontbijten