SNAPSHOT DIARY: 15/2

 photo Recently Updated165.jpg


 photo Desktop2163.jpg

Breakfast, een banaan en een ei… heb weer eens een huishouden van lik me vestje, oeps. Maar ik heb tenminste iets in huis.

Terwijl mijn eitje kookt ben ik alvast bezig met het maken van de collages voor mijn Snapshot Diary. Ik zet ze in de blog, eet mijn eitje en ga dan tien minuten mijn tanden poetsen.

 photo Desktop2163.jpg

Ik moet namelijk naar de tandarts en als ik naar de tandarts moet, overdrijf ik graag een beetje met hoe goed ik mijn tanden poets. Om tien voor half negen zit ik in de wachtkamer, tijd om alvast te beginnen met de tekst bij mijn Snapshot Diary.. Omdat de tandarts net iets later is, kan ik hem zelfs afmaken. Heel fijn, hoef ik me daar thuis geen zorgen meer over te maken.

Ik ben hier trouwens omdat ik weer eens last van ‘die kies’ heb. Dit keer is het niet zo ernstig, het voelt alleen echt niet fijn. Ik heb ontstoken tandvlees rond die kies omdat… nou ja ik weet eigenlijk niet waarom. Ik moet het beter schoon zien te houden, maar hoe is nog een beetje de vraag.

 photo Desktop2163.jpg

Boven de tandartspraktijk heeft mijn tandarts een appartement dat op dit moment helemaal wordt opgeknapt. Ik begin rustig om me heen te kijken of ik een leuk nieuw appartement kan vinden, aangezien mijn studio nu wel een klein beetje klein begint te worden. Dit is mega groot, met vier kamers een dakterras en een aparte keuken. En het ligt nog dichter bij het strand dan mijn huis nu. Het is ook wel iets duurder dan wat ik nu heb, dus moet even kijken of ik dit financieel kan bolwerken.

Home sweet home, vlog van afgelopen week editten. Leuk om mijn week op deze manier terug te zien.

 photo Desktop2163.jpg

Terwijl mijn video op mijn MacBook Air aan het uploaden is op YouTube, bekijk ik de nieuwste aflevering van Lily VS Margot op het YouTube kanaal van NikeWomen. Ik eet ondertussen een wortel gembersoepje van Marqt.

AU! Mijn eerste negatieve reactie op mijn boek, op Bol.com. Die doet pijn. Ik wil reageren, maar dat kan niet… en ik moet mezelf ook niet willen verdedigen, maar maar maar het is gewoon niet leuk. Moet ik ook mee leren leven. Ik ben achterhaald :(

 photo Desktop2163.jpg

OK. Tijd om een klein beetje uit te rusten, vanavond moet ik namelijk in Groningen zijn voor mijn boekpresentatie dus ik moet nog wel eventjes door. Ik mag ook even 500 kilometer rijden dus. Ik kijk de nieuwste Keeping up with The Kardashians aflevering en eet scrambled eggs, ik heb net al een halve liter soep op, maar ik heb nog steeds trek. Brood of andere dingen waar ik echt op moet kauwen kan ik nu niet eten. Stomme kies.

Ik vind een mini Nutella potje in mijn kast. WAT EEN FEEST!!!

 photo Desktop2163.jpg

Geïnspireerd door Khloé Kardashian. Misschien nog wel iets aan mijn achterwerk doen. Heb trouwens spierpijn niet normaal, door die battle met Adidas. Help!

On my way to Groningen! Eerste Frappuccino van het jaar! Fijne van een Frappuccino is dat ik daar veel langer (lees: tot na Amsterdam) mee kan doen, terwijl mijn Flat White (die ik normaal in de auto neem) al voordat ik de snelweg op draai op is.

 photo Desktop2163.jpg

Nou ik ben er hoor, in Groningen. Besef dat ik helemaal geen eten heb, dus ga op zoek naar iets waar ik makkelijk ‘iets’ kan afhalen. Ik rij rondjes en zie op een gegeven moment een New York Pizza. Ik haal nooit pizza’s bij New York Pizza, maar het is beter dan niets. Smaakt best goed trouwens.

Oh Groningen jullie stelden absoluut niet teleur. 50 meiden (en 1 jongen!!!) ik ben absoluut niet voor niets naar Groningen gereden.

 photo Desktop2163.jpg

Ik word er een beetje stil van en weet – nadat ik net 50 boeken gesigneerd heb – niet meer zo goed waar ik met mijn verhaal moet beginnen. Maar als ik eenmaal bezig ben, dan gaat het wel lekker.

Daarna een training met de Running Girls Groningen, op de atletiekbaan. Coach Kelly zorgt voor een intervaltraining, ik maak natuurlijk ook de nodige selfies, maar het wil niet zo lukken vandaag.

 photo Desktop2163.jpg

Zelfs stilstaande selfies worden niet heel mooi. Komt door het licht en het feit dat ik 50 meiden op de foto erbij wil hebben. En dan moet Jordy er ook nog zo nodig op. Dit werkt niet. Maar ik doe mijn best.

 photo Desktop2163.jpg

En weer 250 kilometer naar huis rijden. Het was zo leuk in Groningen, dat ik wel eventjes genoeg energie heb voor 2,5 uur autorijden. En ik heb Oreo’s gekregen van Miny/Runshorty, dus ik kom de weg wel door. Want ik heb ook Justin Bieber nog!

Twaalf uur, home sweet home. Hoogtijd om te gaan slapen, dat lukt natuurlijk niet meteen, maar slaap je niet dan rust je toch zegt mijn moeder altijd. Dat heb ik dan ook gedaan.

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. februari 16, 2016 / 12:07

  Die spierpijn inderdaad! ik lig al de hele ochtend zo stil mogelijk op de bank met gossip girl haha.
  Tot donderdag!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 16, 2016 / 12:29

   Hahaha ik moet morgen 30 kilometer lopen ik hoop zo dat het dan wat beter gaat!

 2. A
  februari 16, 2016 / 12:12

  Heel random dit, maar dit is toch geweldig,
  Zit ik even te soggen en je snapshot diary (vorige) en vlog te kijken, is het afgelopen :(
  Ga ik naar de homepage, staat er een nieuwe snapshot diary
  WOOOOHOOO

  • Annemerel
   Auteur
   februari 16, 2016 / 12:30

   Hahaha goede timing!

   • A
    februari 16, 2016 / 14:53

    Trouwens, met de review zou ik denken “Negatieve aandacht is ook aandacht” hihi.
    Mochten er meer reviews met kritiek verschijnen, zou ik eerst lekker gillen en negeren.
    En de volgende dag het als opbouwende kritiek zien! Sowieso valt niet iedereen te pleasen op eenzelfde manier.

 3. M.
  februari 16, 2016 / 12:20

  Ik ben het helemaal niet eens met die negatieve review. Ik heb dus meteen zelf een review geplaatst (verschijnt binnen 72u pas), want: na 6 maanden non-actief te zijn geweest op hardloopvlak, ben ik gisteren – na het lezen van 20 pagina’s in je boek – opnieuw 8 km gaan lopen, mét heel veel plezier én met de afspeellijst van je berlijn marathon. HEERLIJK!

  Dat ik er vandaag terug kniepijn door heb (en ongelooflijk veel trappen moet doen op mn werk = onmogelijke taak, awww), neem ik maar voor lief!
  Je boek is ongelooflijk inspirerend en ik moest het letterlijk uit de handen van mijn zus sleuren dit weekend (die het boek onmiddellijk ingepikt had, de dief!)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 16, 2016 / 12:30

   Bedankt voor je lieve reactie! Ik ben benieuwd naar je review op Bol.com, super lief!

   • Inneke
    februari 16, 2016 / 13:48

    Ik ben het met al de rest eens!
    Ik vond het ook heel interessant en ben dan ook maar meteen begonnen aan mijn eigen review :) (alvorens ik de reacties las)
    En mijn zin om te lopen is alleen maar groter geworden (en de aankoop van de sportbeha die mag/kan ik nu ook niet meer uitstellen :p)

 4. februari 16, 2016 / 12:54

  Ik denk dat de schrijver van de review jouw blog niet kent en iets heel anders had verwacht van het boek.

  Ik vond het in ieder geval heel interessant en motiverend! Ik had het boek binnen een paar dagen uit en zit weer vol motivatie om te gaan hardlopen. Het begint zelfs stiekem te kriebelen om misschien toch een keer een marathon te gaan lopen, ook al heb ik nu nog moeite met 5 kilometer, dus nog een lange weg te gaan voor het zover is. Bovendien heb ik het gevoel dat ik er een stuk wijzer van ben geworden, er staat veel in wat ik nog niet wist.

  Ik vond het boek in ieder geval echt top en raad het aan iedereen aan.

 5. februari 16, 2016 / 13:00

  Annexeren laat doe negatieve reactie gaan. Niet iedereen kan je leuk vinden of je boek leuk vinden. Het is heel erg jammer want je hebt zo hard aan je boek gewerkt. Maar gelukkig zijn er ontzettend veel positieve reacties en reviews op je boek, richt je daar op, daar word je veel blijer van.

 6. februari 16, 2016 / 13:01

  Diegene van de review had vast een slechte dag ;-) een rare vraag maar waar bestel jij de Lulemon tights? Voor de halve marathon ga ik maar eens oefenen om te drinken met rietjes want dan krijg ik misschien wel wat vocht binnen in plaats van overal :)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 16, 2016 / 13:11

   Hi Linda, dat kan gewoon online op Lululemon.com, moet je even aanvinken dat je uit NL komt! Of in de winkel in Amsterdam! Zag jouw review ook op Bol, super lief!

 7. februari 16, 2016 / 13:23

  Kan inderdaad begrijpen dat het naar is, zo’n negatieve reactie. Ben het er niet mee eens, het boek is namelijk helemaal ‘jij’ (en dat is inclusief de selfies) en het motiveert flink om weer eens de hardloopschoenen aan te trekken. Net zoals de training en boekpresentatie van gisteravond trouwens, ik vond het echt heel erg leuk (en ook zeker om je ook een keertje in levende lijve te zien!).

 8. Leonie
  februari 16, 2016 / 13:33

  Hoi Annemerel,

  Hoe kijk jij Keeping up with the Kardashians? kijk je dat online of download je?

 9. Aukje
  februari 16, 2016 / 13:35

  Aw, niet leuk zo’n reactie… Maar focus inderdaad op de positieve reacties! Ik begon ongeveer hetzelfde als jij met hardlopen, ook bijna 10 jaar geleden. Mijn hardloopschoenen stammen ook nog een beetje uit die tijd… Daarmee ging ’t overigens tot nu toe altijd best aardig, maar ik kan niet wachten om m’n nieuwe Nikes mee te nemen voor een rondje! Dus: dank voor je inspiratie, motivatie en enthousiasme!

 10. Joëlle
  februari 16, 2016 / 13:35

  Fijn dat je zo’n leuke training hebt gehad hier in het mooie noorden! Vraagje: weet jij toevallig of dat het enige appartement is dat je tandarts opknapt, of zijn er nog meer? Mijn vriend woont in dezelfde buurt en we willen graag over een tijdje gaan samenwonen (als ik van Groningen naar DH ga verhuizen), maar zijn studio is a) te klein voor z’n tweeën en b) wordt verkocht door de huisbaas en we moeten maar afwachten welke eigenaar daarvoor in de plaats komt. Spitste mijn oren dus even toen ik je blog las, want zo dichtbij het strand wonen is echt fantastisch :).

 11. februari 16, 2016 / 14:01

  Hmm… Deze chick heeft duidelijk de omschrijving niet gelezen.
  Er is nog een enthousiaste reactie onderweg! :)

  En wat een schattig Nutella potje!!!

 12. Britt
  februari 16, 2016 / 14:04

  You never get an ass like Kim Kardashian with sitting on the couch, En helaas ook niet door al dat rennen ; )
  Bij mij viel de spierpijn mee, gelukkig want ik moest gister gewoon al weer trainen !
  Succes met de 30 km morgen : D

 13. februari 16, 2016 / 14:40

  Ik was je blog een tijdje uit het oog verloren, maar ben door al die pers over je boek weer helemaal terug! Vind het onwijs knap, het succes dat je al bereikt hebt! Ook je doorzettingsvermogen, niet alleen met hardlopen maar ook met het bijhouden van je blog, kan ik heel erg bewonderen. Props voor jou, girl!

 14. februari 16, 2016 / 14:44

  Als iemand buiten je doelgroep negatief reageert op je boek is dat vervelend maar niet onoverkomelijk! :) En een negatieve review is eigenlijk nog helemaal niets toch ;)!

 15. februari 16, 2016 / 15:49

  Ik heb je boek ook uit, wat heerlijk om te lezen! Het boek past ook echt bij je blog, qua opmaak, maar ook de schrijfstijl. En je boek kost meer tijd dan gepland want je hebt er wel voor gezorgd dat ik in juni een halve marathon ga lopen. Bedankt!

 16. Fenna
  februari 16, 2016 / 17:57

  Ik heb het je gister niet goed kunnen vertellen, maar jou boek is echt verslavend! Ik heb een lichte blessure (shin splits) en daardoor mag ik absoluut niet te hard van stapel lopen, maar als ik jou boek lees dan is het enige waar ik nog aan kan denken: hardlopen! Een heerlijk boek dus en ik heb ook een review op bol.com geplaatst!! Dik verdiend al die positieve reacties (: en kom je snel weer es in Groningen?

 17. Ilse
  februari 16, 2016 / 19:30

  Ik ben het ook totaal niet eens met de negatieve reactie maar die heb je er helaas ook tussen. Het was echt een onwijs leuke training en presentatie gisteravond. En ik weet dat het inderdaad een erg leuke rit is van Groningen naar Den Haag.

 18. februari 16, 2016 / 19:59

  Helaas zullen er altijd negatieve reacties zijn op een boek, film, blogartikel of wat dan ook. Gelukkig is het overgrote deel wel positief en dat is toch het allerbelangrijkste. Kijk maar eens naar die 50 meiden en een jongen die allemaal naar je boekpresentatie zijn gekomen!

 19. februari 16, 2016 / 21:45

  Ik vond het echt zo leuk gisteravond! Een super leuke manier om andere hardlopers te ontmoeten :) Je praatje ging heel goed hoor! En aaah wat cool zou het zijn als je in een ruimer appartement gaat wonen :) ik ben erg benieuwd of je het gaat doen.

 20. Jazz
  februari 17, 2016 / 10:52

  Wanneer is België aan de beurt? :)
  Heb je boek voor valentijn gekregen (na een kleine hint haha ;) )