SNAPSHOT DIARY: 16/2

 photo Recently Updated167.jpg


 photo Desktop2173.jpg

Morrrrrrrrrning, ik mag van mezelf een klein beetje uitslapen, tot negen uur, omdat ik de avond ervoor even 500 kilometer op en neer naar Groningen had gereden. Rust is soms ook heel belangrijk. Maar als ik deze strakblauwe lucht door mijn gordijnen heen zie schijnen dan denk ik… I NEED TO GO OUTSIDE NOW!!!

Maar dat doe ik niet, want ik maak eerst even een selfie van mijn mooie wilde haren (woke up like this) en ga daarna aan de slag met mijn snapshot diary. Als ik daar net klaar mee ben is het tijd om Bas van de Goor te bellen, ik interview hem voor Metro komende week. Het interview gaat over de Vasaloppet die hij over twee weken gaat doen, dat is dus 90 kilometer langlaufen samen met 16.000 anderen in Zweden. Bizar! Ooit wil ik daar aan meedoen.

 photo Desktop2173.jpg

Goed interview klaar, gedoucht, aangekleed, en even wandelen want het weer is zo mooi maar ik heb nog steeds zoveel spierpijn van zondag dat ik nog niet durf te gaan hardlopen. Ik loop mijn standaard rondje over de Fred en besluit ook even te gaan lunchen. Heb mijn MacBook bij me en aangezien ik zo lekker werk op locatie, is een lunch buiten de deur altijd een goed en vooral verantwoord idee. Ik ga voor de Steak Tartaar met brood, een cappuccino…

 photo Desktop2173.jpg

En super lekkere home made limonade. Ik hou van citroen limonade, doet me altijd aan New York denken.

Me, mijn ski-jas en Céline zonnebril zijn weer aan de wandel. Mijn iPhone heeft het weer eens oud en viel na deze foto uit. Beetje jammer, want nu heb ik geen muziek meer.

 photo Desktop2173.jpg

Als ik thuis kom besluit ik toch maar te gaan hardlopen, mijn benen zijn iets soepeler door de wandeling van zojuist, dus ik ga het er gewoon op wagen. Het is gewoon veel te mooi weer om binnen te zitten. Ik ga voor een korte duurloop richting het strand. Halverwege loop ik even het strand op en geniet ik van de omgeving.

 photo Desktop2173.jpg

Als mensen me vragen waarom ik niet gewoon naar Amsterdam verhuis, dan laat ik ze deze foto’s zien. Hier ben ik – lopend – binnen een kwartiertje (en dan loop ik echt niet snel). Daar kan Amsterdam echt niet tegenop.

 photo Desktop2173.jpg

En Nederland kan best wel heel erg mooi zijn.

Thuis… Eigenlijk nog 100.000 dingen te doen. Ga ik ook doen, echt… maar eerst tijd om te douchen en heel even op bed te liggen. Kwartiertje maar.

 photo Desktop2173.jpg

Zo lief al jullie reacties op Bol.com ! Er is ook nog wel iets negatiefs bij gekomen, maar ik probeer me er niet te veel van aan te trekken (is lastig), maar het zal wel moeten, want veel doe je er natuurlijk niet aan en de meeste reacties zijn positief dus ik moet niet wenen.

Dit heb ik lang niet besteld, wraps en tomatensoep van Eazie. Smaakt goed!!! Mijn goede voornemen om meer te koken heeft hopeloos gefaald.

 photo Desktop2173.jpg

Moet iets opzoeken over Karlie Kloss en beland op deze website over Karlie, krijg hier echt enorme flashbacks naar 2005 van. Who’s with me?

Taylor, waarom heb je het kapsel van Anna Wintour? Moet je natuurlijk helemaal zelf weten en wie ben ik om hier iets van te zeggen, maar ik word hier nu niet wild enthousiast van… je lijkt meteen tien jaar ouder. Wel 10000% terecht die drie Grammy’s trouwens. 1989 staat hier nog steeds op repeat, al bijna anderhalf jaar lang!

 photo Desktop2173.jpg

Ik ben ook heus wel aan het werk hoor, met het uitwerken van het interview en de kaders van Bas van de Goor. Aan het eind van de avond ben ik tevreden en stuur ik het interview ter controle door naar Bas.

Ik sluit mijn dag goed af, met het optreden van Justin Bieber bij de Grammy’s. Echt.. als dit een voorbode is voor zijn concert in oktober… Ik was onder de indruk. Eerst een mooie akoestische versie van Love Yourself, waarbij Justin zichzelf begeleidt op de gitaar, daarna een rock-versie van Where are Ü Now? Super vet!

En toen was het alweer elf uur en vond ik het tijd om mijn MacBook weg te leggen en mijn ogen te sluiten. Slaap, de belangrijkste training die er is.

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. februari 17, 2016 / 12:42

  Ja heerlijk lijkt me inderdaad, zo dichtbij het strand wonen. Dan snap ik wel dat je dat toch verkiest boven Amsterdam. ;)

 2. februari 17, 2016 / 13:06

  Ik moet dat optreden van Justin Bieber zo maar eens even terug gaan kijken denk ik zo! Fijne dag heb je gehad!

 3. m
  februari 17, 2016 / 13:11

  Mijn iPhone heeft het weer eens oud en viel na deze foto uit

  Vervelend zo’n oud telefoontje ;)

 4. februari 17, 2016 / 13:20

  Het lijkt me heerlijk om zo lekker aan het strand te kunnen hardlopen!

 5. februari 17, 2016 / 13:33

  Wat woon jij dicht bij het strand, ideaal. Helaas woon ik 15 km van het strand vandaan. Haha.

 6. februari 17, 2016 / 14:06

  Ik vind het nieuwe kapsel van Taylor Swift ook een beetje… meh. Dat neemt inderdaad helemaal niet weg dat het album hier ook nog heel vaak aan staat! :-D

  Het lijkt me zo heerlijk om zo naar het strand te kunnen rennen. Wij wonen er zo’n 15 km vandaan. Dat lijkt me een wat groot doel, aangezien ik nu nog geen 1 km zou volhouden, hahaha. :-) Gelukkig kan ik wel regelmatig met mijn moeder en de hond een lekkere strandwandeling maken.

  Liefs

 7. februari 17, 2016 / 15:46

  Het lijkt me echt zo ontzettend fijn om op loopafstand van het strand te lopen! Ik word altijd zo blij en rustig van de zee, de duinen en het strand… Super fijn om lekker buiten te deur te lunchen, en er meteen een productieve lunch van te maken. En tsja, negatieve reacties zijn er altijd. Gelukkig heb je véél meer positieve reacties <3

 8. februari 17, 2016 / 16:45

  Heerlijk hoe je gewoon wel altijd tijd weet vrij te maken voor een rondje hardlopen! Het zijn ook echt mooie dagen :) Lunchen + werken op locatie is ook al zoiets heerlijks. Maar valt je iPhone echt uit als ‘ie het koud heeft? Dat heb ik serieus nog nooit gehoord haha.

 9. Tessa
  februari 17, 2016 / 18:27

  Wat lijkt me het heerlijk om net als jij zo dicht bij het strand te wonen. Je boft er enorm mee!
  Snap dat negatieve reacties niet altijd even leuk zijn, maar het zijn er zo weinig! Die wegen nooit op tegen alle super lieve en positieve reacties. Ikzelf heb je boek twee dagen geleden uitgelezen. Vond het een erg leuk en leerzaam boek, ondanks het feit ik zelf alweer een tijdje loop. Je kunt nooit genoeg leren en ervaringen met elkaar delen. En je schrijfstijl maakte het zo typisch Annemerel. Ik genoot ervan :)

 10. Maaike
  februari 17, 2016 / 19:16

  Hee Annemerel, je mag heel tevreden zijn over jouw boek. En daarom hoef je geen verantwoording te voelen tegenover mensen die het vinden tegenvallen. Zij besluiten dit boek zelf te kopen en ze weten ook dat jij geen professioneel olympisch renner bent, dus daarom hoeven ze ook ook geen tips te verwachten om op dat niveau te kunnen gaan lopen. Bedenk dat jij dit boek vanuit jouw perspectief hebt geschreven en alle tips, trucs en verhalen die jij bruikbaar vond om met de buitenwereld te delen, hebt verteld in je verhaal. Als dat door mensen als achterhaald wordt betiteld ligt dat aan hen en niet aan jou. Jij bent niet diegene die achterhaald is, maar hetgeen dat jij geschreven hebt past niet geheel bij hun verwachtingen. Dat is niet jouw fout of misser en het betekent ook niet dat het een slecht boek is, want juist heel veel mensen vinden dat het wel een leuk, inspirerend en goed boek is, iets waar ze iets aan hebben. Probeer dat te onthouden en voor jezelf te bedenken, omdat je toch een deel van de pret en trots rondom het boek voor jezelf bederft, als je je focust op de negatieve reviews. Laat het los en wees trots op jezelf, want jij hebt het heel goed voor elkaar! Liefs!

 11. Suuz
  februari 17, 2016 / 21:16

  Ik heb gehoord dat het een software fout is van de 6s versie! of 6s plus versie. Terwijl je gewoon nog batterij hebt, hij dan uitvalt inderdaad als het heel koud is, ik heb dat ook. dan heeft hij stroom nodig anders gaat hij niet meer aan!! En dan gaat hij wel gewoon weer verder bij het aantal % wat er nog in de batterij zat.. heel vreemd he! hopelijk wordt het gauw opgelost!

 12. Ilse
  februari 17, 2016 / 23:25

  Heerlijk om zo dicht bij het strand te wonen! En helemaal als het zulk mooi weer is! Gelukkig ben ik aankomend weekend op schier en dan ook genoeg strand dichtbij.