❤: 15/5

 photo IMG_7993.jpg

Het gaat niet om alle dingen die je hebt, ziet of doet, het gaat er om hoe je ze waardeert en dát je ze waardeert.

❤ Het nieuwe album van Kygo, Cloud Nine. Damn ik ben op Cloud Nine sinds vrijdagochtend, sinds dit album uit is. ❤ SLA nu ook in Den Haag en precies vier tramhaltes van mijn huis verwijderd (of een half uurtje wandelen) ❤ Mijn boek dat eventjes was uitverkocht (shit, net voor moederdag!), maar dat nu met een tweede druk in de winkels ligt ❤ 80 Nakd repen in mijn keukenkastje ❤ De nieuwe band van mijn Apple Watch, het is net alsof ik een compleet nieuw horloge heb, een heel mooi nieuw horloge al zeg ik het zelf ❤ Dat ik vandaag geen puistjes heb, voor het eerst in… ik kan me niet eens herinneren wanneer de laatste keer was. Ik maak me geen illusies, morgen kan het helemaal anders zijn, maar ik geniet ervan zolang het zo blijft ❤ Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling, instant happiness ❤ Mijn 27ste verjaardag en hoe ik die gevierd heb, precies zoals ik wilde, met hardlopen, sushi, taart, cocktails, mijn familie en mijn beste vriendin ❤ Dat hardlopen weer voelt zoals van ouds en dat ik niet meer het idee heb dat ik wordt tegengehouden door mijn longen ❤ De Hochkonigman over 20 dagen, ik vraag me serieus af waar ik aan begonnen ben, maar dat maakt het ook wel weer heel erg leuk (nu dan, ik denk dat ik er over 19 dagen anders over denk, maar goed) ❤ Iedere dag de vlogs van Casey Neistat. No days off. Serieus, daar zouden TV series een voorbeeld aan moeten nemen. ❤ Mijn huisje, dat in de maanden oktober tot en met december ontzettend klein leek omdat ik toen zoveel thuis was, maar wat nu ik zo veel weg ben weer precies groot genoeg is ❤ De film How To Be Single, echt een aanrader ❤ Keeping up with the Kardashians seizoen 12, ik kom er gewoon voor uit, ik hou van die serie ❤ Een koelkast vol met gezonde boodschappen (en OK, ook een stuk citroen merengue taart dat nog over is van mijn verjaardag en dat vandaag echt op moet anders is het zonde) ❤ Dat het morgen tweede pinksterdag is en hoewel ik wel gewoon ‘werk’ (omdat ik te lang niets gedaan heb) betekent dat wel dat het een stuk rustiger in mijn mailbox zal zijn. Zou ik dan eindelijk tijd hebben om mijn achterstand in te halen? ❤ Volgende maand naar Coldplay, ik vergeet het iedere keer weer, maar het is toch heus! ❤ De lengte die mijn haar nu heeft, ook al ben ik al vijf maanden niet naar de kapper geweest om mijn haar te laten knippen (nog steeds geen gespleten punten trouwens) ❤ Phoebe Ryan – Mine, vind dit nummer iets te leuk, het is het laatste nummer uit de film How To Be Single ❤ De roadtrip die ik afgelopen weken samen met Roos maakte. Mijn favoriete plekje? Ik zou het je niet kunnen zeggen, ik heb zoveel leuke momenten beleefd ❤ De Opel Mokka waar Roos en ik die roadtrip mee maakte, niet normaal hoe snel je gewend raakt aan een grotere auto en aan een automaat, ik moet hem dinsdag inleveren en mijn hart doet nu al een beetje pijn, ik wist niet dat er een plekje in mijn hart was voor een andere auto dan mijn eigen auto, maar die is er dus echt, hoe ik dat plekje straks op ga vullen weet ik nog niet ❤ Dat mijn ouders op een kwartiertje rijden wonen en dat ik daar altijd welkom ben ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. mei 15, 2016 / 17:40

  Je hartjeslijstjes inspireren altijd om zelf over dankbaarheidsmomentjes na te denken(: ^^! Ik vind ze heel erg leuk om te lezen!

 2. Charlotte
  mei 15, 2016 / 18:08

  Dat ik nu ik in Den Haag woon, zo dicht bij het strand ben <3
  Nooit meer terug naar Amsterdam haha

 3. Dagmar
  mei 15, 2016 / 18:38

  How to be single heb ik echt net gekeken! Inderdaad een aanrader, dat laatste nummer ga ik gelijk opzoeken :-) goed om stil te staan bij leuke dingen, doe ik zelf te weinig helaas… Fijne zondag nog!

 4. Iris
  mei 15, 2016 / 19:06

  Ik ga ook naar Coldplay. Can’t wait!! <3

 5. Ilse
  mei 15, 2016 / 20:28

  Wat een fijn lijstje en stiekem ben ik jaloers dat je naar Coldplay gaat.

 6. Mannon
  mei 15, 2016 / 20:29

  Ah ik ga ook naar Coldplay! Welke datum ga jij? Het is inderdaad volgende maand al, wow!

  • Annemerel
   Auteur
   mei 16, 2016 / 12:42

   Leuk! Volgens mij ga ik de 23ste!

 7. mei 15, 2016 / 22:21

  Ik ben dol op je hartjeslijsten en je verwerkt er altijd zulke leuke tips in! Dat er dan een lijstje op mijn verjaardag online komt maakt het extra leuk.. ;)

  • Annemerel
   Auteur
   mei 16, 2016 / 12:43

   Nog gefeliciteerd!!!!!! Hoop dat je een leuke dag gehad hebt :)

 8. mei 15, 2016 / 22:25

  Wat een heerlijke lijst! Veel plezier bij Coldplay alvast <3

 9. mei 16, 2016 / 10:02

  Jaaaa, love ‘em or hate ‘em, de Kardashians blijven de perfecte guilty pleasure.

 10. Rianne
  mei 16, 2016 / 10:09

  Dit soort blogs blijven leuk! Ik word er vrolijk van. Wat een mooie, relaxte foto van jou trouwens.

 11. Chantal
  mei 16, 2016 / 10:15

  Ik ben er ook, volgende maand bij Coldplay :) !!
  Wil/ga je trouwens nog een revieuw schrijven over de Nakd repen? Ben er erg benieuwd naar …

  • Annemerel
   Auteur
   mei 16, 2016 / 12:45

   Ik ben er as we speak mee bezig! Komt wel iets later online omdat ik hem schrijf in samenwerking met Nakd.

 12. N
  mei 16, 2016 / 12:03

  Ik voel me echt een zeikerd maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk wél om dat je een basis hebt; familie, vrienden, zelfvertrouwen. Dan heb je de ruimte om dit soort dingetjes te waarderen.

  • Annemerel
   Auteur
   mei 16, 2016 / 12:44

   Daar ben ik het helemaal mee eens, zal dit punt zeker meenemen in mijn volgende lijstje

 13. mei 16, 2016 / 19:44

  Wat een fijn lijstje! Ik ga toevallig ook naar Coldplay, zo veel zin in! :-)

 14. Tessa
  mei 17, 2016 / 08:35

  Hoi AnneMerel! Gebruik jij je apple watch ook als hardloophorloge? Of met welke loop jij/ welke raadt je aan?

 15. mei 19, 2016 / 13:07

  Ik ga ook naar Coldplay in juni, enorm veel zin in.

  Annemerel. Ik vind je echt een leuke schrijfster en enorm enthousiast en vol passie. Jij inspireert mij om overal blij en dankbaar voor te zijn en ik word vrolijk van jouw blog. Dat wilde ik even kwijt :)

  Liefs!

 16. Amélie
  mei 21, 2016 / 18:55

  Ik hou ook zo veel van Coldplay en Can’t stop the feeling. Een nummer dat ik nu ook non stop draai is This one’s for you van David Guetta en Zara Larson, zeker eens proberen ;)