❤: 17/3

 photo IMG_3716.jpg

Stiekem vind ik deze blogs het leukst om te maken, ik besef iedere keer weer hoeveel redenen ik heb om gelukkig te zijn.

❤ Een nieuwe zonnebrand gevonden hebben die tegelijkertijd werkt als foundation en super dekkend is én niet voor acné zorgt ❤ De Maybelline The Falsies Push Up Drama mascara, inmiddels heb ik er vier (dankjewel Maybelline dat jullie ze op blijven sturen, haha), in iedere make-up tas zit er eentje ❤ De Head Ski’s (model Absolute Joy) die ik deze maand mag gebruiken. Mijn eigen ski’s zijn fijn, maar deze zijn net iets langer en ik lijk net iets meer grip te hebben op de kanten. ❤ Dat ik een paar weken geleden heel impulsief een nieuwe helm en skibril kocht. Had het misschien niet HEEL erg nodig-nodig, maar was wel een hele goede keus. Ik heb geen hoofdpijn gehad (had ik met andere helm wel) en ik heb geen jeuk gekregen (kreeg ik van andere bril wel, ik dacht dat gewoon zo hoorde). POC I LOVE YOU! ❤ ZAYN – Like I Would ❤ Martin Garrix – Now That I’ve Found You ❤ Alan Walker – Faded ❤ Alessia Cara – My Song ❤ Lange duurlopen die goed gaan ❤ Lopen in de bergen en na 4 kilometer helemaal voldaan zijn ❤ Nieuwe doelen voor na Rotterdam die niets te maken hebben met het lopen dat ik op dit moment doen ❤ Na een week lang Oostenrijks wintersportvoer SUSHI ❤ Dat Aperol Spritz in Oostenrijk bij de Mpreis nog steeds 1+1 gratis is (nu al meer dan een jaar #hamsteren #Nederlander) ❤ Uit Oostenrijk terugkomen en merken dat het ondertussen lente is geworden ❤ De mooiste opdracht ooit, 10 dagen Dutchweek ❤ Heel veel lieve comments en mails na aanleiding van mijn blog van afgelopen woensdag ❤ De Marathon van Rotterdam over 25 dagen ❤ De geur van het strand ❤ De geur van de bergen ❤ Nu pas beseffen dat ik in juni naar Coldplay ga! ❤ Mijn boek – na het een week niet te hebben aangeraakt en er weinig aan gedacht te hebben – doorbladeren en denken… oh ja dat is van mij ❤ Mijn moeder de vlekkenkampioen ❤ Werken met twee MacBooks tegelijk. Ik weet dat het afschuwelijk decadent en vooral verwend klinkt, maar het werkt echt heel fijn. Geluk bij een ongeluk dat mijn MacBook Pro twee maanden geleden een winterslaap deed van 72 uur en ik dus een nieuwe moest kopen. Ik kan nu zoveel meer dingen tegelijkertijd doen. ❤ Snapchat (gebruikersnaam @annemerelcom) ❤ Dat ik thuis veel meer kan waarderen op het moment dat ik veel in het buitenland geweest ben ❤ Dat ik veel productiever ben op het moment dat ik het (voor mijn doen) druk heb ❤ Een zusje dat – ondanks haar liefde voor make-up – ook de hele dag geen make-up draagt als je zegt dat jij de hele dag geen make-up gaat dragen omdat je je huid wat rust wil gunnen ❤ Paddenstoelen risotto van mama ❤ Een familie zoals die van mij ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤

Wat maak jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. maart 17, 2016 / 17:32

  Wat een fijn lijstje! Ik werd deze week gelukkig van mijn werk, nieuwe producten zoeken voor onze webshop, hardlopen in de ZON, leuke nieuwe opdrachten, dat mijn hooikoortsaanval na 1,5 dag soort van (tijdelijk) over was, dat we productfoto’s moesten maken waar snoepjes bij kwamen kijken en dat ik die snoepjes nu dus allemaal op mag eten. Ha!

 2. maart 17, 2016 / 17:48

  Ah heerlijke post weer. Dat de zon weer schijnt maakt mij ook echt heel gelukkig. Plus dat ik net weer begonnen ben met én hardlopen en Kayla workouts en dat ik daar zó’n fijn gevoel van krijg – naast heel veel spierpijn, haha! Oh, en mijn nieuwe lichtgele Nike Air Force <3

 3. maart 17, 2016 / 18:02

  Wat een mooi en positief lijstje! Leuk om te lezen

 4. Ilse
  maart 17, 2016 / 18:15

  Wat een fijne post, ik word er elke keer ook weer vrolijk van.

 5. maart 17, 2016 / 19:49

  Wat een vrolijke blogpost! Heel erg leuk om te lezen!

 6. maart 17, 2016 / 20:45

  Ah jij en Roos zijn echt het perfecte voorbeeld van Sister Love. Wat een schatje is het toch. Erg fijn dat je deze geluksmomentjes altijd zo kan benoemen. Denk dat ik dat ook maar eens moet gaan doen. Dan bedenk je ineens honderden kleine dingen die je toch wel blij maken!

 7. maart 18, 2016 / 04:00

  Die foto is echt prachtig. wat een beeld! Heerlijk om al je gelukmakertjes te lezen.

 8. Inneke
  maart 18, 2016 / 09:54

  Een lijst om blij van te worden! en wat een mooie foto die alleen al is om blij van te worden!

 9. maart 18, 2016 / 10:52

  Ik word zo blij van jou lijstje. En ik kan mezelf voorstellen dat je zo blij bent met je soort van impuls aankoop van helm en bril. Kriebels en hoofdpijn is alles behalve fijn. Nog een fijne Dutchweek!

 10. Line
  maart 18, 2016 / 13:58

  Wat fijn zo’n positief lijstje! Ik ben heel erg benieuwd naar die zonnebrand/foundation die niet voor puistjes zorgt. Welke is het?