SNAPSHOT DIARY: 16/3

 photo Recently Updated191.jpg


 photo Recently Updated190.jpg

Morning, ik vond het wel weer eens tijd voor mijn gekookte eitjes. Waren ze vandaag ook nog eens perfect gelukt!

Ik weet niet waarom ik dacht dat het lente was, ik loop in een boyfriend jeans met gaten, blote enkels en een shirtje die eigenlijk net iets te kort is om mijn hele buik te bedekken. De zomerjas die niet dicht kan (riem van de jas verloren in Londen vorig jaar) helpt ook niets tegen de kou. Als ik de auto in stap krijg ik een melding dat ik op moet letten op gladheid, omdat het zo koud is. Goed opgelet Annemerel. Op mijn horloge staat de buitentemperatuur, hoe heb ik hier overheen kunnen kijken?

 photo Recently Updated190.jpg

Ik had een afspraak bij de fysio omdat ik last had van mijn rug, later bleek dat er ook nog een rib scheef stond (waardoor ik lastig kon ademhalen), goed dat ik even gegaan ben dus. Na de fysio rij ik door naar de supermarkt, om wat boodschappen voor de autoreis van morgen te doen en om sushi te halen die ik na mijn duurloop die ik straks ga doen kan eten.

Voor mijn duurloop, pannenkoeken, bietensap en een banaan!

 photo Recently Updated190.jpg

Dit was voor mijn duurloop toen ik er heel veel zin in had en het zonnetje scheen.

Dit was na vijftien kilometer toen ik me iets minder lekker voelde. Het hele verhaal lezen jullie volgende week, maar ik kan alvast verklappen dat het absoluut niet lekker ging en dat ik de 35 ook niet heb aangetikt. Shit. iPhones die leegliepen, ik die leeg liep, pijn in mijn rug, harde wind tegen.

 photo Recently Updated190.jpg

Ik loop naar de dichtstbijzijnde Bruna waar ik van weet dat er een pinautomaat is en ik pin wat geld zodat ik een buskaartje kan betalen. Ik kijk nog even of ze mijn boek hebben, dat is niet het geval. Maar ik sta wel nog steeds op de cover van Runner’s World.

Not ready for my close-up na mijn duurloop.

 photo Recently Updated190.jpg

Na een warme douche duik ik mijn bed in me sushi en de season finale van Pretty Little Liars. Hij was weer spannend, maar had ook hele leuke momenten. Ik ga geen spoilers delen, natuurlijk, maar ik kijk nu alweer uit naar seizoen zeven. Na dit troostvoer en de aflevering Pretty Little Liars voel ik me alweer een stuk beter.

 photo Recently Updated190.jpg

Al is dat op deze foto nog niet echt te zien…

Ik ben helemaal OK wanneer ik mijn verhaal van de duurloop geschreven heb. 1200 woorden. Aan het eind besef ik ineens dat het allemaal zo erg niet is. Zo blij dat ik mijn blog heb, werkt ontzettend therapeutisch af en toe. Hij komt volgende week woensdag pas online trouwens. Sorry!!!

 photo Recently Updated190.jpg

Nadat ik mijn blogs geschreven heb is het tijd om mijn tas in te pakken. Ik heb zoveel bij me! Maar tien dagen wintersport is gewoon niet met 1 tas te doen! Natuurlijk moeten alle camera’s ook worden opgeladen en nou ja.. gewoon ‘bijna weggaan perikelen’. Dat die camera’s goed zijn opgeladen is trouwens heel erg belangrijk, Marloes en ik zijn de komende tien dagen de ‘Vlog Girls’, het is de bedoeling dat we leuke vlogs gaan maken voor de organisatie. Ik zei toch dat dit een hele leuke opdracht was!

Inmiddels is het acht uur en ik ga mijn MacBook dichtklappen en mijn wekker zetten. Morgenochtend moet ik om 5.00u in Breda zijn, dat betekent dus een wekker om 3.00u. Als ik nu ga slapen kan ik nog zeven uur maken. Ben benieuwd of het lukt, ben in ieder geval wel heel erg moe, dus het zou zomaar moeten kunnen. You’ll see tomorrow!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. maart 17, 2016 / 12:04

  Balen van je duurloop, ben benieuwd naar het verslag! Geniet van je trip!

 2. maart 17, 2016 / 12:09

  Ah shit, wat jammer dat je je zo verrot voelde tijdens de duurloop! Maar keep your head up, en geniet lekker van je wintersport vakantie :) Deze blog kwam trouwens precies op het goede moment, tijdens het saaiste college ooit…

 3. Krista
  maart 17, 2016 / 13:50

  Balen van de duurloop, maar met alle trainingen die wel góed gingen die je erop hebt zitten moet het niet heel veel verschil maken. Had het niet te maken met het feit dat je rug/rib net losgemaakt was door de fysio? Meestal zijn je spieren dan best wel gevoelig erna, bij mij in ieder geval wel.

 4. Aline
  maart 17, 2016 / 15:19

  Balen van je duurloop! Naar welke fysio ga je? Klinkt als een goede namelijk, en ik zoek een goede in DH/omgeving DH.

 5. Ilse
  maart 17, 2016 / 15:50

  Soms heb je dat met hardlopen en duurlopen, de volgende keer gaat vast veel beter! En wat een leuke opdracht voor wintersport!

 6. Elsa
  maart 17, 2016 / 16:34

  He waar heb jij de laatste afleverering van pll gekeken? Hij staat bij mij nog niet op netflix :( Spannend!

 7. Cynthia
  maart 17, 2016 / 19:34

  Benieuwd naar je verslag van je duurloop ja! Ik liep gisteren ook, ging ook niet zo lekker. In de zon warm met mn lange shirt en dan weer koude tegenwind haha. Dat heb je soms ;)

 8. maart 18, 2016 / 16:06

  Balen dat je duurloop niet ging zoals gepland, ik ben benieuwd naar je verslag. Geniet van je wintersportvakantie!!