SNAPSHOT DIARY: 17/3

 photo Recently Updated14.jpg


 photo Desktop160.jpg

GOOD MORNING! Het is tijd voor mijn roadtrip naar de Italiaanse alpen samen Marloes. Ik ben blij jullie te kunnen vertellen dat ik bijna zeven uur achter elkaar geslapen heb. Ik klapte om acht uur mijn MacBook dicht en nog voor half negen was ik in slaap. Heel fijn als om kwart over drie je wekker gaat!

Ik rij eerst van Den Haag naar Breda, waar Marloes woont. Daar plaats ik al mijn bagage in haar auto. Haar Polootje barstte nog net niet uit zijn voegen door de hoeveelheid spullen die we allebei hebben meegenomen. Maar hé, we gaan tien dagen wintersporten, weet je hoeveel spullen je daarvoor nodig (zou kunnen) hebben. Vooral dat ‘zou kunnen’, ik heb heel veel spullen meegenomen onder het mom van ‘ik zou dit nodig KUNNEN hebben’. Ben benieuwd hoeveel er weer schoon mee terug gaat.

 photo Desktop160.jpg

Mooie zonsopgang terwijl we door de Ardennen rijden. Ik zit dit keer niet achter het stuur, maar Marloes is mijn piloot. Hoewel ik rijden heel erg fijn vind, heb ik hier op dit moment absoluut geen problemen mee. Ik zit heel goed.

Kijk, zoals je ziet, zit ik goed.

 photo Desktop160.jpg

Ergens in Frankrijk langs de snelweg. Het zonnetje schijnt, er is vrijwel niemand op de weg. Onze reis verloopt heel erg voorspoedig.

Marloes zorgt ervoor dat ik ook nog gezonde dingen eet, zoals deze worteltjes. Ik vind worteltjes heel lekker in een sapje (met sinaasappel en gember bijvoorbeeld). Maar zo los, als rauwkost, vind ik het eigenlijk best wel niet zo lekker. Maar ik eet het, want het schijnt goed voor je te zijn.

 photo Desktop160.jpg

Ik ben zeg maar meer van deze zak met ellende die Marloes geschept heeft bij het Kruitvat.

Het lijkt wel een vloek te zijn die er op mijn autoreizen en muziek ligt, een paar weken geleden viel bij mij de muziek uit, nu doet Marloes haar speaker het niet. Dan luisteren we maar naar Justin Bieber uit mijn MacBook, ook goed.

 photo Desktop160.jpg

Zie je die bergen daar, daar gaan we naartoe.

OK, we zitten nu dus in een tunnel waar we 43 euro (!) voor betalen. We vinden dat we op zijn minst een foto van onszelf in de tunnel moeten maken, want we zien dit maar als een spannende attractie. En als je in een spannende attractie geweest bent, ga je ook altijd op de foto. Ja we zijn flauw, maar we zitten al tien uur in de auto, dan gebeuren dat soort dingen.

 photo Desktop160.jpg

WE HAVE ARRIVED! In Sauze D’Oulx, de plek waar we de eerste paar dagen zullen verblijven voor Dutchweek. We hebben onze kamer in onze Bed & Breakfast binnen twee minuten in een extreme puinhoop veranderd. Maar ja dat heb je met zoveel spullen.

Het is inmiddels vier uur en we vinden het tijd voor een wandeling door het dorp. Na zo’n hele dag in de auto is dat heel erg lekker.

 photo Desktop160.jpg

Links is voordat ik de foto het LUX filter in Instagram gebruikt heb, rechts na. Het LUX filter in Instagram is echt mijn held. (het is wel een andere foto trouwens, maar ongeveer 10 seconden na elkaar gemaakt, dus idee is hetzelfde).

 photo Desktop160.jpg

Ik wil Marloes haar teddyberen jas van Maison Scotch!

We belanden in de Irish Pub waar we heel veel popcorn eten (zie de foto hieronder, dat is inderdaad een hele grote zak popcorn), ik Aperol Spritz drink en waar het….

 photo Desktop160.jpg

ST. Patrick’s Day is! Toen ik alle groene feestattributen zag liggen dacht ik OH JA HET IS 17 MAART. Vorig jaar was ik op deze dag in Ischgl en had ik groen bier, deze man achter de bar had nog nooit van groen bier gehoord, maar het was wel heel lief dat hij popcorn voor ons had en continu ons bakje bleef vullen, nadat ik hem verteld had hoe vroeg we waren opgestaan en dat we echt eten nodig hadden voordat we ook maar iets van alcohol gingen drinken.

 photo Desktop160.jpg

Eten doen we bij Pizza & Ciccia, deze burger was echt heel erg groot, maar ook heel erg lekker. Ik heb niet alles opgekregen, maar dit was het beste burger-vlees dat ik in tijden gegeten heb. Echt een hele grote aanrader!

En inmiddels is het half tien. We zitten nu op onze kamer, ik schrijf deze blog, Marloes eet een zak snoep en we gaan zo lekker slapen. Vandaag nog even niet een feestje bezoeken, aangezien we al een vrij lange dag achter de rug hebben en morgen ook graag nog willen leven (lees: skiën!).

TOT MORGEN!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. maart 18, 2016 / 12:03

  Veel plezier samen met Marloes!

 2. Anna
  maart 18, 2016 / 12:04

  Onze rijs……. Oeps.. :)

  • Yvonne
   maart 18, 2016 / 12:29

   Ze rijzen natuurlijk wel de hoogte in ;-)

 3. maart 18, 2016 / 12:50

  Het ziet er weer super leuk uit! Heel veel plezier!

 4. maart 18, 2016 / 13:29

  Ik krijg spontaan zin in een roadtrip! Woehoe, veel plezier

 5. maart 18, 2016 / 15:05

  Wow 43 euro voor de tunnel. Geweldig zo een roommate met veel snoep.

 6. maart 18, 2016 / 16:35

  Die snoepzak gaat bij ons ook vaak mee op vakantie, zo slecht maar zo lekker haha, Same for popcorn. Een vriendinnetje van me heeft ook zo’n soort jas als Marloes trouwens en toen ze ‘m voor het eerst aanhad realiseerde ik me dat ik die dingen echt onderschat had, zo fijn. Veel plezier nog!

 7. nienke
  maart 18, 2016 / 17:23

  Wauw! Insta filter like

 8. Ilse
  maart 18, 2016 / 19:08

  Wat veel geld om een tunnel door te reizen en wat veel popcorn! Enjoy your trip!