♥️: 7/9

Het nieuws, of in ieder geval 99% ervan. Al een week niet helemaal fit, Philippa die ’s nachts meerdere keren wakker wordt (en wij dus ook), de voorspelde energierekeningen die we deze winter gaan krijgen, mijn tandartsbehandelingen van het afgelopen jaar die niet meer op twee handen te tellen zijn… genoeg om me druk over te maken, gelukkig is er ook genoeg waar ik wel energie van krijg

♥️ De espresso die ik net achterover gooide voordat ik aan dit lijstje begon ♥️ Philippa die nog steeds *even afkloppen* twee keer per dag slaapt zodat ik lekker een paar uurtjes kan werken overdag ♥️ Een training die onverwachts lekker gaat ♥️ Nog 39 dagen tot de marathon en hoewel ik weleens fitter geweest ben, heb ik nu het gevoel dat ik in ieder geval die startlijn wel ga halen. Voor het eerst in vier(!) jaar ♥️ Risotto ♥️ Nog maar 2,5 week tot de CPC ♥️ Duolingo, ik ben sinds een weekje Italiaans aan het leren en hoop dat ik volgend jaar een tafel kan reserveren in het Italiaans zonder dat ze automatisch overschakelen naar Engels, of erger nog… Duits ♥️ Mijn ON Running Sprinter Shorts, zoveel vakjes en blijft zo goed zitten, echt een aanrader! ♥️ 7 oktober eindelijk de verfilming van Luckiest Girl Alive op Netflix met in de hoofdrol Mila Kunis. In mijn blog over het boek schreef ik zeven jaar geleden dat ik het een soort kruising tussen Mean Girls en Gossip Girl vond en wellicht een beetje Pretty Little Liars? ♥️ Philippa die steeds vaker rustig bij me komt zitten en zich dan nestelt in het holletje tussen mijn arm en romp ♥️ Tuur die iedere keer weer een stapel pannenkoeken bakt voor mijn marathontrainingen ♥️ Niet meer hoeven kolven, toch best wel heel erg chill ♥️ Philippa die binnen een maand van los staan naar volwaardig lopen is gegaan. Kruipen? Wat is dat? ♥️ Het nieuwe Have a Good Run programma dat komende zondag weer van start gaat en waar al weer veel enthousiaste inschrijvingen voor zijn gekomen ♥️ Dat mijn blog weer een beetje begint te leven ♥️ Het enthousiaste gelach van Philippa ♥️ Terugdenken aan onze heerlijke vakantie. De wandelingen door de bergen in Oostenrijk, de uren in het zwembad in Italië, alle pasta’s en ijsjes… het is alweer meer dan een maand geleden maar kan er nog steeds heel vrolijk van worden als ik er aan terugdenk ♥️ een ijsje eten met Philippa bij de ijssalon hier in de buurt ♥️ De eerste zak kruidnoten alweer soldaat gemaakt ♥️ Dit boek* met verhalen van vrouwelijke Amerikaanse atleten die bijzondere dingen hebben gepresteerd, kan niet ontkennen een paar traantjes weggepinkt te hebben ♥️ Pumpkin Spice Season! Moet er nu nog niet aan denken, maar vanaf morgen gaat het volgens mij regenen… ♥️  Pippa die haar pop knuffelt als de pop moet huilen (als ze het speentje eruit trekt gaat de pop huilen) ♥️ Bert en Ernie ♥️ De energie die ik tijdens een duurloop voel zo’n 5 minuten nadat ik een Maurten gel heb genomen, zal vast ook iets mentaals zijn, maar heb dan echt het gevoel alsof ik gereset ben ♥️ Al drie jaar lang minstens een keer per week pasta pesto met burrata ♥️ Hardlopen in de stortregen (morgen mag ik weer, 28 kilometer door de regen als ik buienradar mag geloven) ♥️ Tuur die iedere dag na zijn werk een uurtje met Pip naar de speeltuin gaat zodat ik nog even kan werken ♥️ stokbrood van Philippe Galerne dat ze vers is dat het nog warm is ♥️ Philippa die nu al is een schoothondje op mijn schoot ligt (ze werd net tijdens het schrijven van dit lijstje overstuur wakker, zo te horen met keelpijn, natuurlijk niet echt hartjeswaardig, maar toch wel heel fijn dat ze nu zo rustig bij me ligt en ik nog even door kan schrijven ♥️ dat een groot gedeelte van de kleding die ik zeven jaar geleden droeg, nog steeds veel gedragen wordt ♥️ hoe enthousiast Philippa wordt bij het zien van andere kindjes ♥️ amandelcroissants ♥️ kaasstengels ♥️ mijn lichaam weer helemaal van mezelf. Geen baby in mijn buik, geen borstvoeding. Voor het eerst in 2 jaar weer helemaal ‘vrij’ vooral fijn als ik een migraineaanval heb zoals afgelopen zondag, dan kan ik dus gewoon mijn medicijnen nemen zonder dat ik hoef af te wegen of dat wel of niet zonde van mijn melk is ♥️ over twee weken eindelijk een afspraak bij de kapper, mijn punten zijn dood! En dat is iedere dag weer een hels karwei om uit de klit te halen ♥️ mijn Céline tas die ik met een likje leersmeer weer als nieuw heb gemaakt ♥️ het zijn van een familie met Tuur en Pip ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jou gelukkig?

*=affiliatelink

Delen:

15 Reacties

 1. Linda
  september 7, 2022 / 12:10

  Fijn dat je blogs weer meer gelezen worden. Ik lees ze in ieder geval heel vaak. Je schrijft heel beeldend, heel leuk om te lezen!

  • Annemerel
   Auteur
   september 7, 2022 / 15:06

   Dankjewel! Super leuk om te lezen!

   • Mamskim
    september 7, 2022 / 17:26

    Wat maakt mij gelukkig…mijn mannetje al 44 jaar, mijn beestjes 2 honden2 katten en sinds kort 2 teddy konijntjes ..mijn lieve dochter en lieve schoonzoon…en bovenal mijn nieuwe huis in Duitsland…..hier wil ik oud worden.en van het lezen van jou blog maakt me ook blij !!! Bedankt Annemerel

   • A.
    september 7, 2022 / 20:30

    Ja maar de podcast ook. Heel fijn om naar te luisteren.

 2. Lieneke
  september 7, 2022 / 12:42

  Wat heerlijk om weer een ❤️ lijstje te zien, dat was lang geleden! En wie had ooit kunnen denken dat Bert en Ernie het lijstje zouden halen 😅. Maar ik snap je, zo fijn als er iets is wat even echte afleiding geeft bij je kind en je zelf even rust hebt. En die pasta pesto met burrata moet ik ook echt eens proberen. ❤️❤️❤️voor degene die bedacht heeft dat nog wat extra room in een bol mozzarella wel eens lekker zou kunnen zijn.

  • Annemerel
   Auteur
   september 7, 2022 / 15:05

   Haha nou ik vind Bert en Ernie dus echt heel leuk, wil dus altijd meekijken ;-)

 3. Debby
  september 7, 2022 / 13:18

  Als je van pumpkin spice houdt.. Nespresso komt deze herfst met cups in die smaak ;)

  • Annemerel
   Auteur
   september 7, 2022 / 15:05

   Aaaaaah dat is goed nieuws!

  • Marion
   september 8, 2022 / 13:21

   Die cups kan je al bestellen en zijn echt GEWELDIG! Ik ben zwaar fan!

   • Annemerel
    Auteur
    september 12, 2022 / 11:05

    AAaaaaaah ik ben zo benieuwd! Ga ze snel testen!

 4. Maria
  september 7, 2022 / 15:53

  Oh dat laatste hartje! Weet nog zo goed paar jaar geleden dat je single was en vertelde in een post dat je graag een gezin wilde maar niet wilde daten/zomaar iemand daten. En kijk waar je nu bent een paar jaar later :)

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2022 / 11:06

   ♥️

 5. Vera Boekelman
  september 8, 2022 / 10:04

  Met alle ellende in de wereld hebben we zo’n lijstje wel even nodig ❤️

 6. Ingrid
  september 8, 2022 / 22:38

  Deze blogs ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 7. Margriet
  september 11, 2022 / 21:56

  Leuk om te lezen, dit lijstje! Ik heb je blog weer helemaal ontdekt :-)