♥️: 6/11

De dagen worden steeds korter, de maatregelen steeds een beetje strenger, extra belangrijk om extra aandacht aan de mooie dingen in mijn leven schenken.

♥️ Bijna tijd voor een kerstboom ♥️ De lichtjes in de winkelstraten. Ik kom er nu helaas niet zo vaak (helaas), maar het ziet er zo gezellig uit ♥️ Kaasstengels van de bakker ♥️ Dat de zon zich al een paar dagen regelmatig laat zien. Besef nu weer hoe erg mijn humeur hier op reageert ♥️ De Lululemon Align High Rise legging waar ik er nu twee van heb, wat betekent dat ik vrijwel niets anders meer draag ♥️ Warme zelfgemaakte appelmoes met een snufje kaneel ♥️ Om 21.00u naar bed en om half zeven uitgeslapen wakker worden (ik weet het, ik slaap mega lang, maar of ik nu een extra aflevering Netflix of een uurtje extra slaap pak?) ♥️ Mijn nieuwe Goyard tas die ik tot nu toe alleen voor bezoekjes aan de bakker gebruikt heb ♥️ Mijn favoriete pasta (Trofie) gevonden bij een Italiaanse delicatesse zaak hier in Den Haag, heel even waande ik me in Italië ♥️ Dat het aantal coronabesmettingen eindelijk lijkt te dalen ♥️ Het verse Franse stokbrood dat hier achter me in de keuken op me ligt te wachten ♥️ The Crown! Tuur heeft het nooit eerder gezien, ik wel maar kon ook best een opfrisser gebruiken. We zijn nu halverwege seizoen 3, volgend weekend staat seizoen 4 online! ♥️ Zoute popcorn ♥️ Vandaag 11 weken getrouwd en nog geen spijt ;-) ♥️ Het verse stokbrood met roomboter dat ik nu aan het eten ben (sorry ik kon niet meer wachten) ♥️ Het enthousiasme van alle Have a Good Run-members! We zijn inmiddels in week 9 van 12 van het herfsttraject en ik ben flink aan het nadenken over de winter ♥️ De cross country trainingen bij de Amerikaanse school. Gisteren was de laatste training en het was zo tof om te zien hoeveel progressie de kinderen gemaakt hebben. Niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal! Er wordt een stuk minder geklaagd als er een rondje gelopen moet worden. ♥️ Het nieuwe boek dat er op mij ligt te wachten, Love Your Life van Sophie Kinsella. Ik hoop dat ik er eind deze middag in kan beginnen ♥️ We zouden vandaag van 8.00u tot 13.00u geen stroom hebben, wat best wel irritant is als je een laptop hebt die echt geen vijf uur lang zonder stroom kan en je op een pakketje zit te wachten (de bel deed het ook niet), maarrrrrr om 11.09u zat de stroom er weer op. Wat een feest! ♥️ Afgelopen weekend lekker schaatsen kijken op de bank en als het goed is komende maanden nog meer schaatsweekenden, laat ze maar komen! ♥️ OneRepublic – Wild Life ♥️ De herinneringen aan New York, ik zou niets liever willen dan een paar jaar terugspoelen in de tijd en weer wandelen door Central Park en van eettentje naar eettentje lopen in SoHo, maar het feit dat ik dit allemaal heb kunnen doen is al super bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn ♥️ Stokbrood help ik kan niet meer stoppen ♥️ De Nike Air Zoom Tempo Next%, maakt het hardlopen zoveel makkelijker. Tuur trok afgelopen woensdag mijn schoenen aan en kwam vol ongeloof terug, hij vindt het de lekkerste schoenen ooit als ik hem op zijn woord moet vertrouwen ♥️ FaceTime, waar waren we zonder geweest in deze tijd? ♥️ De winterjas die ik van ODLO gekregen heb en echt ontzettend lekker zit ♥️ Gevuld speculaas van de bakker ♥️ Appelsap met water ♥️ Zon zon zon zon zon mag het alsjeblieft altijd zo zonnig zijn als vandaag ♥️ ♥️ ♥️

Waar krijg jij kleine gelukskriebels van?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Marlijn
  november 6, 2020 / 13:13

  Wat een heerlijk lijstje! En ja dat weer, dat krijgt van mij ook echt een hartje! En sinds ik op jouw blog die align super high rise voorbij heb zien komen, wil ik ze ook! Ik blijf maar wachten tot ze in de ‘ we made too much’. Komen, maar blijkbaar vindt Lululemon dat nog niet nodig. :(
  Oh en mijn geluksmomentje: ik heb 2 heerlijke truien gekocht, want je moet het thuiswerken toch een beetje comfortabel maken! :)

 2. Ingrid
  november 6, 2020 / 19:16

  Ik word altijd zo blij van deze blogs!!
  En ben echt enorm benieuwd naar de have a good run winter editie!!

 3. Lotte
  november 6, 2020 / 21:32

  Mocht je eens in Utrecht zijn, ga dan vooral ook naar Bigoli. Een hele leuke Italiaanse delicatessenzaak waar ik ook al vaker trofie heb gekocht :)!

 4. Marion
  november 7, 2020 / 20:05

  oeoeoe Annemerel die Lululemon legging. Het is inderdaad een waar genot. Heerlijk lijstje weer. Heel fijn. Geniet van de zon dit weekend!