♥️: 22/8

We zijn weer terug in Nederland, maar er zijn genoeg dingen die me ontzettend blij maken ♥️

♥️ Over een paar weken de sleutel van ons nieuwe paleisje ♥️ Die heerlijke (bijna) vier weken vakantie ♥️ Wakker gemaakt worden met een espresso ♥️ Morgen het nieuwe album van Taylor Swift ♥️ Hoe opgeruimd ons huis is nu het steeds netjes moet zijn voor mensen die het huis willen bekijken ♥️ Miley Cyrus – Slide Away, mijn tienerdroom (oh nee, ik was al twintig toen ze samen kwamen, haha, ik vergeet steeds dat ik al DERTIG ben) spatte lichtelijk uiteen toen ik twee weken geleden las dat Liam en Miley uit elkaar zijn, maar het levert wel fijne muziek op ♥️ Friends op Netflix voor een derde keer kijken, dit keer samen met Tuur, die het nooit gezien heeft. Is alleen best lastig om niet alles al te verklappen wat er in volgende seizoenen gaat gebeuren. Wil zo graag zeggen ‘weet je wat er in seizoen zes gebeurt!!!’ en ‘ooooh in seizoen acht!!!’ maar ik wil het niet verpesten, zeg maar ♥️ Over Friends gesproken, hebben jullie de trailer van ‘The Morning Show’ gezien? Met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston (in Friends zijn ze zusjes) ♥️ Ik bedenk me ook ineens dat het nog maar een kleine twee maanden duurt voordat Riverdale en Dynasty weer verder gaan! ♥️ Dat het weerbericht vaak aangeeft dat het minder goed weer wordt dan het in werkelijkheid is ♥️ De sport-haarscrunchies van Zenner die ik per toeval ontdekt heb omdat ik er binnenkort een samenwerking mee heb (dit hartje hier is volledig ongesponsord maar een doodnormale tip!) ♥️ Over samenwerkingen gesproken, dat ik de komende periode weer aantal (betaalde) samenwerkingen heb. Weet dat het niet altijd jullie favoriete posts zijn (hoewel ik altijd wel iets probeer te kiezen dat bij mij past en er iets leuks van probeer te maken), maar het eerste half jaar van 2019 had ik best weinig opdrachten dus dat er nu – ook met het oog op het hele huis-kopen-verhaal – wat opdrachten binnenkomen is voor mij een hele geruststelling ♥️ Pasta met pesto, buratta (of stratchiatella) en tomaat ♥️ Dit weekend eindelijk weer barbecuen (mocht niet op de campings waar we verbleven op vakantie) ♥️ Elin Hilderbrand – The Perfect Couple, heerlijke murder mystery ♥️ Jojo Moyes – Still Me, het derde deel in de ‘Me Before You’ serie ♥️ Aioli, sorry not sorry voor iedereen die weleens bij mij in de buurt is geweest en hier last van heeft ondervonden ♥️ Na vier weken eindelijk weer een to-do-lijstje ♥️ Lange duurlopen van twintig kilometer op zondag, ze gingen voorheen makkelijker, maar het geeft nog steeds een mega voldaan gevoel als ik ze voltooid heb ♥️ Speltbrood met zelfgemaakte tonijnsalade (blikje tonijn, sjalotje, kappertjes, mayo en ketchup) ♥️ Chinotto, mijn favoriete niet-alcoholische drankje (ja lekkerder dan cola), waar koop je dit in Nederland (niet voor de hoofdprijs zou helemaal fijn zijn) ♥️ Over een maand weer eens een hardloopwedstrijd lopen, de halve van Texel, op Texel dus, ik ben nog nooit op een waddeneiland geweest dus dat maakt het voor mij extra bijzonder ♥️ Nog een maand lang zomer ♥️ De film ‘Once Upon a Time in … Hollywood, echt een aanrader! ♥️ Dat we over een paar weken de sleutel van ons nieuwe paleisje krijgen…. oh, had ik dat al gezegd?

Wat maakte jou afgelopen maand gelukkig?

Liefs,

Annemerel

Delen:

6 Reacties

  • Bianca
   augustus 23, 2019 / 15:40

   Ik ben ook super benieuwd naar jullie huis! Spannend!!
   De gesponsorde artikelen vind ik ook niet erg hoor, hoort erbij!
   Door jou heb ik dus ook de Good’r bril besteld voor de vakantie nog, die mogen je idd ook wel sponsoren :).

 1. Eveline
  augustus 22, 2019 / 13:01

  Blikjes Chinotto heb je bij de meeste AH’s, flesjes oa bij That’s Amore op de Laan van Meerdervoort (sowieso een tip, lekkerste broodjes van de stad)

 2. augustus 22, 2019 / 16:15

  Ik ben ook aan Friends begonnen en redelijk hooked, ben vooral heel benieuwd wat er allemaal nog meer gaat gebeuren. Over het nieuws van Miley & Liam was ik ook wel even verbaasd trouwens, maar als het nieuwe muziek oplevert is dat in elk geval één voordeel ;)

 3. Ingrid
  augustus 22, 2019 / 19:34

  Ja Once upon a time in Hollywood is echt super! Ben heel benieuwd naar jullie huisje!

 4. Marion
  augustus 23, 2019 / 08:46

  Hoi Annemerel, bij jou moet de kachel ook branden dus ook je betaalde samenwerkingen bekijk ik met veel plezier. En stiekum wel fijn ook dat jij het uitzoekwerk gedaan hebt, waarna ik lekker alleen maar de toppers hoef aan te schaffen (ben nog steeds elke dag zo blij met mijn lululemon tights (ga daar eens een samenwerking mee doen!) en mijn Goodr zonnnebril (dat die jou ook eens een keer bellen!)) :-)