♥️: 18/10

Het regent dat het giet en ik ben vandaag de hele dag aan huis gekluisterd. Ik heb een kleine schrijvers-block en heb juist heel veel schrijfwerk op mijn programma staan. Mooi moment om eerst maar eens te beseffen wat voor mooie dingen ik allemaal in mijn leven heb, zodat ik straks met positieve moed weer verder kan met mijn werk.

♥️ Over precies een half jaar in het vliegtuig stappen richting Boston ♥️ Een zonnige herfstdag en alle kleurtjes die de natuur dan heeft ♥️ Tijdens het typen van mijn blogs iedere vijf minuten even kijken naar mijn verlovingsring ♥️ Überhaupt: het feit dat Tuur en ik volgend jaar gaan trouwen ♥️ De Flat White van Anne & Max ♥️ Zelfgemaakte lasagne naar recept van mijn moeder ♥️ Iedere dag vloggen, ik weet niet hoe lang ik het volhoud, maar tot nu toe heb ik nog geen een keer gedacht dat het een slecht idee was, dus voorlopig ga ik nog wel even door ♥️ Volgende week herfstvakantie en dan een weekje niet iedere dag om kwart voor zeven de wekker ♥️ En dan de week erna wintertijd, waardoor we ’s ochtends sowieso een uurtje ‘later’ op kunnen staan ♥️ Alle leuke reacties op mijn verloving ♥️ Mijn tijd ‘verdoen’ met online bruidswinkels afstruinen, ik denk inmiddels wel een beetje te weten waar ik naar op zoek ben. In november wil ik op pad ♥️ Dat het nu regent, maar dat ik niet naar buiten hoef, ook al zou ik nu best een Flat White van Anne & Max lusten ♥️ Dat de kans groot is dat er in 2019 nog nieuwe muziek van Coldplay komt, ik ben er klaar voor!!! ♥️ Dat ik deze week mijn held Eliud Kipchoge heb mogen ontmoeten en hoeveel inspiratie me dat gegeven heeft ♥️ Dido – Just Because ♥️ De nieuwe Netflixserie The Politican met Ben Platt, Lucy Boynton en Gwyneth Paltrow en van de makers van Glee. Het is een beetje over the top, maar daar hou ik wel van ♥️ OH MIJN GOD DIE REGEN, wat ben ik blij dat ik binnen ben ♥️ Dat ik net een nieuwe EP van Dido op Spotify heb gevonden in samenwerking met producer R Plus en heeft zes nummers met een lekkere elektronische beat die niet tijdens een rondje hardlopen zouden misstaan. WACHT. Ik ben net even gaan googlen en R Plus staat dus voor Rollo Armstrong, Rollo is Dido’s broer. En onder die naam is er dus een HEEL ALBUM dat al een week op Spotify stond zonder dat ik het wist. The Last Summer heet het album en bevat 12 nummers. Ik weet wat ik vandaag luister. ♥️ Je vraagt je misschien af waarom ik zo excited ben over Dido-nieuws-dingen, maar ik ga dus over vijf weken naar haar concert! Zin in! In 2004 was Dido mijn aller eerste concert OOIT ♥️ Dat Tuur en ik zondagavond bij Robin en Laura in hun nieuwe paleis gaan eten, kan niet wachten om het te zien ♥️ De bakker bij ons in de buurt die ik tijdens het hardlopen ontdekte en die echt de lekkerste speltcrackers en broden verkoopt. Nu moet ik wel uitkijken dat ik niet dagelijks een ragoutbroodje ga halen ♥️ mijn nieuwe Garmin Fenix 6S, beetje jammer alleen dat er nu al een krasje op zit doordat ik zo nodig moest vallen, maar daardoor werkt ‘ie niet minder goed en het lukt me steeds beter om niet naar het krasje te kijken als ik naar mijn horloge kijk ♥️ De Glossier boybrow en brow flick die vlog-kijker (en misschien ook wel bloglezer?) Kirsten voor me heeft meegenomen uit New York, het werkt zo fijn en makkelijk en snel ♥️ Alle mooie plannen voor 2020 en de voorbereidingen op die plannen. Trouwen, Boston en misschien nog wel een mooie reis deze winter (maar dat is een beetje afhankelijk van de verkoop van Tuur’s huis). Ik weet in ieder geval dat ik me niet ga vervelen ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Huh? Is het waar? Zie ik daar nou een echt een zonnestraal tussen de donkere, dreigende wolken? Zo zie je maar, als je lang genoeg positieve gedachten hebt gaat vanzelf de zon wel weer schijnen. Het duurt soms net iets langer dan je wellicht gehoopt had, but the sun will rise again :)

Liefs & fijn weekend,

Annemerel

Share:

4 Comments

 1. Kirsten
  oktober 18, 2019 / 12:11

  Bloglezer Kirsten present! En het puntje van het kijken naar die ring herken ik zeeeker! ♥️♥️
  Geniet van alle voorbereidingen! (Sorry voor alle !!!)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 18, 2019 / 12:34

   JIJ OOK!!!!!!!!!! ♥️♥️♥️

 2. Jessie
  oktober 18, 2019 / 20:57

  Nog eentje: mijn nieuwe PR op de halve marathon gelopen in Eindhoven vorige week, maar liefst 4 minuten eraf!! 1:43:32!!
  O.a. dankzij jouw tips over hoe ik mijn taperweek moest gaan invullen en ik me niet moest later afleiden door evt. slecht loopweer (het was eigenlijk best warm), dankjewel Annemerel!!

 3. Marieke
  oktober 20, 2019 / 20:14

  Oww ja verlovingstijd is zo’n mooie tijd! Ik ben 28 september getrouwd, ben nog steeds in de wolken van het trouwweekend, maar vind het ergens ook jammer dat het nu voorbij is. Het was zo’n fijne tijd!
  Ben heel benieuwd wat voor soort trouwjurk je zoekt!
  Qua budget had ik andere prioriteiten dan m’n jurk – en bovendien heb ik hem helemaal zelf betaald. Ik ben goed geslaagd bij Assepoester in Arnhem.
  Ga je in je blog ook schrijven over de bruiloftvoorbereidingen of houd je dat meer privé? X