♥️: 22/1

Foto: Jorrit Ooyen voor Have a Good Winter Run

De coronacrisis is alles behalve voorbij, de maatregelen om het virus tegen te gaan worden met de week strenger. De dagen zijn nog steeds bijzonder kort en er wordt (veel) meer regen dan zon voorspelt. Redelijk deprimerend. Maar voor mij zijn er gelukkig nog genoeg dingen waar ik wel blij van wordt…

♥️ Dat de 20-weken echo afgelopen maandag goed was en dat er op dit moment geen aanwijzingen zijn dat ons meisje niet gezond is ♥️ De lucht die op dit moment blauw is en het licht dat daardoor in de kamer schijnt ♥️ Mijn administratie van 2019 die ik deze week eindelijk op orde heb gebracht en het feit dat ik al goed op weg ben met 2020. Volgende week heb ik een afspraak met mijn boekhouder en dan ben ik als het goed is voor het eerst in mijn 10-jarig bestaan als ondernemer een keer HELEMAAL bij met mijn administratie. Voelt echt goed. ♥️ Wraps met ei en avocado, weet niet hoe lang het geleden was dat ik dat voor het laatst gegeten had, maar probeerde het deze week weer en was zo enorm genieten ♥️ 20 weken zwanger! We zijn op de helft (zou natuurlijk ook heel goed 42 weken zwanger kunnen zijn, maar dat is voor latere zorg) ♥️ Warme chocolademelk met slagroom tijdens een lange wandeling ♥️ Binnenkort beginnen aan de babykamer. De lamellen liggen klaar, de verf is onderweg, het kinderkamertje zit in mijn winkelmandje ♥️ En dan wordt begin maart onze nieuwe keuken geïnstalleerd. ZOVEEL ZIN IN! Het is voor ons echt een droomkeuken en ik kan niet wachten tot hij er eindelijk staat. Gelukkig heeft februari maar 28 dagen… ♥️ Bijna voorjaar… of nou ja bijna is wellicht wat overdreven. Maar over anderhalve week is het al februari, februari duurt maar 4 weken en dan is het alweer maart en in maart begint het voorjaar. Kan niet wachten! ♥️ De Nike zwangerschapskleding. Vooral fan van de legging (zo hoog, zo comfortabel!) en de top (zo heerlijk lang). Ik wil eigenlijk nog een tweede setje bestellen, of misschien zelfs wel een derde, ik wil niets anders meer aan ♥️ De foto’s die we tot nu toe gemaakt hebben voor het Have a Good Winter Run programma. Vindt ze zo tof geworden, ondanks dat het lopen voor mij op dit moment niet echt heel makkelijk gaat. Of we nog nieuwe foto’s gaan maken dat is nog maar een klein beetje de vraag want hardlopen lukt op dit moment niet (zelfs niet voor 100 meter), maar hé dit was een positieve blog dus daar gaan we het maar niet over hebben ♥️ Chocolade speltkoekjes van de bakker, net alsof ik ze zelf gebakken heb, alleen voor dat geld kan ik ze niet bakken (en dan heb ik het nog niet eens over de tijd die er in gaat zitten) ♥️ Ik voel me fitter dan ik tot nu toe in de zwangerschap gevoeld heb. Toegegeven, op dit moment heb ik wel weer wat last van hoofdpijn, maar daar heb ik een week geen last van gehad en dat is best uniek, want de eerste maanden had ik bijna dagelijks hoofdpijn. En dan heb ik het nog niet gehad over de misselijkheid. Ik heb ook geen last meer van inkakmomentjes overdag en verlang niet naar een middagdutje. Ik geniet er maar van zo lang het nog kan ♥️ Al die heerlijke babystofjes ♥️ Mijn Have a Good Run Hoodie, hier leef ik echt in (naast mijn pyjama’s natuurlijk). Hij zit echt heerlijk. Al moet ik toegeven dat ik de laatste tijd vaker die van Tuur pak (een maatje groter, maat M) omdat dat net iets comfortabeler zit met mijn buik. Mocht je er nog eentje willen bestellen, dat kan tot en met dit weekend, als het goed is kan ik ze dan half februari naar jullie versturen ♥️ Dat de Verenigde Staten een nieuwe president hebben ♥️ Ollie’s schopjes die ik gedurende de dag voel en inmiddels ook aan de buitenkant te voelen zijn ♥️ Tegelijk zwanger zijn met mijn beste vriendin is echt een cadeautje. We schelen maar drie dagen, zo leuk om alles samen te beleven ♥️ Hoe lief nu Tuur al praat tegen mijn buik, kan niet wachten om hem met Ollie in zijn armen te zien ♥️

Wat maakt jou op dit moment gelukkig?

Liefs,

Annemerel

Delen: