VLOG: De 20-weken echo

Ik had wederom een super goede week. Ik ben me hier extra van bewust omdat ik me de eerste vier maanden van mijn zwangerschap echt allesbehalve goed voelde, dus dit soort weken waardeer ik extra goed.

Maandag hadden we de spannende 20-weken echo, verder probeerde ik me aan mijn gemiddelde van 5000-stappen per dag te houden, kocht ik een veel te duur nieuw speeltje (nesteldrang?) en had ik een afspraak bij de bekkenfysio.

Mocht je op de valreep nog graag een Have a Good Run Hoodie bestellen, vandaag (24/1) is je laatste kans voor de komende periode. Ik ga morgen de bestelling doorgeven en dan hoop ik half februari alles binnen te hebben zodat ik alles naar jullie op kan sturen. Je vindt de hoodies via deze link.

Fijne zondag!

Liefs,

Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. lieke
  januari 25, 2021 / 13:40

  Grappig dat je zo enthousiast bent over de dyson stofzuiger. Ik heb namelijk dezelfde stofzuiger, maar sinds ik afgelopen kerst een robotstofzuiger heb gekregen staat de dyson onaangeraakt in de kast. Baal er nu van dat ik die dure dyson heb gekocht!!

  • Annemerel
   Auteur
   januari 26, 2021 / 11:52

   Zo’n robot is in ons appartement geen goed idee omdat we heel veel hoekjes en dingetjes hebben. Denk dat als je huis een groter oppervlakte heeft dat het ideaal is, maar wij hebben bewust niet voor een robot gekozen.

   • lieke
    januari 26, 2021 / 13:10

    dat dacht ik dus ook! Maar de hoekjes doet ie echt perfect!