VIDEO: Wordt het een jongen of een meisje?

De avond voor de lockdown konden Tuur en ik nog net terecht voor een geslachtsbepalende echo. Natuurlijk zouden we zowel met een jongen als een meisje even blij zijn geweest. Natuurlijk is het geslacht van het kindje niet allesbepalend met hoe het kindje zich uiteindelijk zal voelen, toch waren we ontzettend nieuwsgierig.

Inmiddels zijn we ruim vijf weken verder, hebben we een goede 20-weken echo achter de rug (het allerbelangrijkste, het kindje lijkt op deze weken helemaal in orde!) en weten onze familie en vrienden inmiddels wat er in mijn buik zit. Nu vinden we het ook tijd om het nieuws met jullie te delen.

Liefs,

Annemerel (&Tuur)

P.S. de schattige kraskaartjes heb ik gekregen van www.genderreveal.nl

Delen:

5 Reacties

 1. Ingrid
  januari 20, 2021 / 08:31

  Gefeliciteerd! Maar zoals je zelf al zegt maakt het echt niks uit…jongen of meisje. Uiteindelijk zegt het ook niks over de persoonlijkheid van jullie kindje. Geslacht is niet bepalend voor hoe iemand is, zich voelt of gedraagt. En hoe meer genderneutraal je een kind kan opvoeden, hoe meer kansen en vrijheid het kind krijgt om zich volledig te kunnen ontwikkelen en ontplooien.

 2. januari 20, 2021 / 10:16

  Wat enig om alle reacties te zien, ik zat helemaal in de vlog, hij was echt zo leuk opgebouwd ! Ik leefde helemaal mee naar het hoogtepunt : een MEISJE ! Gefeliciteerd !

 3. Do.
  januari 20, 2021 / 11:30

  Aaaaaah gefeliciteerd! :D wat ontzettend leuk om te horen! Heel veel geluk liefde en gezondheid voor jullie dochter in spe en voor jullie samen. Gosh wat spannend ook allemaal zeg. Veel succes samen!

 4. Marije
  januari 20, 2021 / 12:06

  Super tof! Ook ik zat volledig onder de acné in mijn gezicht, anders totaal geen last van. Maar bij ons gaf de echo het andere kleurtje aan. ;) Iedereen dacht aan mijn gezicht te kunnen zien wat voor geslacht de baby had, maar iedereen dat er dus naast. Haha.

 5. Rosalie
  januari 21, 2021 / 18:00

  Wat een leuke video. Ik moest zo lachen om jouw vader “En dit is pas de eerste keer dat je het zegt.”. Haha geweldig. Wij hebben ook een dochter, ge-wel-dig! Intern net een jongetje, haha.