♥️: 16/4

Thuisblijven, je geplande vakantie in het water zien vallen, alle hardloopwedstrijden in de nabije toekomst afgelast of uitgesteld, geen afspraken met vrienden, geen sportschool, geen koningsdag, geen festival, geen hapje eten bij de deur, geen zekerheden over wanneer bovenstaande allemaal wel weer door kan gaan… er is genoeg om van te balen, maar als je je best doet vind je vast ook nog wel genoeg om gelukkig van te worden.

♥️ Hello Fresh. Na al die jaren waarin ik de gesponsorde stukjes over Hello Fresh bij vloggers altijd doorspoelde (sorry) zijn Tuur en ik deze week toch Hello Fresh aan het proberen. We konden een gratis box krijgen via mijn ouders en gratis eten, daar zeg ik natuurlijk nooit nee tegen. Tot nu toe is het boven verwachting lekker en leuk ♥️ De liveset die Martin Garrix op zijn dakterras opnam en op YouTube heeft gezet ♥️ Dat Tuur en ik een podcast zijn begonnen en dat het zo enthousiast ontvangen wordt. Ik dacht er al zo lang over na en besloot het twee weken geleden gewoon te doen, geen moment spijt van gehad ♥️ Dagelijks vloggen, ik heb het gemist. Het zorgt voor een lekker ritme, een voldaan gevoel als ik op ‘publiceer’ klik en de interactie met jullie via het dagelijkse Q&A-momentje vind ik heel fijn ♥️ Ons dakterras dat we nu eindelijk goed kunnen gebruiken. Het is zo fijn dat we nog steeds van het lenteweer kunnen genieten, ondanks dat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven ♥️ Tuur ‘de gymmeester-vlogger’ die tegenwoordig hele dagen tegenover zit te werken aan zijn (mijn) laptop en regelmatig om zichzelf moet lachen. Heel hard lachen. Want hij heeft zijn (mijn) noisecancelling headphones op en zit compleet in zijn eigen wereld ♥️ Dat we nog steeds naar buiten mogen om te hardlopen ♥️ Mijn nieuwe Lululemon Legging, de Align High Rise. Hij zit zo ontzettend comfortabel. Het is geen hardlooplegging maar een heerlijke chill-legging en ik wil niets anders meer aan ♥️ Het serum van DermaQuest dat ik opgestuurd kreeg van een volger die opmerkte dat ik wel redelijk wat last had van pigmentvlekken in mijn gezicht. Dat is natuurlijk niet heel leuk om te horen, maar wat wel leuk was, is dat ze me volledig vrijblijvend een serum opstuurde dat aardig lijkt te werken. Mijn huid ziet er stralender en gezonder uit. Hopelijk zet dit door ♥️ Over beautyproducten gesproken… ik gebruik sinds een paar weken een Franse crème – Biafine – op mijn puistjes  en ik merk dat ze hierdoor een stuk sneller genezen. Ik smeer het ongeveer 3-4 keer per dag op een puistje en merk dat de huid zich hierdoor sneller vernieuwt waardoor ‘de ellende’ sneller voorbij is. Ik heb niet heel veel last van acné op het moment, maar tijdens mijn eisprong en vlak voor mijn menstruatie blijft mijn huid een zorgenkindje ♥️ Havermelk van Oatly de barista variant, zo lekker om havercappuccino’s gewoon thuis te kunnen maken ♥️ Rita op Netflix! In een week hebben Tuur en ik alle vier de seizoenen er doorheen gewerkt. Dat klinkt alsof we dag-en-nacht bezig waren, maar dat viel gelukkig wel mee. Een seizoen heeft maar acht afleveringen. Binnenkort komt seizoen vijf! ♥️ Over Netflix gesproken, sinds deze week staat Once Upon a Time in Hollywood op Netflix, zo’n goede film! Beste die ik in jaren gezien heb ♥️ Mijn nieuwe Nike Tech Fleece vest waar ik in woon ♥️ Dat we dit huis gekocht hebben, we wonen hier zo fijn, blij dat we hier de ‘intelligente lockdown’ uit mogen zitten ♥️ Lente ♥️ Bloesem in bloei ♥️ Steeds meer groen aan de bomen ♥️ Wakker worden van fluitende vogeltjes ♥️ De Instagram van Chiara Ferragni en haar man Fedez, aangezien ze de hele dag foto’s van hun te leuke zoontje Leone delen en Leone maakt mijn dag iedere keer weer een beetje beter ♥️ FaceTime ♥️ Dat ik een dak boven mijn hoofd heb ♥️ Dat mijn familie (en ikzelf) nog geen Corona heeft ♥️ Dat ik genoeg te eten heb ♥️ Dat ik deze lockdown samen met Tuur uit mag zitten ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Waar maakt jou gelukkig in deze moeilijke tijd?

Liefs,

Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Lana
  april 16, 2020 / 12:28

  Leuk lijstje! De twee na laatste moet denk ik zijn Dat mijn familie (en ikzelf) nog geen Corona heeft ipv Dat mijn familie (en ikzelf) nog Corona heeft ;) Zo’n woord maakt een wereld van verschil in deze zin

 2. Maaike
  april 16, 2020 / 12:28

  Super fijn lijstje!

 3. Roos
  april 16, 2020 / 13:06

  Ik hoop dat je familie en jijzelf ‘nog geen’ Corona hebben. :-) ♥️ Dank voor alle leuke posts, vlogs en podcasts! Groetjes!

 4. Marije
  april 16, 2020 / 13:31

  Leuke dingen om gewoon even van te genieten! :)
  Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen met de Align High Rise legging. Ik wou hem ook aanschaffen, maar ik las op veel (Amerikaanse) blogs dat de legging ontzettend snel pillt. En dat vind ik voor dat bedrag wel een beetje zonde.

 5. Yvonne
  april 16, 2020 / 14:43

  Volgens mij ben je het woordje geen vergeten bij de twee na laatste. Nu staat er dat mijn familie corona heeft.

  Verder heel fijn weer zo’n positief momentje! Ik noteer elke dag minstens drie dingen die ik fijn vind.