VLOG: Een beetje normaal doen

Volgens mij heb ik gisteren helemaal niet uitgelegd waarom ik überhaupt wil beginnen met fietsen? Dat moet ik natuurlijk even recht zetten. Verder ben ik bezig met het voorbereiden voor de nieuwe podcast én sleep ik mezelf naar buiten om hard te lopen, want Tuur heeft appeltaart gekocht en ik eet twee stukken taart, maar beweeg ongeveer 70% minder dan normaal. Als ik deze zomer nog in mijn bruidsjurk wil passen, dan eh… zal ik toch wat vaker moeten sporten denk ik.

We eten deze hele week HelloFresh en ook gisteravond was het weer een groot succes. Wil jij ook een keer Hello Fresh proberen? Ik heb een code waarmee je €20,- korting krijgt op je eerste bestelling. Als jij die code gebruikt krijg ik ook €20,- korting op mijn volgende box. Inmiddels is er al een paar keer via mijn code besteld, super leuk, ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. En ik eet dus de komende periode ook nog HelloFresh. Heb nog nooit zo gevarieerd gegeten :’) Normaal rouleer ik vijf recepten, haha.

De code vind je onder deze link.

Liefs,

Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Alide
  april 16, 2020 / 20:20

  Hoi Annemerel,

  Omdat ik met blessures kampte ben ik ook gaan fietsen. Doe nu al langere tijd de combi hardlopen en fietsen, dat bevalt prima. Wanneer je een dameszadel neemt, is de belasting op je zitvlak ook al minder. Ik rij op de sensa Emilia die een vrouw vriendelijk geometrisch frame heeft en een zacht globe strace zadel met een gat erin.
  Heb eigenlijk nooit last van zadelpijn.
  Afstellen van de fiets is misschien ook een idee, bij de goede fietsenzaak kun je dit na laten kijken. Houding is ook belangrijk op je fiets. Ook een goede zeem is belangrijk, maar daar had je zelf al aan gedacht. Succes!! En veel veilige kilometers😄

 2. Charlotte
  april 16, 2020 / 20:23

  Leuk dat je een racefiets hebt! Je vroeg tips, dus misschien helpen deze wat :) Een vrouwenbroek scheelt enorm vind ik zelf. Ik heb jaren met mannenbroeken gefietst omdat er toen niet veel anders was en het was echt een verademing om daarna met een vrouwenbroek te fietsen. En het scheelt om echt een goede te kopen. In Bergen op Zoom zit een fietswinkel die alles voor lagere prijzen aanbiedt, Hopmans, ik heb daar zelf veel goede kleding kunnen kopen. Maar het fietsen zal op het begin nog steeds wennen zijn, ook voor nek, schouders en rug. Verder vind ik klikpedalen zelf wel echt veiliger. De eerste keer is het even eng, maar je krijgt het snel genoeg onder de knie en het voordeel is dat je dan niet zomaar uit je pedalen kan schieten, bijvoorbeeld als je gaat staan met omhoog fietsen of als je pedalen glad zijn. Ook snijden de pedalen dan minder in je voeten en kan je beter kracht zetten. Gewoon rustig op een parkeerplaats oefenen, heel veel erin en eruit, en dan komt het vanzelf goed! Al denk ik dat iedere wielrenner wel eens is omgevallen omdat ie niet snel genoeg uit z’n pedalen kwam :’)