VLOG: Nieuwe hobby?

Vorige week zei ik nog dat fietsen niets voor mij is, maar in een week kan er veel gebeuren. Zo blijkt maar weer… Ik moet nog wel even oefenen en ben van plan dit te doen als de rest van de wereld slaapt, want ik snap nu waarom wielrenners hardlopers op het fietspad soms zo irritant vinden. Als je niet helemaal de baas over de fiets bent, is het nog knap lastig ;-).

Wil jij ook een keer Hello Fresh proberen? Ik heb een code waarmee je €20,- korting krijgt op je eerste bestelling. Als jij die code gebruikt krijg ik ook €20,- korting op mijn volgende box. Gisteren heeft een van jullie zich via mij aangemeld en daardoor heb ik nu voor komende week dus €20,- korting. Heb meteen mijn bestelling geplaatst, want ben na twee HF maaltijden best fan.

De code vind je onder deze link.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Femke
  april 16, 2020 / 11:53

  Hi Annemerel,

  Ik heb geen youtube-account dus vandaar dat ik het even zo doe. Ik heb twee vragen voor je:

  – aan welke kant van de weg ren je als je op een fietspad rent? Ik vind het nu met deze tijden vooral heel lastig in te schatten of ik beter met de fietsers mee kan rennen of tegen de fietsers in, maar dit is een vraag die al langer speelt. Ik merk soms dat fietsers het vervelend vinden als ik tegen ze in ren, maar tegelijkertijd zijn er fietsers die het vervelend vinden als je met ze meerent. Wat zou hier een goede optie zijn?

  – zet jij, als je een bepaalde tijd wil lopen voor een wedstrijd, deze als een training in je horloge? Dus bijv. een 10 km in 40.00, en dan dat je invoert dat je 40 minuten op 4’00 wil rennen?

  Wat leuk ook dat je een racefiets hebt! Ik vind het fijn om af te wisselen, om toch elke dag te blijven sporten! :)

  Groetjes!

 2. stephanie
  april 17, 2020 / 13:34

  Wat leuk ook een fiets erbij!

  Ik kan je aanraden wel even goed de fiets te laten afstellen qua hoogte en stuurpen etc., als hierdoor je een verkeerde houding op je fiets hebt, kun je zomaar pijntjes krijgen en weer last gaan krijgen van je schouders en dat is nou net niet de bedoeling van je fietsavontuur.
  Qua broekjes heb ik ze zelf altijd van castelli of rapha, die vind ik fijn zitten en heb nooit last van het zadel eigenlijk hoe ver de reis ook gaat, en dat heb ik op mijn gewone fiets al wel als ik daar een groter stuk op ga fietsen dus dat wil wat zeggen.
  Veel plezier van je fiets!