♥️: 16/10

Ik denk dat de meeste Nederlanders afgelopen week niet als de beste week van 2020 hebben beleefd. Het aantal coronabesmettingen loopt op, de maatregelen worden weer strenger en het uitzicht op de winter is… nou ja ik zou het niet meteen uitzichtloos willen noemen, maar als we nu geen pas op de plaats maken ben ik bang dat het een hele saaie winter zal worden. Zelf hadden Tuur en ik gepland om deze week naar Livigno te gaan om te werken aan ons nieuwe Have a Good Run project voor deze winter te werken, Tuur heeft namelijk herfstvakantie dus dit was het uitgelezen moment. Helaas hebben we deze plannen uiteindelijk toch maar afgezegd. Coronatests, overal mondmaskers moeten dragen, de kans dat Italië van de ene op de andere dag oranje kleurt (en Tuur dus na de herfstvakantie niet aan het werk kan), het voelde gewoon niet goed. Balen, maar er zijn mensen met véél grotere teleurstellingen/problemen en er is gelukkig nog genoeg om wel vrolijk van te worden.

♥️ Lekkere herfstloopjes ♥️ Indisch van Keraton Damai en vooral dat de porties zo groot zijn dat we de volgende dag vaak nog wat over hebben voor bij de lunch (straks!) ♥️ Training geven aan het Middle School Team van de Amerikaanse School, ik vind het iedere training leuker om te doen en de kinderen lijken ook steeds enthousiaster over hardlopen te worden ♥️ De kaneelkoeken van de bakker. Heel gek, als ik speculaasjes eet kan ik nooit stoppen met eten. Hetzelfde geldt voor kruidnoten. Maar als ik een koek op heb, dan heb ik ook echt genoeg. Dat komt bij mij dus niet zo vaak voor, dat ik genoeg heb. ♥️ Mandarijntjes van de groenteboer ♥️ Gemberthee, all day every day ♥️ Emily in Paris, misschien niet de meest realistische leerzame serie op Netflix, maar wel eentje om even heerlijk bij weg te dromen ♥️ Miley Cyrus’ cover van Blondie’s Heart of Glass ♥️ Vandaag precies 8 weken getrouwd en gelukkig nog steeds heel blij met onze beslissing (haha dat zou wat zijn, dat je na acht weken al spijt hebt, maar toch iets om bij stil te staan, toch?) ♥️ Dat het al een paar dagen niet geregend heeft ♥️ Het Westduinpark is een stuk rustiger dan van de zomer, wat het een stuk fijner maakt tijdens het hardlopen ♥️ Mijn nieuwe favoriete hardloopschoenen, de Nike Zoomx Tempo Next%. Ik loop hier zo lekker op. Ze geen een klein beetje een springveereffect waardoor mijn pas net wat groter is dan op andere schoenen. Hierdoor struikel ik hopelijk iets minder snel over mijn eigen voeten ♥️ Morgenochtend een lekkere duurloop in Meijendel op de planning. Of nou ja er staat een duurloop op de planning in Meijendel, of ‘ie lekker wordt dat moeten we morgen nog maar zien, maar ik ga er vanuit dat het een lekkere training wordt ♥️ Hello Fresh! Nooit meer aan het eind van de middag stress over wat we ’s avonds moeten eten. Soms lijkt een gerecht niet heel erg lekker, maar als we het dan gemaakt hebben dan blijkt het tóch weer super lekker te zijn. Wij gaan nog wel even door met Hello Fresh (ik heb een code waarmee je 30 euro korting krijgt op je eerste box, ik krijg dan ook 30 euro korting, dit is niet gesponsord, iedereen die lid wordt van Hello Fresh krijgt zo’n code om te delen) ♥️ De Beatles Film Yesterday, echt zo’n heerlijke feel good film van de makers van Love Actually. Wij huurden hem via Pathé thuis en hebben echt een topavond gehad ♥️ De tas die al 10 jaar op mijn lijstje stond maar waar ik nooit een goed moment voor vond heb ik ein-de-lijk besteld. Het is alweer vier jaar geleden dat ik mezelf voor het laatst met een mooie tas beloonde en die tas gaat ook zeker niet vergeten worden, want de tas die ik nu gekocht heb heeft een heel ander formaat. Ik had hem het liefst in Parijs in de winkel gekocht, maar dat zie ik de komende periode écht niet gebeuren. Waar ik de tas komende maanden voor nodig heb nu we zo veel mogelijk thuis moeten blijven weet ik ook niet, maar ik weet wel dat het me enorm blij maakt en dat ‘ie zo tijdloos is dat ik waarschijnlijk nog genoeg jaren heb om er plezier van te hebben. Nu wachten totdat ‘ie geleverd wordt ♥️ Bijna iedere dag wel even FaceTimen met mijn moeder (en vaak springt mijn vader dan ook wel even in beeld) ♥️ Een wit puntje met een kalfskroket uit de oven ♥️ Met de kippen op stok en al om half tien ’s avonds naar bed, zo lekker om ’s ochtends een kwartier voor de wekker wakker te worden ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Waar ben jij dankbaar voor?

Liefs,

Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Loraine
  oktober 16, 2020 / 13:16

  Altijd fijn deze posts!
  En ik ben heel dankbaar dat ik inde intro zie staan dat er ideeen zijn voor een winter editie van have a good run 😄😄

 2. Ingrid
  oktober 16, 2020 / 16:45

  Ik word altijd blij van je blogs en al helemaal van deze!! Bedankt voor je positiviteit!
  En heel benieuwd naar de wintereditie van ‘have a good run’!

 3. Elisabeth
  oktober 16, 2020 / 22:52

  Heel erg benieuwd naar de tas!! Kan je vast een tipje van de sluier oplichten door alvast het merk te noemen? En komt er ook een blog over de tas of een vlog :)

 4. Benthe
  oktober 18, 2020 / 09:40

  Zo fijn!!! Ik word blij van mijn lange wandeling gister over een bijna leeg strand en vervolgens op marktplaats Ticket to Ride op de kop te tikken. Can’t wait for avonden lang dat spel weer spelen!