♥️: 12/1

Ik ben vast niet de enige die baalt van de lockdown en het oplopende aantal besmettingen. Ik had wilde plannen voor weekendjes weg (Parijs!) en over twee maanden staat er een reis naar New York gepland, maar die droomreis – die we eigenlijk twee jaar geleden al zouden maken – zie ik steeds verder uit zicht verdwijnen. Het zijn minuscule ‘problemen’ in een wereld vol grotere problemen (ook iets om neerslachtige gevoelens van te krijgen trouwens), maar het kan mijn stemming wel flink verpesten kan ik je vertellen. Maar omdat niemand – inclusief ikzelf – niets heeft aan negatieve gedachten, is het weer eens tijd om een lijstje te maken met dingen waar ik wel blij van word.

♥️ Over tien weken lente, dat is nog maar 70 dagen. Nu hopen dat de lente van 2022 lijkt op die van 2020 en niet op die van 2021 (qua weersomstandigheden dan hè) ♥️ Een grote sloot koffie met een dikke klodder slagroom ♥️ De recepten op Halfbakedharvest.com ♥️ Weer drie keer in de week kunnen hardlopen zonder dat ik direct in de kreukels lig ♥️ Ons nieuwe bed van 1.80 breed, geloof me, na een half jaar in een 1.40 bed voelt dit gigantisch. ♥️ Oude video’s van Philippa terugkijken, zo bijzonder om te zien hoe ze het afgelopen half jaar gegroeid is en hoe ze zich ontwikkeld heeft. Heel normaal natuurlijk, maar voor mij als moeder is het toch speciaal om te zien ♥️ Philippa’s gebrabbel op de babyfoon, al hoop ik toch dat ze zo lekker in slaap valt ♥️ *vijf slaapliedjes verder* Philippa slaapt! ♥️ Ons nieuwe servies van HKliving. Voorheen snapte ik niet waarom je duur servies zou kopen als je net zo goed van een Ikea-bord kunt eten, maar mooi servies maakt eten nog lekkerder ♥️ De gingerbread latte van Anne & Max, als Philippa straks wakker is ga ik er eentje halen ♥️ Dat er na bijna zeven maanden nog genoeg melk uit mijn borsten komt voor Philippa. Ik heb geen overproductie meer, want ik kolf nog maar twee keer per dag, maar ik heb nu voor het eerst precies genoeg ♥️ Martin Garrix + Matisse & Sadko – Won’t Let You Go ♥️ De serie Manifest op Netflix ♥️ Vanaf 27 januari is seizoen 5 van This is Us te zien op Prime Video ♥️ Mijn twee nieuwe hardloopleggings van Lululemon die gisteren binnenkwamen. Het was een investering, maar ik weet hoe lang ik hier plezier van ga hebben dus ik kon de aankoop aan mezelf verantwoorden ♥️ Dat de zon vanmorgen zo fel schijnt dat ik het licht niet aan hoef te doen in de kamer ♥️ Dat Philippa steeds beter haar hapjes eet. Ik vind het tot nu toe ook nog steeds heel leuk om ze te maken ♥️ De buurt waarin ik woon. Dichtbij het strand, gezellige winkelgebieden (waar je tijdens de lockdown misschien niet kunt winkelen maar wel een lekkere kop koffie kunt halen). Tuur en ik kijken weleens naar een ander huis, maar qua ligging komt er niets in de buurt van waar we nu wonen (en iets groters in de buurt waar we niet wonen is gewoonweg onbetaalbaar), dus ik denk dat we voorlopig blijven waar we zijn. Of we moeten ineens de loterij winnen, wat wel bijzonder zou zijn aangezien we aan geen enkele loterij deelnemen ♥️ Het gevoel wanneer alle schone was opgevouwen in de kast ligt. Komt niet vaak voor, maar als het dan wel een keertje gelukt is… ♥️ Het gevoel na een zware hardlooptraining die ik maar wel gewoon weer even gedaan heb ♥️ We zijn een half uur verder en Philippa is alweer wakker, aan de ene kant denk ik… ‘niet nu al’ (ik heb nog niet eens gedoucht) aan de andere kant is het zo schattig om te zien hoe ze recht in de camera van haar babyfoon kijkt en wil ik het liefst nu naar haar kamertje rennen om haar te knuffelen, oh ze heeft haar speen weer gevonden ♥️ Over precies een half jaar naar Coldplay in Berlijn! Ik ga er vanuit dat ik hier wel gewoon naar uit kan kijken. Het is buiten, in de zomer… ♥️ Dat Tuur iedere ochtend ‘koffie op bed’ haalt, heerlijk wakker worden, al denk ik als de wekker om kwart voor zeven gaat vaak NOOOOO ♥️ Het moederschap en alles dat het omvat, al zal ik niet ontkennen dat ik af en toe met weemoed terug denk aan de tijd dat ik de baas was over mijn eigen tijd, maar je kunt niet alles hebben en wat ik er voor terugkrijg is me meer waard dan de oneindige zee van tijd ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,

Annemerel

 

Delen:

1 Reactie

  1. Elyse
    januari 13, 2022 / 22:18

    Ik word altijd zo blij van deze overzichten! En wat een mooie foto ook van jullie drietjes 💕