Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
27
aug

#WERUNNYC2014: #10


 photo RecentlyUpdated66-1.jpg
Nog tien weken tot de New York Marathon, ik zit op dit moment op de helft van mijn training. Tijd vliegt, maar ik ben op dit moment wel waar ik had willen zijn in mijn training, dus geen stress.


9
jul

#WERUNNYC2014: #3 Need for speed


 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Het is alweer de derde trainingsweek van mijn road to NYC. Iets meer dan een maand geleden liep ik nog met een pijnlijke knie, inmiddels heb ik het gevoel dat ik weer echt kan trainen. Op afstand dan, echt intervallen (sprinten) durf ik nog niet aan. Ik hoop dat ik daar na mijn vakantie wel weer mee kan beginnen, want ik wil sneller worden. Mijn pace omhoog. In 2012 liep ik met een gemiddelde pace van 5’30. In 2013 was mijn gemiddelde pace 5’37. Wat klopt hier niet?!


11
jun

RUN BABY RUN: New York, New York!


NEW YORK NEW YORK! Ik besef het zelf nog niet helemaal, maar over 144 dagen loop ik als het goed is mijn tweede New York City Marathon. Ik heb nog geen hotel of appartement, ik heb nog geen vlucht geboekt, maar ik heb een startbewijs en ik ga rennen. Nu alle We Own The Night wedstrijden achter de rug zijn kan ik me gaan focussen op mijn GROTE doel, de New York Marathon uitlopen in een betere tijd dan vorig jaar (onder de 4.05.35) en het liefst in een PR (onder de 3.58.26).


27
mrt

RUNNING TO NYC: 2014? (II)


Toen ik vorig jaar de New York Marathon liep heb ik me vaak afgevraagd waarom dit nou mijn grote droom was. Waarom was dit twee jaar lang mijn droom? Dit deed verrekte veel pijn, wat was dit voor masochistische droom? Maar goed, ik was nog geen seconde over de finish of alle pijn was vergeten en een gevoel van euforie nam de overhand. Dit was mooier dan die voldoende voor mijn scriptie (en dat heeft ook heel wat bloed, zweet en tranen gekost), dit was zoveel beter dan onder de vier uur lopen tijdens de Amsterdam Marathon.


25
feb

ANNEMEREL4LIFE: 2014?


 photo Desktop351-1.jpg

Toen ik vorig jaar eind juni 75% van mijn bloglezeressen over me heen kreeg omdat ik naïef en onnadenkend geweest was dacht ik, dit nooit meer. Toen ik half september nog ruim 1000 euro moest dacht ik, dit nooit meer. De dag voor mijn speech tijdens een Dance4Life event dacht ik, dit nooit meer. Van kilometer 35 tot en met 42 dacht ik, dit nooit meer.


Posted in dance4life, Running to NYC