Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
27
mrt

RUNNING TO NYC: 2014? (II)


Toen ik vorig jaar de New York Marathon liep heb ik me vaak afgevraagd waarom dit nou mijn grote droom was. Waarom was dit twee jaar lang mijn droom? Dit deed verrekte veel pijn, wat was dit voor masochistische droom? Maar goed, ik was nog geen seconde over de finish of alle pijn was vergeten en een gevoel van euforie nam de overhand. Dit was mooier dan die voldoende voor mijn scriptie (en dat heeft ook heel wat bloed, zweet en tranen gekost), dit was zoveel beter dan onder de vier uur lopen tijdens de Amsterdam Marathon.


25
feb

ANNEMEREL4LIFE: 2014?


 photo Desktop351-1.jpg

Toen ik vorig jaar eind juni 75% van mijn bloglezeressen over me heen kreeg omdat ik naïef en onnadenkend geweest was dacht ik, dit nooit meer. Toen ik half september nog ruim 1000 euro moest dacht ik, dit nooit meer. De dag voor mijn speech tijdens een Dance4Life event dacht ik, dit nooit meer. Van kilometer 35 tot en met 42 dacht ik, dit nooit meer.


Posted in dance4life, Running to NYC
21
nov

#THROWBACKTHURSDAY: Finish!


 photo newyorkfinish.jpg
Je dacht misschien dat je klaar was met het lezen van blogs over de marathon, maar ik had je ook al voorspeld dat het nog lang niet zover is…


6
nov

RUN BABY RUN: Thank You


 photo thankyou.jpg

Dankjewel New York Road Runners voor de fantastische organisatie van dit fantastische evenement. Ik heb nog nooit een wedstrijd gelopen die zo goed georganiseerd was. Ik heb veel moeten wachten, maar ik heb nog nooit tijdens een wedstrijd zo lekker door kunnen lopen zonder over andere renners te struikelen.

Dankjewel New York, wat een publiek, wat een route, wat een energie. Het was dan misschien niet de makkelijkste route, het was wel de mooiste. Wauw.


5
nov

RUN BABY RUN: Race Day (IV)


 photo RecentlyUpdated353.jpg

En omdat ik nu toch lekker bezig ben, nu maar direct het laatste deel van mijn New York Marathon verhaal.. De finish. Want ook daar heb ik veel over te vertellen…