Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
18
nov

Movies: For everyone whose hungry for ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 1


 photo Desktop457.jpg

Het is vandaag 18 november, dat betekent dat we nog maar een dagje hoeven te wachten voordat we naar de bioscoop kunnen rennen. Misschien zit jij vannacht om 0.00u tijdens de speciale nachtvoorstelling in de bioscoop (lucky you!!!), misschien moet je nog een paar dagen langer wachten zoals ik (aanstaande vrijdag om 20.00u is het mijn beurt!). Voor iedereen die net als ik hongerig is voor de film (ja, ik gebruikte expres de term ‘hongerig’) heb ik een groot aantal YouTube video’s voor je op een rijtje gezet, om je honger in de tussentijd een klein beetje te stillen. Zover dat mogelijk is natuurlijk!Posted in Advertorial, Movies
11
nov

WIN: The Hunger Games – Mockingjay Part I tickets+goodies


 photo dc30f0dc-6539-11e4-bb81-bc764e11a888.jpg
Nog anderhalve week wachten mensen, nog anderhalve week geduld, op 19 november draait The Hunger Games: Mockingjay I eindelijk in de bioscoop! 19 november, de datum staat bij mij al eventjes geblokkeerd in mijn agenda. Ik kan niet wachten!Posted in Movies, Win
28
sep

MOVIES: 5x Autumn Movies


 photo RecentlyUpdated238.jpg

Wat is er lekkerder dan op een regenachtige zondagmiddag met een kop thee en bakkerskruidnoten op de bank (of in bed) te duiken met een fijne film. Ik ben op dit moment volledig into films die zich in de herfst afspelen, of die iets van een link met herfst hebben. Mijn vijf favorieten op een rijtje.


Posted in Movies
27
mei

MOVIES: The Normal Heart


Het is inmiddels alweer twaalf uur nadat ik de aftiteling zag van The Normal Heart. Ik heb een nacht geslapen, heb andere dingen gedaan, maar ik heb nog steeds een vreemd en onbestemd gevoel. Hoewel ik van te voren heel erg uitkeek naar The Normal Heart, wist ik ook dat het op een gegeven moment écht heel erg heftig zou worden. Maar dat het zó heftig zou worden. Hell, no. Ken je dat gevoel dat je de hele tijd zo’n knoop in je maag voelt, maar niet weet waar het vandaan komt en dan herinner je het weer, oja… dát was het. In mijn geval is ‘dat’ dus The Normal Heart.


Posted in dance4life, Movies
18
mei

MOVIES: 20x Nineties


 photo RecentlyUpdated551.jpg

Als je denkt dat je al je favoriete films al genoeg gezien hebt, dan begin je toch gewoon weer opnieuw, met films uit de jaren negentig? Tijdens het samenstellen van dit lijstje dacht ik alleen maar.. OH die wil ik snel weer zien en JA die wil ik ook weer zien en OJA dat was echt een goede film. Ik heb de komende tijd wat te doen. Niet dat ik op zoek was… Mijn favoriete films uit de jaren negentig? Hmm… The Virgin Suicides schokt me iedere keer weer, Forrest Gump is zo’n heerlijke feel good film, Clueless blijft de beste chickflick uit de jaren negentig, maar Pretty Woman en The Parent Trap blijven mijn favorieten.


Posted in Movies