Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
28
sep

MOVIES: 5x Autumn Movies


 photo RecentlyUpdated238.jpg

Wat is er lekkerder dan op een regenachtige zondagmiddag met een kop thee en bakkerskruidnoten op de bank (of in bed) te duiken met een fijne film. Ik ben op dit moment volledig into films die zich in de herfst afspelen, of die iets van een link met herfst hebben. Mijn vijf favorieten op een rijtje.


Posted in Movies
27
mei

MOVIES: The Normal Heart


Het is inmiddels alweer twaalf uur nadat ik de aftiteling zag van The Normal Heart. Ik heb een nacht geslapen, heb andere dingen gedaan, maar ik heb nog steeds een vreemd en onbestemd gevoel. Hoewel ik van te voren heel erg uitkeek naar The Normal Heart, wist ik ook dat het op een gegeven moment écht heel erg heftig zou worden. Maar dat het zó heftig zou worden. Hell, no. Ken je dat gevoel dat je de hele tijd zo’n knoop in je maag voelt, maar niet weet waar het vandaan komt en dan herinner je het weer, oja… dát was het. In mijn geval is ‘dat’ dus The Normal Heart.


Posted in dance4life, Movies
18
mei

MOVIES: 20x Nineties


 photo RecentlyUpdated551.jpg

Als je denkt dat je al je favoriete films al genoeg gezien hebt, dan begin je toch gewoon weer opnieuw, met films uit de jaren negentig? Tijdens het samenstellen van dit lijstje dacht ik alleen maar.. OH die wil ik snel weer zien en JA die wil ik ook weer zien en OJA dat was echt een goede film. Ik heb de komende tijd wat te doen. Niet dat ik op zoek was… Mijn favoriete films uit de jaren negentig? Hmm… The Virgin Suicides schokt me iedere keer weer, Forrest Gump is zo’n heerlijke feel good film, Clueless blijft de beste chickflick uit de jaren negentig, maar Pretty Woman en The Parent Trap blijven mijn favorieten.


Posted in Movies
4
mei

MOVIES: 10 movies I’ve watched religiously in my teens


 photo RecentlyUpdated546.jpg

Tegenwoordig open ik op een vrije avond Netflix en heb ik een volledige videotheek tot mijn beschikking. Tijdens mijn tienerjaren was dat net iets anders. Dan had ik een film en keek ik die 100.000 keer. Niet alleen omdat ik het een hele leuke film vond, maar ook omdat ik iedere nieuwe film moest kopen en dus niet zomaar een filmpje kon kijken waar ik op dat moment zin in had. Veel films heb ik dus ontelbaar keer gezien en dat maakt het pure nostalgie om zo’n film terug te kijken.


Posted in Movies
4
apr

LOVE: The Other Woman


 photo originalx3-7c-0IrVlHXgAVf9eQB_0c9G3VW3j4T-UNR70nwcE.jpg

Begin dit jaar schreef ik er al over, de nieuwe romantische komedie van Cameron Diaz, The Other Woman. Het wordt wel weer eens tijd voor een écht goede chickflick. Na Crazy. Stupid. Love in 2011 heb ik eigenlijk nooit meer het WAUWWAUWWAUW gevoel gehad bij een romantische komedie/chickflick. Maar de trailer van The Other Woman was veelbelovend, dus ik had goede hoop. Toen ik voor de première werd uitgenodigd, waar ook hoofdrolspeelsters Kate Upton, Leslie Mann en Cameron Diaz aanwezig zouden zijn, hoefde ik dan ook niet lang na te denken of ik er wel of niet naar toe zou gaan… Ik ging dus.


Posted in Movies