Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
4
apr

LOVE: The Other Woman


 photo originalx3-7c-0IrVlHXgAVf9eQB_0c9G3VW3j4T-UNR70nwcE.jpg

Begin dit jaar schreef ik er al over, de nieuwe romantische komedie van Cameron Diaz, The Other Woman. Het wordt wel weer eens tijd voor een écht goede chickflick. Na Crazy. Stupid. Love in 2011 heb ik eigenlijk nooit meer het WAUWWAUWWAUW gevoel gehad bij een romantische komedie/chickflick. Maar de trailer van The Other Woman was veelbelovend, dus ik had goede hoop. Toen ik voor de première werd uitgenodigd, waar ook hoofdrolspeelsters Kate Upton, Leslie Mann en Cameron Diaz aanwezig zouden zijn, hoefde ik dan ook niet lang na te denken of ik er wel of niet naar toe zou gaan… Ik ging dus.


Posted in Movies
2
mrt

FOR YOUR INSPIRATION: 50x Chickflicks


 photo RecentlyUpdated396.jpg
Heb je een keer avond helemaal voor jezelf (en heb je dus alle tijd om films te kijken), weet je niet welke film je moet kijken. Het gebeurt mij zéer regelmatig. Voor dit soort momenten heb ik de volgende filmlijst + trailers opgesteld, mijn favoriete chickflicks voor vrije avonden. Ik heb ze allemaal gezien en ze komen allemaal door mijn strenge keuring. Dus als je van chickflicks houdt, kun je met deze films bijna geen misser hebben. Fijne avond!


Posted in Movies
10
feb

MOVIES: Looking Forward To


 photo RecentlyUpdated388-1.jpg

Series are my first love, maar ik zeg ook geen nee tegen een goede - ok. vaak ook slechte, maar dat vind ik dan weer goede, snap je - film. Het komende half jaar komen er weer een aantal films uit waar ik nu al zin in heb! Mijn favorieten op een rijtje..


Posted in Movies
30
dec

2013: Favourite Movies


 photo Desktop160.jpg

Natuurlijk deel ik ook mijn top 10 favoriete films die ik het afgelopen jaar gezien heb. Niet alle films kwamen uit in 2013, een enkele kwam eind 2012 al in de bioscoop, maar zag ik pas dit jaar. Even een algemene opmerking over de films die het afgelopen jaar uitkwamen; ligt het aan mij of zijn er opvallend weinig goede chickflicks uitgebracht? Heb ik ze gemist of zijn ze gewoon niet uitgebracht? Not complaining overigens, heb genoeg goede films gezien het afgelopen jaar.


Posted in 2013, Movies
20
nov

MOVIES: Out now! Catching Fire


 photo RecentlyUpdated365.jpg

Advertorial - We hebben er anderhalf jaar op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover! The Hunger Games: Catching Fire draait in de bioscoop en IMAX. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat wanneer je The Hunger Games een zesje vond, je Catching Fire een 8,5 waard vindt dus ik heb héle hoge verwachtingen. Niet in de laatste plaats omdat ik ook zo van het boek genoten heb. Ik heb mijn bioscooptickets voor morgenavond al gereserveerd. Can’t. Wait.


Posted in Advertorial, LOVE, Movies