WIN: Vogue Sunnies

 photo ScreenShot2014-07-01at194455.png
Vorige maand schreef ik al een blogje over de nieuwe zonnebrillencollectie van Vogue Eyewear, nu heb ik leuk nieuws! Ik mag één zonnebril uit de collectie weggeven en het enige dat jij daarvoor hoeft te doen is een berichtje achterlaten onder deze blog waarin je vertelt waar de zonnebril deze zomer met jou naartoe gaat!

 May the odds be ever in your favor ;-)

Delen:

223 Reacties

 1. Christel
  juli 3, 2014 / 09:07

  Dat is nog helemaal open en daarom juist zo leuk! :D Waarschijnlijk worden het een paar korte trips met verschillende bestemmingen. Dus van Berlijn tot aan Cordoba en Londen tot Florence, alles is mogelijk! Mooie bril trouwens! ;-)

 2. Charlotte
  juli 3, 2014 / 09:08

  Wat een prachtige bril!

  Ik en mijn vriendje gaan op rondreis doorheen Europa! We zijn net terug van Mexico, maar ik had hem graag meegenomen naar Playa del Carmen! :)

 3. juli 3, 2014 / 09:13

  Wat een mooie zonnebril! Wij gaan voor het eerst een weekje op vakantie met onze dochter die net 1 jaar is geworden. Het wordt een weekje Zeeland, hopelijk met goed weer :-)

 4. Noortje
  juli 3, 2014 / 09:14

  Naaaaar Italië waar ik de hele zomer zal werken! :-)

 5. Maddy
  juli 3, 2014 / 09:18

  Naar Italië, het Gardameer…. La Dolce Vita!!
  Helemaal zin in… :))

 6. Lotte
  juli 3, 2014 / 09:19

  Wat leuuk!
  Ik rijd over 2 weken met m’n vriend naar Zuid Italie voor 3 weken vakantie en in Augustus weekje Spanje met de familie!

  Extra leuk: begin Augustus ga ik m’n ogen laseren, en eindelijk kan ik erna dus een normale zonnebril op ipv op sterkte!

 7. Hilde
  juli 3, 2014 / 09:20

  Oeh leuk! Zo’n mooie zonnebril gaat overal mee naartoe!
  Op de boot, wel met een koordje want ik wil m niet kwijtraken en mee naar Londen en Portugal. En van de winter kan deze vast en zeker mee op wintersport.

 8. Chantal
  juli 3, 2014 / 09:22

  Vette winactie zeg! Deze zonnen gaat mee naar mn reisje naar Rome en Firenze. Maar alle zondagen in NL mag hij ook op mijn neus natuurlijk!

 9. juli 3, 2014 / 09:23

  Ah wat een onwijs gave giveaway! Deze zomer – over een paar weekjes al aaah! – gaat deze zonnebril met me mee op roadtrip door West-Amerika. HOW NICE! Ik en m’n vriend bezoeken samen de allermooiste plekjes met een eigen auto. Zo rijden we door de onwijs hete woestijn van Death Valley en spotten we wereldberoemde mensen in Hollywood. Ik kan niet wachten, deze beauty zou erg van pas komen! <3

 10. Ilse
  juli 3, 2014 / 09:24

  Ik ga dit jaar niet op vakantie, maar zal deze zomer heel wat uurtjes op mijn dakterrasje gaan spenderen en deze bril is perfect om het welbekende leed dat fronsrimpels heet te bestrijden. Daarnaast hoef ik niet meer op het dakterras te gaan zitten met een krant en daar twee ooggaten uit te knippen om zo m’n uiterst aantrekkelijke overbuurjongens ongegeneerd te observeren ;)

 11. juli 3, 2014 / 09:24

  Natuurlijk doe ik met zo’n gave winactie mee! Deze bril soweiso zou met mij meegaan naar Italië, Antwerpen en Parijs.

 12. Suuz
  juli 3, 2014 / 09:28

  Wauw wat geweldig! Het is nog niet helemaal zeker welke bestemming het wordt! Maar dan zal de Vogue zonnebril met mij mee reizen naar het prachtige Bali – Diving, Yoga, Relax, Massages and lots of good food!!! of naar Bonaire, my favourite place!

 13. Melanie
  juli 3, 2014 / 09:31

  Leuk! Mocht hij bij mij terecht komen dan mag hij mee naar de Eifel in Duitsland! Niet ver van huis, maar ook voor een Vogue zeker de moeite waard om er eens te verblijven ;)

 14. Amber
  juli 3, 2014 / 09:31

  Deze mooie zonnebril zou zo mee kunnen naar de tribunes van het WK softbal nadat ze een weekje op het strand in kreta zijn geweest! :)

 15. Anneke
  juli 3, 2014 / 09:31

  Wauw!wat een beautyyy!
  Ik zou deze zonnebril graag willen winnen omdat;
  Ik een gigantische zonnenbrillen fetisch heb en deze graag aan mijn collectie zou willen toevoegen!

  Liefs, Anneke

  • Anneke
   juli 3, 2014 / 09:33

   En hij gaat dan zeker dit jaar mee op mijn roadtrip naar LA!

 16. Wytske
  juli 3, 2014 / 09:36

  Elke activiteit die ik doe deze zomer. :)

 17. Sjess
  juli 3, 2014 / 09:37

  Helaas niet verder dan mijn kantoor :(… Maar ik zit wel naast een enorm raam met uitzicht op een mooie binnentuin en mét een fel zonnetje dat naar binnen schijnt, dus ik kan ‘em goed gebruiken om fabulous achter mijn bureau te zitten :)

 18. Kristel
  juli 3, 2014 / 09:38

  In de zomer geen vakantie gepland, gewoon doorwerken voor mij…:( Maar er staat een vakantie gepland in oktober, naar Cyprus! En een een zonnebril komt altijd goed van pas, want ik draag ze altijd(ook in de winter, een zonnetje is een zonnetje)

 19. Linda
  juli 3, 2014 / 09:40

  De zonnebril gaat tijdens mijn vakantie overal mee naar toe. De vakantiebestemming is nog niet bekend, maar het is zeker dat ik daar ‘mijn’ zonnebril nodig ben!
  Ook tijdens de zonnige festivals en op het terras mag de zonnebril met mij mee!

 20. Debora
  juli 3, 2014 / 09:41

  Deze bril gaat met mij ijsjes eten op het strand in Zeeland. Deze bril gaat met mij winkelen in Barcelona en deze bril gaat samen met mij genieten van de terrasjes overal. Deze bril gaat(heel voorzichtig!) feestjes met mij vieren. Deze bril krijgt met mij de zomer van z’n leven!

 21. Lisanne
  juli 3, 2014 / 09:44

  Naar het strand ALS het mooi weer is in nederland wat het meestal niet is haha! En naar parijs waar ik deze zomer naar toe ga.

 22. Valerie
  juli 3, 2014 / 09:50

  De zonnebril zou dan eerst voor 3 weken mee gaan naar Japan! En daarna mee naar Istanbul waar ik een halfjaar ga studeren :D

 23. juli 3, 2014 / 09:52

  Jammer, zonnebril op sterkte hier, tis een mooie collectie!

 24. Yvon
  juli 3, 2014 / 09:53

  Wauwieeee! Deze sunny en ik kunnen wel bff’s worden, denk ik! Het zal je dan ook niet verbazen dat ze met me mee mag reizen. Ik ga naar Ibiza deze zomer! Lekker genieten van de zon en de blauwe zee.. Met dit prachtjuweeltje ziet dat er vast allemaal nog een stukje mooier uit dan dat het al is! Hele leuke actie Annemerel!

 25. Marieke
  juli 3, 2014 / 09:53

  Hopelijk gaat deze zonnebril dit jaar met mij mee op reis! Waar deze reis naar toe gaat weet ik nog niet, ik ga dit jaar alleen reizen en ben van plan om op Schiphol een ticket te kopen en daarna zie ik wel waar ik terecht kom! Het plan is om ongeveer een maand weg te blijven en veel zonnige bestemmingen op te zoeken, en daar kan een zonnebril heel erg makkelijk voor zijn:)
  I’m ready for a new adventure!

 26. Rosanne
  juli 3, 2014 / 09:59

  Helaas zit er dit jaar voor mij geen echte vakantie in, ik moet mijn spaarrekening weer bijvullen na 3 maanden in Ierland onderzoek te hebben gedaan.. de zonnebril zou dus weer even mee terug gaan naar Ierland, maar vooral in Nederland worden gebruikt! Lekker op het strand, op de fiets naar m’n werk en tijdens de pauzes waarin ik elk straaltje zon zal pakken dat mijn kant op komt! Ik hoop enorm dat de zonnebril ook mijn kant op komt ;)

 27. juli 3, 2014 / 10:00

  Mijn ‘zomervakantie’ heb ik helaas al gehad, maar ik ben deze zomer van plan in de weekenden heeriljk naar het strand te gaan, daar gaat ie natuurlijk mee naartoe dan! Oh en in Oktober gaat ie mee naar New York! <3

 28. Shahnaaz
  juli 3, 2014 / 10:00

  Het is nog niet zeker…maar de zonnebril gaat wel overal mee.

 29. juli 3, 2014 / 10:06

  Kroatie! En Barcelona maar dat is werkgerelateerd ;-)

 30. juli 3, 2014 / 10:08

  Deze zonnebril mag met mij mee naar Barcelona!

 31. Renske
  juli 3, 2014 / 10:09

  Wat een onwijs leuke giveaway! Helaas geen verre vakantie voor mij deze zomer, maaaar deze prachtzonnebril doet het vast ook heel goed op het Nederlandse strand, op een kleedje in het Vondelpark of op een zonnig Amsterdams terras :)

 32. Miny
  juli 3, 2014 / 10:10

  Wat een toffe bril!! Hij zou met mij meegaan naar Ibiza en New York :)

 33. Ellen
  juli 3, 2014 / 10:11

  Als de bril met mij meegaat dan….. gaat hij twee weken mee op onze honeymoon naar het griekse eilandje Karpathos.. <3

 34. Charlotte
  juli 3, 2014 / 10:14

  Wat leuk!
  Hij zou mijn ogen beschermen voor de Egyptische zon!

 35. Kirsten
  juli 3, 2014 / 10:15

  Als ik de bril zou hebben zou deze meegaan naar Lowlands. Ik hou hem dan het hele festival op in de hoop dat de bril geluk brengt en we het hele festival mooi weer hebben.

  en als dat werkt natuurlijk naar elke andere vakantiebestemming

 36. Eline
  juli 3, 2014 / 10:18

  Wat een mooie zonnebril! Deze zou mee gaan naar Sardinië, mee naar Antwerpen, mee naar de efteling, mee langs al me vrienden en familie, mee langs de eerste dag op me nieuwe studie, mee naar het strand, mee naar de stad en dan nog naar allemaal spontane ongeplande plekken

 37. juli 3, 2014 / 10:21

  Wauw wat een prachtige zonnebril!

  Met mij gaat die een weekje naar Zeeland. We gaan voor het eerst op vakantie met onze dochter van dan 9 maanden! Spannend maar wel heel leuk :-)

 38. Roekiye
  juli 3, 2014 / 10:24

  Hai AnneMerel,

  Ik wil in het najaar NGO werk gaan doen in Azië en rondtrekken uiteraard. Ik kan zo’n bril goed gebruiken als ik straks door de bergen loop :) Trouwens even over je update over het hardlopen; doe je ook nog krachttraining? Wat voor krachttraining doe je? Hoe zien je work outs er uit? Ik loop ook hard 10km/uur en wil ook mijn benen versterken dmv krachttraining. Keep up the good work :) Ik ben benieuwd hoe het straks in Italië gaat ‘lopen’. Take care!

 39. Mandy
  juli 3, 2014 / 10:26

  De zonnebril zou mee gaan naar het zonnige Rome! Samen zullen we het oude Rome en Pompeii bezoeken, maar natuurlijk ook aan het strand en het zwembad liggen :)

 40. Eva
  juli 3, 2014 / 10:26

  Oelala, wat een leuke actie! Als de zonnebril mij kiest als nieuw baasje, dan krijgt hij het erg druk ;-) Elke dag mag hij samen met mij richting Amsterdam. Lekker langs de grachten wandelen, op weg naar werk. Heerlijk. Uiteraard gaat hij ook nog mee naar 1 a 2 festivals, maar hij (en ik) hebben het meest zin in onze vakantie: Italy baby! In augustus mag hij dan kennis gaan maken met Venetië, Florence en Pisa en andere kleine dorpjes in Toscane. (Na al jou verhalen kon ik Italie niet langer links laten liggen, ik ga het ontdekken!! :D ZOVEEL zin in) Als ik geluk heb – en mijn eventuele toekomstige schatje dan ook – gaan we in september nog op stedentrip naar een nog te kiezen bestemming. We kunnen beste vrienden worden, dat weet ik zeker.

 41. Esther
  juli 3, 2014 / 10:26

  Deze zonnebril mag met mij mee naar Parijs… op honeymoon :-)

 42. Neeltje
  juli 3, 2014 / 10:29

  Naar Servie! Het land is nog zeer onbekend al vakantieland, maar het heeft zoveel mooie plekjes! en alles kost zeer weinig!(ideaal!) En wat het mooie van het land is.. wat wij inmiddels hier biologisch noemen is daar gewoon normaal is dat het eten zo puur is en geen e-nummers en de dieren niet op vreselijk snelle manier vetgemest wordt. Super fijn!

 43. Marilyne
  juli 3, 2014 / 10:31

  Ik vertrek in september terug op avontuur! Op mijn eentje in Ecuador kan ik wel wat steun van die zonnebril gebruiken ;-)

 44. Rieke
  juli 3, 2014 / 10:37

  Wow! Surfen bij het gardameer, Italië! Daar zou deze bril zeker mee naar toe gaan! :)

 45. reiny
  juli 3, 2014 / 10:39

  Weekendje valkenburg en weekje duitsland zijn de bestemmingen voor deze zomer! :-) B-)

 46. Justine
  juli 3, 2014 / 10:42

  Yes please!Ik ben momenteel op zoek naar een zonnige vakantiebestemming waar ik in september na mijn herexamens naar toe kan gaan, dus momenteel nog destination unknown,maar hij zal van pas komen :)!

 47. Marjolein
  juli 3, 2014 / 10:44

  Deze zonnebril mag met mij mee in m’n backpack naar Nepal!
  Het zou geweldig zijn om samen met deze zonnebril dit land te bekijken en een steentje bij te dragen aan een van de vrijwilligersprojecten in Kathmandu.
  Liefs.

 48. Jolien
  juli 3, 2014 / 10:46

  Jaaaa wie wil die nou niet!

  • Jolien
   juli 3, 2014 / 10:47

   Oh haha en hij blijft in Nederland, maar gaat overal heen waar ik ook heenga ;)

 49. Amber
  juli 3, 2014 / 10:48

  Gaaf! Ik heb een kleine verzameling aan zonnebrillen, maar heb het idee dat die niet echt goed beschermen tegen de zon.

  Sowieso dat deze zonnebril dus de gehele autoreis naar Denemarken op mijn hoofd blijft staan! (Ik moet rijden namelijk). En op het strand, en als ik samen met mijn vriendje ons rondje over het eiland per scooter rijden om overal ijsjes te eten. Of als ik in de roeiboot zit die ik moet sturen, of als het wel draaglijk is om op het balkon op het zuiden te zitten. Tja, als je altijd een zonnebril draagt, zal een goede zonnebril 80% van de tijd op mijn hoofd zitten!

 50. juli 3, 2014 / 10:51

  Cooool! Ik doe mee. Ik ga heerlijk pronken met mijn zwangere buikje in Frankrijk, aan de Cote D’Azur en we brengen ook een bezoekje aan Monaco in de zomer. Helemaal in stijl met deze zonnebril haha.

 51. juli 3, 2014 / 10:56

  Naar Finland! Dan is het alleen nog maar hopen dat het nog een beetje zonnig is, zodat ik ‘m wel kan gebruiken daar :)

 52. juli 3, 2014 / 10:57

  Gaaaaf! Deze neem ik graag mee naar Zwitserland :)

 53. Merel
  juli 3, 2014 / 11:00

  Super mooie bril! Deze gaat samen met mij naar het tofste festival, namelijk Tomorrowland!

 54. Burcin
  juli 3, 2014 / 11:02

  In de zomer blijven we in Nederland, maaaaarrr hij mag in oktober mee naar (het in oktober nog steeds zonnige) Izmir. Naar mijn eigen bruiloft!! En daarna uiteraard mee op huwelijksreis :)

 55. Yvette
  juli 3, 2014 / 11:04

  Zon, zee, strand en… een zonnebril! Let me win :-), dan kan ik weer met mijn haren in de wind en een mooie zonnebril op mijn toet genieten van de zon.

 56. Roobin
  juli 3, 2014 / 11:11

  wauuuw die mooie zonnebril zou ik graag met me meenemen naar Hongarije, voor een vier dagen durend festival (Balaton Sound). Heel goed zal ik er niet uitzien als ik leef vanuit 1 tas in 1 tentje, maar die zonnebril zou veel goed maken :)

 57. Marjolein de Jonge
  juli 3, 2014 / 11:12

  Deze zonnebril gaat lekker met mij mee naar Zeeland deze zomer! Ik verwacht dat het in Nederland ook hartstikke mooi weer gaat worden, dus ik heb deze beauty heel hard nodig in augustus! In april ben ik al op een lange vakantie geweest naar Amerika, toen had ik deze mooie zonnebril ook al wel willen hebben, had niet misstaan aan het strand van Miami Beach ;) maar in Zeeland wil ik er natuurlijk ook een beetje leuk bijlopen!

 58. Femke
  juli 3, 2014 / 11:14

  Wauuw! Deze bril zou langgerekte zandstranden, felgekleurde zonsondergangen en heerlijk eten zien; en dat allemaal op Vlieland ;)

 59. lisanne
  juli 3, 2014 / 11:17

  Deze zonnebril zou met mij mee gaan naar Italië! Eindelijk na 2jaar kunnen we weer heerlijk op vakantie en kan ik daar mijn verjaardag vieren! Wat is er nou beter dan aan het meer, in de zon met een moooe zonnebril op, je verjaardag te vieren? :)

 60. juli 3, 2014 / 11:20

  Aah super vet! Deze zonnebril zou met mij mee gaan tijdens het rijden van de Carbagerun in onze opgepimpte Jeep al Team Russian Roulette. We rijden de route door Nederland, Duitsland. Tsjechië, Polen, Ukraine, Slowakije en Oostenrijk. Een hele rit door Oost-Europa dus waar het op dit moment warm en zonnig is. De zonnebril zou dus heel erg goed van pas kunnen komen!

  Liefs,

  Nynke

 61. Vera
  juli 3, 2014 / 11:24

  Nice!! Ik ga over iets meer dan een week naar Italië naar het Gardameer dus dan kan die mooi mee! :)

 62. Puck
  juli 3, 2014 / 11:30

  Hoihoi!
  Nou wat zonnebrillen betreft ven ik een ‘echte annemerel’ jouw levensverhaal over zonnebrillen uit je vorige Vogue Eyewear post is bijna mijn levensmotto

  ‘Zonder zonnebril ga ik de deur niet uit. Ook al wordt er de hele dag regen voorspelt, als ik op de hoek van de straat merk dat ik mijn zonnebril vergeten ben, dan ga ik terug om er één te halen’

  Waar ik heen ga met de zonnebril? Een weekje Schotland, daar regent het inderdaad veel, maar zonder zonnebril overleef ik het daar niet.

  Als iemand me nu begrijpt ben jij het volgensmij wel annemerel haha!

  Heel veel liefs,
  Puck

 63. Zita
  juli 3, 2014 / 11:33

  Naar het heeerlijke eiland van Griekenland, Lesbos!! Zo erg aan toe na een vermoeiend studie jaar.. Samen met mn vriend genieten, kan uiteraard niet zonder een prachtige zonnebril!! Hele leuke actie :)

 64. Desiree
  juli 3, 2014 / 11:33

  Na een jaar vol gedoe en pech ga ik over een paar weken eindelijk naar de zon, even helemaal niets, alleen genieten! met dit geweldige cadeau zal het alleen maar leuker worden!

 65. Natasja
  juli 3, 2014 / 11:37

  Helaas komt de zonnebril deze zomer niet verder dan mijn achtertuin (en misschien een dagje strand). Ik ben pas terug van 3 maanden Indonesië en Australië, dus vakantie zit er ff niet meer in :) Dan maar fashionable in de achtertuin!

 66. Suske
  juli 3, 2014 / 11:41

  Met de zonnebril (als ik hem win) ga ik met mijn vader en zusjes/broertje en stiefmoeder naar zuid-frankrijk en andorra de la vella en met mijn moeder en zusjes en mijn lieve nichtje ga ik naar vlieland!

 67. Larissa
  juli 3, 2014 / 11:43

  oeehh! Die zou heel goed van pas komen in Albufeira en in Londen!

 68. Bianca
  juli 3, 2014 / 11:45

  Wat een leuke win-actie! Wij gaan deze zomer verhuizen en er valt een hoop te klussen. Dus met zo’n mooie zonnebril worden de pauzes in de tuin een stuk aangenamer!

 69. Lisa
  juli 3, 2014 / 11:45

  Deze fantastische zonnebril gaat dit jaar met mij mee shinen in Turkije.

 70. Mariette
  juli 3, 2014 / 11:46

  Ik zou de zonnebril meenemen naar een onbekende bestemming met mijn dispuut. We gaan namelijk op onze eerste lustrumreis en we weten pas op school waar we naar toe gaan. Het enige wat we weten, is dat het een warm land is.

  Liefs, Mariette

 71. juli 3, 2014 / 11:46

  Ik blijf in Nederland, de hele zomer werken. Niet zo spannend helaas.

 72. Maaike
  juli 3, 2014 / 11:49

  Naar mijn werk, zodat ik elke dag als een echte diva op het werk kan aankomen!

 73. Demi
  juli 3, 2014 / 11:49

  De zonnebril zou mee gaan naar Spanje, dit zou mijn laatste jaar vakantie met mijn ouders in Spanje worden en we zouden het goed afsluiten en er een topvakantie van maken. Maar helaas blijft de bril dan toch in Nederland omdat mijn moeder het besluit heeft genomen om te gaan scheiden want ze ziet namelijk meer in een andere man dan mijn vader :(

 74. Inge
  juli 3, 2014 / 11:50

  ITALIE!!! <3 De zonnebril mag met ons mee in de auto 2 weken diverse plaatsjes *o.a. venetie/ florence* ontdekken, en wat we verder tegenkomen, lekker op het terras zitten met heerlijk en natuurlijk veel eten, mee ijsjes eten<3, mee naar het strand, mee prachtige stadjes bekijken, oftewel met ons mee genieten:)

  2 jaar geleden voor het eerst geweest en sindsdien helemaal verliefd/ verkocht aan het mooie land.

  Liefs

 75. Jo-Anne
  juli 3, 2014 / 11:51

  Deze zonnebril mag mee met mij naar Mallorca. De Spaanse sol schijnt nogal fel te zijn. ;-) Saludos!

 76. Annelieke
  juli 3, 2014 / 11:52

  Gaaf! Mijn zonnebril gaat mee in de auto naar mijn werk;-) Ik heb net een huis gekocht en dus geen zomervakantie dit jaar. Maar met deze bril kan ik een mooie entree op het werk maken:D

 77. Merel
  juli 3, 2014 / 11:52

  Deze zomer ga ik voor het eerst zonder ouders op vakantie. Ik ga lekker met drie vriendinnen naar Lloret de mar en dan heb ik natuurlijk wel een goede zonnebril nodig om overdag bij de kunnen slapen op het strand ;)

 78. Karien
  juli 3, 2014 / 11:53

  Wat een mooie! We zouden ongetwijfeld een match made in heaven zijn… :) Zonde om die op te zetten tijdens alle aankomende Dam tot Dam-trainingsrondjes, maar des te leuker om samen te genieten tussen de Noorse fjorden!

 79. Sascha
  juli 3, 2014 / 11:53

  Naar mijn vakantie in Zakynthos en de rest van de vakantie op de fiets naar het werk.

 80. Geertje
  juli 3, 2014 / 12:03

  Oeh wat een leuke actie! Nadat ik straks een maand mezelf heb opgesloten om mijn scriptie af te schrijven en daarmee eindelijk afstudeer, gaat de zonnebril mee op mijn welverdiende vakantie in Malaga! En dan heb ik die zonnebril natuurlijk echt nodig om mijn ogen te beschermen tegen het zonlicht, wat ik dan al een tijd niet gezien heb;)

  Ik vind je blog trouwens erg leuk, ik lees het graag!

  Groetjes,
  Geertje

 81. Jeannette
  juli 3, 2014 / 12:04

  Hij mag mee in de koffer naar BALI! Winnen zou alvast een top begin zijn van top vakantie!

 82. Julia
  juli 3, 2014 / 12:05

  Deze bril gaat met mij mee naar Mallorca!

 83. juli 3, 2014 / 12:06

  Naar de Italiaanse zonneschijn:)

 84. Amber
  juli 3, 2014 / 12:07

  Tenerife en Corfu! Nog 10 dagen wachten tot de eerste stop, zin in!

 85. Marjon
  juli 3, 2014 / 12:10

  Oehh fantastisch! Net als jij draag ik mijn zonnebril het liefst ook in de winter (tsja, felle luchten he..) & in de zomer zit de bril dan ook zo goed als vastgeroest aan mijn hoofd. Waar die mee naar toe gaat? Overal! Maar deze zomer o.a. mee zeilen in Friesland, mee verhuizen naar de Randstad vanuit het hoge Noorden & als m’n scriptie het toe laat mee naar Kroatië waar mijn ouders 2 weken gaan genieten!

 86. Esther
  juli 3, 2014 / 12:19

  Gaaf!

  Helaas zal hij deze zomer geen spectaculaire plekken mogen bezoeken als ik hem zou krijgen: ik mag de hele zomer fulltime aan mijn afstudeerproject werken. Hij zou wel de perfecte manier zijn om toch nog dat zomerse gevoel te creeren in mijn hoofd, en gelukkig kan ik hem daarvoor na de zomer bedanken door hem op een rondreis door USA te trakteren(New York! LA!).

 87. Jade
  juli 3, 2014 / 12:22

  Hij is mooi! Op het moment zou die goed van pas komen in Porto, maar hij mag ook zeker mee naar Japan! En door een onverwachtste lange vakantie (geen herkansingen!) ben ik nog op zoek naar een 3e locatie voor vrijwilligerswerk.

 88. juli 3, 2014 / 12:43

  Ik ben al op vakantie geweest naar Dubau, maar ik ga nog een dagje weg naar de efteling en ik hoop een flink aantal keer naar het strand, daarnaast ga ik iets later in de zomer (zeg maar gerust Herft) naar Londen, aangezien ik er daar ook fabulous uit wil zien is een vogue zonnenbril super handig!

 89. Jaimy
  juli 3, 2014 / 12:43

  Gave winactie! De zonnebril zou met mij naar Solar gaan en mee op backpacktrip door Canada.

 90. Marinka
  juli 3, 2014 / 12:45

  Naar Amerika! Ik ga hier 10 maanden heen om daar high school te volgen en ehhh… een mooie zonnebril zal daar vast en zeker ook wel eens goed van pas komen!

 91. JW
  juli 3, 2014 / 12:58

  Ik kan nog wel een schön exemplaartje gebruiken voor mijn vakantie naar Rhodos en stedentripje naar Lissabon!

 92. Jeanine
  juli 3, 2014 / 12:59

  Deze zonnebril gaat een weekje mee naar Frankrijk en voor de rest heel Nederland door! :)

 93. juli 3, 2014 / 13:00

  Wat leuk! Heb de vorige post over de brillen met kwijl uit m’n mond hangend bekeken en ze zijn sinds dien niet meer uit mijn gedachtes gegaan.

  De bril gaat met mij mee naar Ibiza! Waar ik met mijn vriendje naar toe ga om een paar dagen lekker te feesten. Die zonnebril is dus hard nodig wanneer ik met mijn kater op het strand lig en een zonlicht kan verdragen… ;)

 94. Amy
  juli 3, 2014 / 13:00

  Wauwwww, met deze bril ben ik helemaal Barcelona-proof! Jaja, ik ga begin augustus een week naar Barcelona, en daarna door naar Zuid Frankrijk waar ik een week aan de Côte d’Azur op het strand ga bakken. Heerlijk!

 95. Manon
  juli 3, 2014 / 13:09

  Mooie zonnebril! Ik ben net terug van twee weken Sevilla, Lissabon en de Algarve, dus deze sunny kan in het najaar pas met mij op reis, en dan waarschijnlijk naar Londen! Wel gaat hij in de tussentijd mee naar terrasjes, festivals, strand, bbq’s…

 96. Patricia
  juli 3, 2014 / 13:14

  Oh heel gaaf! Deze zonnebril gaat heel veel van de wereld zien alstie op mijn neusje staat! In oktober ga ik op een rondreis naar …. Zuid-Afrika! Whoeoeoeo!

  Maar voordat ik daar ben heb ik eerst een tussenstop in Istanbul. En op de terugreis ga ik via Dubai. Nou, dat zijn 3 continenten (Europa, Azië en Afrika) .. ben benieuwd wie dat kan toppen in één reis :D

 97. Elien
  juli 3, 2014 / 13:20

  Mijn tuin!
  En de Algarve, heerlijk :)

 98. Eva
  juli 3, 2014 / 13:24

  WAUW! die is mooi!
  Hij zal dan meegaan naar Japan, waar ik komende zomer met mijn ouders naar toe ga. Veel uitzicht op sushi dus!
  Verder ga ik daarna ook naar lowlands met vriendinnen, daar zal hij ook zeker van pas komen.
  x

 99. t.
  juli 3, 2014 / 13:25

  Oehh ik wil wel winnen! Als ik win dan gaat de zonnebril mee naar La France; lekker kamperen!

 100. Joske
  juli 3, 2014 / 13:36

  Super leuke bril!
  Ik zou hem zeker meenemen naar Portugal deze zomer.

 101. jose
  juli 3, 2014 / 13:37

  ahhh leuk!
  de zonnebril zal dan meegaan naar Lloret de Mar, lekker ‘shinen’ met mijn vriendinnetjes!

 102. s.d.
  juli 3, 2014 / 13:43

  Op een super super last minute! Ga over ander halve week op vakantie en heb nog niks geboekt.. Maar niet getreurd, eind augustus ga ik gewoon lekker nog een keer! En dan hopelijk niet zo last minute (= Less stress

 103. Mies
  juli 3, 2014 / 13:43

  In de zomer gebruik ik hem lekker in Nederland waar het een heerlijke zomer wordt.. Aan het eind van het jaar ga ik twee maanden naar Zuid-Afrika en daar zal ik hem zeker nodig hebben! Would love them :)

 104. Andrea
  juli 3, 2014 / 13:44

  Wauw super leuke winactie! Bij mij zou hij meegaan naar zeeland, waar ik deze zomer voor het eerste jaar strandwacht ben! Ik heb er echt super veel zin in :)Ik zie mezelf al helemaal met die zonnebril op de boot zitten haha

 105. Annemarie..
  juli 3, 2014 / 13:56

  Zo’n toffe zonnebril wil ik wel meenemen naar onze citytrip naar berlijn en hele (warme) zomerdagen dansen op festivals!!

 106. Rianne
  juli 3, 2014 / 14:06

  Wat een leuke winactie! Deze zomer gaat hij met mij mee naar mijn nieuwe baan! Na 9 maanden thuis zitten kan ik eindelijk weer aan de slag. En hoe mooi is het als deze zonnebril met mij mee kan!

 107. Suzanne
  juli 3, 2014 / 14:08

  Naar Parijs!! Twee keer maar liefst!

 108. Juliette
  juli 3, 2014 / 14:09

  Naar gran canaria :)

 109. Petra
  juli 3, 2014 / 14:13

  Wauw, wat een leuke bril!
  En antwoord:
  Poeh, waar niet naartoe… Festivals, strand, bbq’s, stedentrips, de tuin, winkels, park, werk, een bruiloft, op de fiets, in de bus, in de trein, in de auto. Zo’n bril komt me toch een partij van pas :) Op één voorwaarde dan, dat het zonnetje wel lekker blijft schijnen. Ik heb zin in een goede zomer! Met een toffe zonnebril uiteraard ;)

 110. evie
  juli 3, 2014 / 14:13

  Ik neem hem mee naar de vele festivals die ik ga bezoeken deze zomer van Lowlands tot Solar.. o ja en naar alle speeltuin en strandtripjes die ik ga maken met m’n twee kids. Telt dat ook mee :) Super leuke winactie in ieder geval!

 111. Nina
  juli 3, 2014 / 14:43

  Ik ga een paar dagen naar Disneyland Parijs en daarna een korte roadtrip door Frankrijk! Een gelukkigere plek voor deze bril kan ik me niet voorstellen!!

 112. Kim
  juli 3, 2014 / 14:55

  Erg leuke zonnebril! Waar ik hem mee naartoe neem is nog de vraag.. In ieder geval ergens waar het lekker zonnig is natuurlijk! Waarschijnlijk lekker aan ’t strand in Griekenland of Tenerife, met een lekkere zomerse cocktail in m’n hand :)
  Ook zal ik shinen met deze zonnebril op de festivals die ik ga bezoeken deze zomer o.a. de zwarte cross!
  Hij gaat me dus zeker deze zomer (en alle andere die nog gaan volgen..) van pas komen ;)

 113. Emma
  juli 3, 2014 / 15:01

  Zo mooi!

  Hopelijk gaat die bril met mij mee naar Indonesie:)

 114. Michelle
  juli 3, 2014 / 15:06

  Weer een leuke actie :)
  Als ik de zonnebril zou winnen, gaat ie mee naar Praya da Oura in Portugal. Mijn eerste keer naar Portugal. Heerlijk met een hapje en een drankje in de zon vertoeven.

 115. Karin
  juli 3, 2014 / 15:18

  Deze zonnebril zou mee gaan naar…. Nederland. Ik kan helaas niet op vakantie dit jaar, maar ik hoop dat er in ons landje ook flink de zon gaat schijnen!

 116. Linda
  juli 3, 2014 / 15:24

  Deze zomer ga ik naar Boston om mijn zus op te zoeken. Mijn zus is afgelopen februari vertrokken naar Amerika om daar een jaar stage te lopen. Ik heb er onwijs veel zin in om mijn zus weer te zien en natuurlijk rond te reizen in Oost Amerika en de steden New York, Boston en Washington te ontdekken. De zonnebril zou goed van pas komen!

 117. Nadine
  juli 3, 2014 / 15:33

  Buiten de NLse stranden + andere NL hotspots zou de bril meegaan naar de Franse Dordogne en Sri Lanka! :)

 118. Vera
  juli 3, 2014 / 15:35

  Deze bril gaat van de zomer mee naar Zoutelande, Knokke, Ibiza, Noordwijk, Scheveningen, Bergen, Katwijk, Langevelderslag, Wassenaar, Zandvoort, Vlissingen, Middelburg, Volendam, Sneek, Ameland, Texel, …… kortom hij zal standaard met me mee gaan. Waar ik zal gaan, zal de bril ook gaan
  En van de winter gaat ie mee naar ……

 119. Sharon
  juli 3, 2014 / 15:36

  Langs een aantal motocrossbanen in Belgie en Frankrijk! :)

 120. Amber
  juli 3, 2014 / 15:38

  Aw wat leuk! Ik ga met mijn vriend met de auto naar frankrijk om te kamperen, hihi. Hoop dat ik hem daar dus goed kan gebruiken! :D Heerlijk op het franse strand!

 121. Lonneke
  juli 3, 2014 / 15:39

  Naar camping geversduin jn Heemskerk/Castricum! Daar ga ik heen met de kindjes en manlief en hoop ik een zonnebril nodig te hebben!!!
  Liefs Lonneke

 122. Sas
  juli 3, 2014 / 15:40

  Als de zonnebril opschiet, mag ie met mij mee naar China & Maleisië & Hong kong :D Ik vertrek eind volgende week, een nieuwe zonnebril kopen staat nog op het ’to do-lijstje’.

 123. Esther
  juli 3, 2014 / 15:54

  Jeeh gave actie!

  Wij gaan met 5 stellen en hun kids naar Kroatië waar we met z’n allen een huis hebben gehuurd!
  En natuurlijk de hele zomer lekker veel tuinfeestjes!

 124. Ida
  juli 3, 2014 / 16:01

  Oeeeh mooi model! Ik zou de bril overal mee naar toe nemen, van picknicks in het park, fietstochtjes naar de ijssalon tot dagjes op het strand. Natuurlijk zou ik hem ook meenemen op vakantie! Waar naar toe is nog onbekend, maar het wordt heel leuk met mijn lieve vriendinnen! Liefs!!

 125. juli 3, 2014 / 16:19

  ahh leuk! ik ga eind juli 2 dagen naar london met een aantal vrienden, in aug 2 weken naar new york en eind aug nog 3 dagen naar parijs! heb er erg veel zin in!!

 126. Lara
  juli 3, 2014 / 16:30

  Deze zonnebril zou meegaan naar gave sneeuwtoppen van 2500 en meer! Wij gaan deze zomer de bergen van de Dolomieten trotseren en een goede sunny mag daarbij niet ontbreken – en al helemaal niet voor de kekke foto’s ;)

 127. juli 3, 2014 / 16:48

  Heeeel veel festivals was de planning maar sinds ik iemand heb moeten helpen dragen naar de ehbo op defqon is die planning iets gewijzigd… knieschijf uit de kom aaaaaauw.. nu krukken! Zeker gaat mijn week België nog wel door en natuurlijk hier in het mooie groningen

  Welke festivals nog doorgaan hangt af van hoe mijn knie het doet..

 128. juli 3, 2014 / 16:52

  Jupp, dit is de 130e reactie. Daar gaat mijn kans. Maar die zonnebril is GAAF!!! Ik moet er nog een, vandaar dat dit perfect zou uitkomen<3
  Hij zou meegaan op vakantie, dagjes strand, ik zou er outfitposts mee maken, hem elke keer showen als er maar enigszins zon te bekennen is… Hij zou supergoed bij me passen!! <3
  X Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

 129. Henrike
  juli 3, 2014 / 17:21

  Oh wat mooi !
  Deze zonnebril zal heel de zomer naar men vakantiewerk fietsen en terug !
  Dan kan ik er maar beter goed uitzien ;)

 130. Juliëtte
  juli 3, 2014 / 17:30

  Wauw, wat een mooierd! Het wordt last-minute boeken, dus die bril kan op Java, maar ook in het noorden van Zweden belanden! It’s a surprise :)

 131. Ilse
  juli 3, 2014 / 17:35

  Wat een prachtige zonnebril! Als hij op mijn neus beland dan staat hem nog wat verrassingen en hopelijk wat zon te wachten. Ik ga dit weekend een weekendje proef-draaien in een strandtent op Ameland en als ik aangenomen word ben ik daar de hele zomer en dan gaat deze fijne zonnebril gezellig met mij mee! :)

 132. Babet
  juli 3, 2014 / 17:41

  De plek waar de campagne met Eva Mendes ook opgenomen werd, want ik ga van zomer voor het eerst buiten Europa op vakantie naar LA! Super veel zin in & om deze beauty te mogen dragen zou een hele eer zijn!

 133. anneli
  juli 3, 2014 / 17:44

  Wat een leukerd! Het is nog niet bekend waar ik heen ga, maar hij gaat sowieso in het najaar mee naar new york!! :D :D

 134. juli 3, 2014 / 17:47

  Oh wauw, die is prachtig! Vroeger maakte ik al mijn zonnebrillen kapot, maar mijn huidige zonnebril leeft al een aantal jaren! Daarom vind ik dat ik het mezelf wel eens mag gunnen met een mooie dure zonnebril te lopen in plaats van zo’n goedkoop pongel “voor het geval dat ik er bovenop ga zitten”. Die tijd is voorbij!

 135. Robin
  juli 3, 2014 / 17:54

  Wat een mooie bril! Ik zou hem graag winnen omdat mijn ray-ban vorige maand gestolen is.. En omdat ik pas op mezelf ben gaan wonen heb ik nou geen geld om een nieuwe te kopen! Dus dit zou echt fantastisch zijn!

 136. l
  juli 3, 2014 / 18:09

  naar Tomorrowland!!!!

 137. Lilian
  juli 3, 2014 / 18:36

  – mee op vakantie naar Frankrijk
  – Mysteryland
  – Disney
  – De fiets tochtjes naar m’n werk
  – Achtertuin
  – supermarkt
  – overal wat ik nu vergeet :’)

 138. Nathalie
  juli 3, 2014 / 18:51

  Ik doe ook graag mee. De zonnebril gaat mee naar uitstapjes, terrasjes op.. gewoon hier in Rotterdam genietend van de skyline ;)

 139. Denise
  juli 3, 2014 / 18:58

  Ooooooooh, die wil ik, die wil ik. Die. Wil. Ik!!!!

 140. juli 3, 2014 / 19:21

  Mooie zonnebril! :)
  Naar Spanje, Zuid-Frankrijk, Antwerpen, de Gentse feesten, Pukkelpop…

 141. Romy Oosterbaan
  juli 3, 2014 / 19:21

  De zonnebril zou met mij mee reizen naar Spanje aangezien ik een dezer dagen voor het eerst tante word en mijn zus in Spanje woont! Daarna gaat hij dan nog twee weken touren door Frankrijk! :)

 142. Daphne
  juli 3, 2014 / 19:21

  Deze bril zou als ik hem win meegaan naar Italië !! Fly-drive naar Milaan en Venetië! Hoe cool zou dat zijn!! Stralen in deze trendy steden! Mode bewuste mensen laten zien hoe gaaf de brillen uit Nederland zijn!

 143. Sophie
  juli 3, 2014 / 19:33

  Ik ga deze zomer eens naar een hele andere bestemming, Vilnius in Litouwen! Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn, en bij zo’n nieuwe stad hoort toch zo’n hippe nieuwe zonnebril?

 144. juli 3, 2014 / 19:33

  Wauw, wat een super mooie zonnebril! En wat een leuke actie! Waarschijnlijk gaat hij mee naar Londen en de Dominicaanse Republiek :)

 145. cheyenne j
  juli 3, 2014 / 19:39

  Wat leuk. Ik vind de modellen erg leuk vam voque en ze zijn echt mijn smaak. De bril zou lekker met mij mee gaan naar Bulgarije. Ikzou niet weg gaan dit jaar maar er is veel gebeurd en ik ben er echt aan tle om lekker te genieten op vakantie.

 146. Esther
  juli 3, 2014 / 19:41

  Deze mooie zonnebril zou meegaan op mijn trip door de Balkan! Mijn zus en ik gaan in augustus backpacken door Kroatië, Montenegro, Albanië en Griekenland met als eindbestemming Santorini :D. Super veel zin in!!

 147. jorinde
  juli 3, 2014 / 19:50

  Lieve AnneMerel,

  ik wil al zo ontzettend graag een mooie, nieuwe, maar wel kwalitatief goede zonnebril! Ik heb in 2007 een Rayban Wayfarer gekocht en deze was een kanjer die mee ging naar elk strand, elke reis, elke autorit, elk parkje wat ik bezocht en zelfs in de winter aan zijn trouwe plicht voldeed.
  Nu ben ik toch alweer 7 jaar verder en naast vele krassen op de bril is het woordje ‘Rayban’ er inmiddels van af gesleten… Dat vond ik nog niet eens zo erg… Tot ik een paar weken geleden mijn boodschappentas erop zette en – oeps – hij nu toch echt overleden is. (Helaas kan ik hier geen foto uploaden..)

  Nu ben ik op zoek naar een nieuwe bril en deze Vogue is echt heel erg mooi! Hij zou perfect deel kunnen nemen aan mijn mooie, leuke en vrolijke zomer. Zo ga ik o.a. voor de eerste keer naar Lowlands en ik denk dat hij me daarop heel mooi staat, maar ook naar mijn dam tot damloop, mijn vele strand bezoekjes (morgen al met dit weer!), de komende reizen die ik ga maken, de weekendjes weg, de – vroege en soms pijnlijke – ochtenden waarop de zon al schijnt en ik veels te vroeg op pad ga voor werk, het winnen van dit WK door Nederland (yeah, finally, we can do it!) en natuurlijk om gewoon elke dag super stylish voor de dag te komen… Alsnof het niets is. ;-)

  Ga je mij blijmaken met deze kanjer van een Vogue zonnebril?

  Groetjes, Jorinde

 148. Tessa
  juli 3, 2014 / 19:53

  Wauw, super nice! Deze mooie zonnebril reist met mij door zuid afrika rond.

 149. juli 3, 2014 / 19:57

  To a lovely road trip to France, JEEJ

 150. Celina
  juli 3, 2014 / 20:03

  Als ik deze bril zou winnen, zou deze meegaan naar het (hopelijk) zonnige Londen. Ik ga dit jaar voor het eerst een weekje die kant op en ik kan niet wachten! Het lijkt me zo’n geweldige stad, en met een mooie zonnebril erbij kan de vakantie niet meer stuk uiteraard. Hopelijk is het daar een mooie zomer vol zon!

 151. Fientastisch
  juli 3, 2014 / 20:06

  Wat een mooie bril! :-)
  De bril zou met mij meegaan naar La Douce France, en vooral heel veel zonnige plaatsen!
  Op die manier laad ik me wat op voor de winter, zodat ik die ook doorkom ;-)

 152. Judith
  juli 3, 2014 / 20:40

  Deze prachtige bril gaat met me mee naar de Spaanse zon, de apen in Gibraltar, mijn moeder in Duitsland en uiteraard de Amsterdamse grachten en het Vondelpark!

 153. Rosanne
  juli 3, 2014 / 20:41

  Die gaat mee naar de gaypride!
  Kan ik van achter de bril naar alle leuke figuren die voorbij lopen kijken

 154. Lotte
  juli 3, 2014 / 20:48

  Ahh leuk! Ik ga voor een aantal weken deze vakantie naar L.A. dus deze mooie Voque zonnebril gaat dan mee tochtjes maken door Venice Beach (daar zal ik verblijven!).

 155. Anne van Streijl
  juli 3, 2014 / 20:50

  Leuk! De bril zou met mij meegaan op huwelijksreis naar Italië :)

 156. Cindy
  juli 3, 2014 / 21:02

  Als de bril met mij mee mag gaat hij eind augustus mee op vakantie naar bali!

 157. Nora
  juli 3, 2014 / 21:10

  Deze bril gaat mee op de fiets als ik naar mijn vakantiebaantje rijd. Ik werk op de psychiatrische afdeling van een bejaardentehuis. Het is hartstikke zwaar werk maar ook heel dankbaar. Aan het eind van de dag is het fijn om tevreden gezichten te zien.
  Aan het eind van de zomer hoop ik te verhuizen naar Antwerpen en hopelijk kan deze bril dan ook mee

 158. juli 3, 2014 / 21:28

  Oooh zo mooi! Hij gaat natuurlijk mee naar mijn trip naar Amerika! New York, dan naar beneden met een camper en dan in Orlando :)

 159. Annelieke
  juli 3, 2014 / 21:33

  Ik ga naar Finland! Niet de meest warme bestemming maar het is daar in de zomermaanden wel ontzettend lang licht dus de bril komt dan optimaal van pas :)

 160. Dieneke
  juli 3, 2014 / 21:44

  Wat een gave bril!
  Deze zonnebril zou op mijn neus of in mijn haar meegaan naar top terrassen, fantastische festivals als Extrema Outdoor, Solar en Lief en natuurlijk mee naar het zonnige en Illustere Ibiza in september!

 161. Anne
  juli 3, 2014 / 21:47

  Wat een gave winactie. De zonnebril zou i.i.g. Meegaan naar Tenerife voor een week! En natuurlijk wordt hij dan in Nl ook gebruikt.

 162. Jony
  juli 3, 2014 / 21:57

  Oehh- deze zou zo goed van paskomen deze zomer in… Alanya (Turkijke!)
  My fingers are crossed.

 163. Yvon
  juli 3, 2014 / 22:02

  Leuke actie! de zonnebril zou meegaan naar naxos het leukste eiland van Griekenland!

 164. Jill
  juli 3, 2014 / 22:06

  JA! super leuk! alleen minder leuk is dat ik misschien wel helemaal niet op vakantie kan vanwege mijn afstuderen. maar laten we eerlijk wezen. ik kan in Nederland ook wel een showtje stelen met zo’n bril op mn neus! Fijne vakantie trouwens! Liefs

 165. Marieke
  juli 3, 2014 / 22:20

  Oehlala wat een leuke zonnebril!!
  Ik ga waarschijnlijk niet op vakantie, omdat ik gespaard heb voor een auto en die deze zomer wil aanschaffen! Dus bij mij mag ie shinen tijdens de road trips in mijn ‘nieuwe’ (harstikke tweedehands natuurlijk) autootje!!

 166. Maartje
  juli 3, 2014 / 22:26

  Ik ga pas in november op vakantie, maar ik hoop hem veel op zonnige terrassen in Amsterdam te kunnen gebruiken!

 167. Ellen
  juli 3, 2014 / 23:24

  Lekker op t terrasje aan zee op de camping en op vakantie met m’n ouders naar gran canaria.
  Hij gaat eigenlijk dan overal mee naar toe

 168. Lindsey
  juli 3, 2014 / 23:53

  Ik ga voor het eerst in mijn eentje een maand backpacken door Thailand & Laos. Deze zonnebril mag uiteraard mee!

 169. juli 4, 2014 / 02:39

  Ik (of in dit geval de zonnebril) kom niet verder dan het strand hier aan de Waal. Net terug uit Griekenland (zonder zonnebril).

 170. juli 4, 2014 / 09:23

  Ik ga deze zomer voor het eerst naar Midden Amerika! Panama om precies te zijn, heel spannend! Met een mooie zonnebril op mijn neus zou ik heel graag deze reis maken:)

 171. Elise
  juli 4, 2014 / 09:43

  O.V.E.R.A.L.

  Seriously.. ik kan niet zonder zonnebril!

 172. Jamie
  juli 4, 2014 / 10:31

  Ooh wat een mooie! Die gaat met me mee naar Bonaire, woehoee! En natuurlijk naar festivals, en misschien zelfs nog een weekje naar Frankrijk :)

 173. Cecile
  juli 4, 2014 / 11:12

  Wat een cutie! Ik zou ‘m graag meenemen naar mijn balkonnetje in mijn nieuwe appartement, waar ik over een paar weken intrek. Die ligt op het zuiden, dus hopelijk kan ik veel zonnestraaltjes meepikken… :-)

 174. Judith
  juli 4, 2014 / 11:19

  Wauw!! Wegens gebrek aan geld (student :( ) zou ik deze zonnebril nergens mee heen nemen en hopelijk veel kunnen gebruiken in Groningen! :) in het park kom ik de zomer dan wel door!

 175. Marijn
  juli 4, 2014 / 11:20

  Omdat ik gisteren op mijn nieuwe Rayban Ben gaan zitten en de poten nu zijn gebroken….

 176. Tessa
  juli 4, 2014 / 11:52

  Wat een geweldig mooie bril! Ik ga deze zomer (als het allemaal nog doorgaat) naar de Turkse zon. En anders ga ik de nodige festivals afstruinen. En ook daar is een goede zonnebril zeker geen overbodige luxe :)

 177. Charlotte
  juli 4, 2014 / 12:17

  Wat een prachtige bril! Ik ben overgestapt naar lenzen zodat ik nu ook zonnebrillen kan dragen. Dus deze gaat mee naar Barcelona!

 178. Britt
  juli 4, 2014 / 15:25

  Mooi hoor! Hij gaat lekker met mij mee naar Curacao genieten van de zon en het mooie eiland!

  Liefs, Britt

 179. Annet
  juli 4, 2014 / 15:38

  Mocht ik deze beauty winnen, dan gaat hij mee naar Samos, waar ik heen ga met m’n beste vriendinnetje na een jaar heel hard blokken! :)

 180. Myrna
  juli 4, 2014 / 15:48

  Ik ga waarschijnlijk dit jaar niet op vakantie, maar dat mag de pret niet drukken, want ik ga wel genoeg andere leuke dingen doen. Hopen dat de zon ook in Nederland veel gaat schijnen en dat ik dan een leuke zonnebril heb ;)

 181. Lydia
  juli 4, 2014 / 16:28

  Deze zonnebril gaat deze zomer mee naar verschillende plekken!

  Allereerst naar Althea (Spanje) waar ik naar mijn familie ga die ik al 10 jaar niet heb gezien, waar ik mij ontzettend op verheug! Deze zonnebril gaat ook mee op een road-trip naar Italie (love Italie), waar de zonnebril het geweldig naar zijn (of haar) zin zal hebben met 3 zingende, lachende en gillende meiden in een auto. Daarnaast gaat de zonnebril mee naar Parijs, waar het ongekende romantiek mee gaat maken omdat mijn lieve vriend mee gaat (waar ik ondertussen al 5 jaar een relatie mee heb!!). Als het puntje van de ijsberg gaat de zonnebril mee naar Lowlands waar ze ontzettend veel artiesten zal gaan zien en mij rimpels zal helpen voorkomen (want door deze supertoffe zonnebril hoef ik niet meer met mijn ogen te knijpen)!

  Een hele grote reis voor de zonnebril (en mij) wordt dat dus, waardoor ik superblij zou zijn met haar :)

 182. Ayla
  juli 4, 2014 / 16:31

  Deze zonnebril heet helaas mijn weekje aan zee in België al gemist, maar 2,5 week Zuid-Frankrijk vindt hij vast net zo leuk (of waarschijnlijk nog wel leuker) ;)

  • Ayla
   juli 4, 2014 / 16:31

   Heeft*

 183. Els
  juli 4, 2014 / 18:06

  Hij gaat mee op vakantie met mijn vriend en schoonfamilie richting Frankrijk, kan hij kijken of onze relatie een autoreis met z’n tweeën aankan haha.

 184. juli 4, 2014 / 18:29

  Ik ben denk ik wel de allergrootste geluksvogel deze vakantie! Mijn ouders zijn 25 jaar getrouwd, mijn broertje geslaagd voor zijn VWO en ik voor mijn bachelor. We besloten dus om in plaats van één megafeest te geven, heeeeeeeel goed op vakantie te gaan! De reis begint morgen (AHH SPANNEND) in Frankfurt, vanuit waar we naar San Juan, Puerto Rico vliegen. Daar blijven we twee dagen, om vervolgens op een cruiseschip te springen die ons langs de maagdeneilanden (Barbados, st. Maarten, st. Lucia etc.) vaart. Om het feest compleet te maken vliegen we daarna naar LA om vervolgens te gaan roadtrippen langs Newport Beach(!), San Diego, Palm Springs, Phoenix, the Grand Canyon, LAS VEGAS, Yosemite Park en wake us up in San Francisco. Haha love, life and embrace life to the fullest :)!XO

 185. Beautydingq
  juli 4, 2014 / 19:28

  Mijn zonnebril gaat mee naar Amsterdam, Walibi, de vierdaagse, Duitsland, brabant en nog naar andere plaatsen :) Deze zomer ga ik met vriendinnen op tienertour, ik heb er heel veel zin in! Ik hoop dat het weer mooi wordt! Als ik in Amsterdam loop moet ik er wel een beetje fashionable uitzien.

 186. Eveline
  juli 4, 2014 / 19:49

  Die zonnebril wil ik wel meenemen naar Mallorca!!

 187. Eva
  juli 4, 2014 / 20:22

  Roemenië en Antwerpen (leuke combinatie ;) )

 188. Jolijn
  juli 4, 2014 / 20:55

  Deze zonnebril gaat (hoooopelijk, hihi) deze zomer mee naar LONDON ?_?

 189. Marijn van Rooij
  juli 4, 2014 / 21:00

  Andalusië is the place to be!

 190. Lore
  juli 4, 2014 / 21:35

  Leuk! Deze zonnebril mag gerust met mij mee naar Frankrijk :)

 191. Conny
  juli 4, 2014 / 21:46

  Owww wat een beauty, mag ik die meenemen naar… Mijn achtertuin?

 192. Kirsten
  juli 4, 2014 / 22:42

  Wauw! Wat een mooie zonnebril! Onze vakantiebestemming ligt nog open, maar deze bril zou zeker mee gaan :-)

 193. Carlijn
  juli 4, 2014 / 22:59

  NEW YORK!! Wat een gave stad om mee naartoe te mogen gaan! Daarna gaat hij nog mee door naar Florida; Orlando, Miami en the Keys! Dus als je graag wil dat deze zonnebril deze mooie reis mee mag maken, weet je wat je moet doen

 194. Jorinde
  juli 5, 2014 / 07:56

  Heerlijk naar Kroatië, zodat ik, liggend op m’n rug op het strand, m’n boek kan blijven lezen. Achter een cocktail of ijsje zal het een mooi accessoire zijn en de kans dat ik een foto verpest doordat ik ‘stom’ kijk, wordt een stuk kleiner!

 195. Dana
  juli 5, 2014 / 09:27

  Naar een camping in Frankrijk! Deze zonnebril zal veel avontuur gaan beleven :), hij (of moet ik zeggen zij?) mag mee op het water, mee in de kano, hij zal veel nieuwe mensen ontmoeten bij de place to be (de pingpongtafel), mee op de fiets, hij zal mijn motivatie zijn om een soort van Mount Everest (voor mij) op te klimmen in de brandende zo’n en hopelijk moet hij mij beschermen tegen felle zonnestralen.

 196. juli 5, 2014 / 09:32

  Ik ben jarig vandaag (hint, hint) en de zonnebril zou deze zomer met mij mee reizen naar de Belgische Ardennen, Keulen, Luik, Bergen, Maasmechelen en wie weet waar nog meer. Stiekem hoop ik ook op een uitstap naar de Nederlandse kust, zoveel mooier dan de Belgische!

  Leuke actie :-)

  Nans

 197. Eline
  juli 5, 2014 / 12:12

  De zonnebril zou met me meegaan naar Alykes in Zakynthos waar ik met mijn vriend op vakantie ga :) zou heel handig zijn aangezien ik helemaal geen zonnebril heb! Oepsiee.
  En hij zou aankomende januari tm juni met me meegaan naar Rome, waar ik een half jaar ga studeren!! Woehoee :)
  Liefs,
  Eline

 198. Nathalie
  juli 5, 2014 / 12:59

  Een van de pretty babies uit de collectie zou met mij en mijn vriend mee mogen naar Lanzarote. Daarnaast zou de zonnebril ook mee op avontuur mogen in mijn nieuwe achtertuintje want we gaan verhuizen naar een heel echt volwassen huis met tuin waar we hopen veel tijd te mogen spenderen naast de bbq ;)

 199. -
  juli 5, 2014 / 15:55

  Hij gaat met mij mee shoppen in Ankara!

 200. Annelies
  juli 5, 2014 / 16:32

  Naar Florida!! :)

 201. juli 5, 2014 / 19:37

  Die zonnebril gaat mee naar Kos

 202. Clio
  juli 6, 2014 / 10:13

  De zonnebril zou met mij mee naar Scheveningen gaan. Ga lekker met wat vriendinnen en weekendje weg en we hopen op goed weer natuurlijk zodat we een zonnebril zeker nodig hebben!

 203. Iris
  juli 6, 2014 / 10:22

  Deze gave bril gaat overal mee naar toe!!! woehoee hebben!! :-))

 204. juli 6, 2014 / 15:06

  Oeh, wat een mooie! Ik ga sws deze zomer naar Zeeland, we hebben een huisje daar, en waarschijnlijk oom nog ergens naar het buitenland, maar we weten nog niet waar naartoe haha.

  ?

 205. Celine
  juli 6, 2014 / 17:27

  Ik ga mijn uitwisselingsstudente(middelbare school) uit Slovenie opzoeken deze zomer! Super veel zin in en ik vind het heel erg bijzonder dat ik nog contact heb met haar!
  xx

 206. Anita H.
  juli 7, 2014 / 00:31

  Mijn zonnebril gaat deze zomer mee naar terrasjes en sauna. Geen vakantie gepland. (Vind ik ook niet erg. Als in Nederland de zon schijnt ben ik blij.)

 207. Lisa
  juli 7, 2014 / 12:20

  Wauw, wat een mooie bril! Ik ga helaas deze zomer niet op vakantie, maar deze bril ga ik lekker dragen op het dakterras van mijn nieuwe appartement waar ik deze zomer zeker ook wel (ondanks dat ik niet op vakantie ga) ga genieten!

 208. Janita
  juli 7, 2014 / 13:07

  Wauw! De bril gaat mee naar Italie! Ik hoop dat de bril ook dol is op dit land :)

 209. juli 7, 2014 / 16:50

  Helaas alleen in Nederland, maar als het weer goed is, vind ik dat niet erg!

 210. Marjolein
  juli 7, 2014 / 19:33

  Ohhh Vogue Sunnies ik neem je mee naar Vietnam, dan gaan we samen backpacken en avonturen beleven. Mooie resorts afwisselen met hostels. Door deze glazen wil ik de mooie uitzichten zien. Ohja en ik beloof dat ik op iedere foto deze Vogue Sunnies zal dragen!

  Hallo enthousiasme!!

 211. Irene
  juli 7, 2014 / 21:14

  Supermooie bril! Ik zou de zonnebril deze zomer meenemen naar de mooie plekjes in Nederland als ik tussen de coschappen door tijd heb om van mijn vrije tijd te genieten!

 212. Dione
  juli 7, 2014 / 21:26

  Wat een leuke bril! Deze bril zou met mij meegaan naar Italia! Riccione om precies te zijn. Vooral naar de terrasjes om Aperol te drinken.. Geniet in Italia :D

 213. Lisanne
  juli 8, 2014 / 08:26

  Naar de loungeset in de tuin van mijn nieuwe woning!

 214. Andrea
  juli 8, 2014 / 11:43

  “Geluk is doorgaans net als een bril waar men vergeefs naar zoekt. Men vindt hem niet, omdat men hem al op zijn neus heeft.” – P. Hörbiger

  Met deze bril op je neus is geluk inderdaad gevonden. Ik zal de bril meenemen naar Thailand, Laos en Cambodje en zal het dragen bij de mooiste en meest bijzondere plekken daar.

 215. Patricia
  juli 8, 2014 / 13:09

  Helaas ga ik deze zomer niet op vakantie naar een warm en zonnig land maar klussen in ons nieuwe huis waar we over 5 weekjes de sleutels van krijgen. Maar we gaan zeker wel wat dagjes weg tussen het klussen door en een mooie zonnebril als deze zou gewoon niet meer van mijn neus afgaan! Ik & deze prachtige beauty zouden een match made in heaven zijn!

 216. zoe
  juli 9, 2014 / 15:03

  ik doe mee!
  mijn zonnebril gaat mee naar het prachtige Parijs en vervolgens naar Disney Land!

 217. Annelieke
  juli 9, 2014 / 21:43

  Wauw wat een mooie! Ik ben net terug van vakantie dus de zonnebril zal voornamelijk meegenomen worden tijdens de vele fietstochten naar mijn zomerbaantje bij de Efteling. :)

 218. Danielle
  juli 16, 2014 / 11:26

  Deze zonnebril gaat (hopelijk) drie weken met mij naar Thailand! En daarna nog een weekje mee naar een zomerkamp, waar ik als leiding te vinden ben!

 219. Bernadette
  juli 23, 2014 / 16:32

  Hoi!

  De zonnebril gaat mee naar Duitsland, lunch met vriendinnen, wandelingen met mijn kersverse tweelingneefjes.. En zodra de zomervakantie over is gaat hij mee naar mijn werk: juf! Moet er toch fashionable bijlopen(eh rennen… Hinkelen… Springen) op dat schoolplein!