WIN: Tea Bar

Photobucket
Zoals beloofd, de winactie in samenwerking met Tea Bar! Ik mag drie setjes met mijn favoriete theesmaken van Tea Bar weggegeven. De “Tea Bar Geluk” melange, de “Black Beauty” en ook de “Groene thee met walnoten”! Enige dat jij hoeft te doen is in de comments achterlaten hoe jij het liefst je thee drinkt. En dan bedoel ik niet met twee klontjes suiker, of met een scheutje melk. Maar in welke situatie drink jij het liefste thee? De drie leukste inzendingen winnen alle drie de Theemelanges!

Good luck! Jullie hebben nog tot en met donderdag (10 november!)

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

86 Reacties

 1. Frederique
  november 6, 2011 / 12:05

  Ik drink mijn thee het liefst met niks erin.
  Hij moet wel lekker heet zijn en ik drink hem het liefst uit een van mijn Blond-mokken.
  Voordat ik huiswerk maak drink ik graag een kop, om even uit ter rusten.

  x

 2. Petra Bijkersma
  november 6, 2011 / 12:15

  Ik drink het liefste thee als ik moet leren voor 1 van me tentamens.
  En voordat ik een toets moet maken.
  Ik ben altijd heel erg gestrest voor een toets en door thee word ik altijd een stuk rustiger.
  Daarnaast vind ik het altijd heerlijk om verschillende soorten uit te proberen dus als ik in een ander land ben neem ik graag wat speciale thee mee :)

  x

 3. november 6, 2011 / 12:16

  Leuke winactie!
  Ik drink het liefst thee in m’n lekkere warme bed, omringd door heel veel kussens terwijl ik naar Gossip Girl/Gilmore Girls/Grey’s Anatomy/Glee kijk. I like!

 4. Liza
  november 6, 2011 / 12:19

  Ik drink het liefst de heerlijke herfstthee van Simon Lévelt als ik ’s ochtends net onder de douche vandaan kom, met mijn handdoek nog op mijn hoofd. Even relaxen voordat de dag begint..

 5. november 6, 2011 / 12:22

  Een van mijn favorieten momenten om een lekker kopje thee te drinken is ’s avonds rond een uur of half9 na een lange drukke dag op de bank in mn appartementje. Alles wat ‘moet’ op die dag is dan eindelijk achter de rug en de avond is helemaal van mij! Dat is echt een ontspanningsmoment voor mij.

 6. Elke
  november 6, 2011 / 12:23

  Lekker ’s ochtends (of ’s avonds) in mijn bed met een boek of een film en een warmwaterzak aan mijn voetjes. Het ultieme moment van rust voor mij. Dit kan mijn hele dag goed maken.

 7. Myrthe
  november 6, 2011 / 12:23

  Thee, ik drink het liefst thee ’s ochtends vroeg. Als ik net wakker ben en nog even in m’n warme bedje kan blijven liggen. Snel m’n bed uit om de waterkoker aan te zetten en dan wachten tot het water kookt, even twijfelen tussen witte en groene thee… Om vervolgens weer m’n warme bedje in te duiken met een kopje thee, waar ik overigens bijna altijd m’n tong aan verbrand.

 8. Annelies
  november 6, 2011 / 12:27

  Wanneer ik het liefste thee drink?
  Beter gezegd: wanneer niet?

  Thee bij mijn ontbijt, bij mijn lunch en tussendoor. Maar ook ’s avond voor de open haard met de kaarsjes aan.
  Heerlijk!

  Geef mij een lekkere kop thee en ik ben tevreden.
  Kortom, i’m a tea addict…

  Liefs.

 9. november 6, 2011 / 12:28

  Ik drink het liefst thee met mijn moeder of met vriendinnen. Een schaaltje koekjes of chocolade erbij, en theeleuten maar! Ik vind het ook heerlijk om te high-tea’en, super gezellig én lekker!

 10. november 6, 2011 / 12:29

  Thee kan altijd, daarom heb ik niet 1 fijn moment wat er uit springt. Thee drinken is altijd fijn, in elke situatie. ‘S morgens bij het ontbijt, tijdens het leren, maar ook lekker in bed tijdens een serie.

 11. november 6, 2011 / 12:32

  Thee, I love it! Wanneer drink ik het? Eigenlijk altijd. ´s ochtends bij mijn ontbijt, dan rond een uur of 11, bij mijn lunch, rond een uur of 3 en nog 1 of 2 koppen ´s avonds. Je kunt wel zeggen dat ik een theeleut ben. Ik vind het gewoon heerlijk, iedere keer een ander smaakje en bovendien wordt ik er rustig van. Op dit moment drink ik het liefst herfst thee van pickwick en kaneel thee. Ik vind het het lekkerst als ik vanuit school naar huis moet fietsen en het buiten koud is. Dan kom ik thuis en het eerste wat ik doe is comfy kleding aan doen en een kop thee zetten, daar kan ik dan echt even van genieten. Verder vind ik het ´s avonds ook heel lekker. Verwarming aan, in mijn bedje, filmpje op, ja echt heerlijk.

 12. november 6, 2011 / 12:33

  Het perfecte thee moment?:
  – Buiten is het koud en guur, regen spat tegen het raam aan (maar Sneeuw of hagel is ook goed. Same idea).
  – Binnen is het warm, kaarsjes of paar lampjes aan.
  – Zittend in de grote dikke plofstoel van ikea en mezelf gehuld in een pyjama + dikke trui + Dikke slof sokken + sloffen + Plaid.
  – Vervolgens schuiven we er een film in. Liefst heerlijk romantisch en zwijmelachtig, paar leuke mannen.
  – En dan je handen om de warme beker vouwen. De heerlijk herfstgeur van de winterachtige thee die zich rond mijn neus verspreid. Het warme goedje dat mijn buik warm maakt. En reken maar dat het warm word met die heerlijke zwijmel film en de thee.
  Dus ja, dat is mijn perfecte thee moment. Lekker knus en lekker warm :)

 13. november 6, 2011 / 12:33

  Thee drink ik het liefst als ik in bed lig of op de bank zit, niets hoef te doen en het buiten ijskoud is. Met een gebreid vest, een lekker zittende broek, sloffen en haar als een grote knot op het hoofd. Een boek of een leuke serie als Gossip Girl erbij, dat maakt mij niets uit. En dan in één van mijn mokken van Blond Amsterdam, die door hun leuke kleurtjes het gevoel van gezelligheid perfect maken.

 14. Marijn
  november 6, 2011 / 12:39

  Voor het oog van de wereld ben ik niet zo’n spannende drinker. In de lente en de zomer drink ik liters water, in de herfst en de winter hang ik hier met liefde een zakje thee in. Van vrienden krijg ik vaak een ‘jij wil zeker weer thee?’ wanneer ze met zijn allen aan de chocolademelk met marshmellows gaan (ik kan niet tegen suiker, dus dit is sowieso al een no-go. Anders zou ik het wel weten, mijn liefde voor thee is groot, maar mijn liefde voor chocola..) en mijn oma roept standaard ‘jij bent toch ook wel een dure hoor!’ uit wanneer ik iets kom drinken.

  Mijn punt is dus, dat ik de hele dag door thee drink. In die zin is er dan ook geen ‘moment waarop ik het liefst thee drink’. Wat er wel is, is een kopje thee waar ik het meest van geniet.

  En dat is het kopje thee als ik terugkom van een nacht stappen. Ja, dan drink ik thee. Nee, daar schaam ik me niet voor. Als ik niets drink als ik thuis kom ’s avonds word ik de volgende ochtend wakker met een gort droge keel. Water is iets dat ik altijd maar moeilijk weg krijg midden in de nacht. Ooit ben ik gestart met het drinken van thee, en dat is nu uitgegroeid tot een ritueel. Ik kom om een uurtje of 3 thuis, zet de waterkoker aan, douche heel snel, maak thee en zit dan lekker nog een half uurtje met een grote kop thee en een boek op de bank onder een dekentje.

  Tegen de tijd dat ik in bed lig ben ik heerlijk slaperig, en de volgende ochtend heb ik geen last van wat ik de avond ervoor uitgespookt heb.

 15. lins
  november 6, 2011 / 12:39

  Het liefst drink ik thee op alle momenten van de dag. Ik drink thee om wakker te worden, tijdens het leren, tijdens het kletsen met mijn vriendinnen thuis of ergens anders, tijdens het kletsen met mijn moeder & zus, aan het einde van de middag, na het eten, tijdens het kijken van een film of serie of het lezen van een boek. Ik hou van thee! Ik drink het uit mijn Blond Amsterdam mokken, mijn to go beker uit Disney of gewoon een lekkere ouderwets thee mok zonder prints of merk.

 16. Phine
  november 6, 2011 / 12:42

  De leukste plek waar ik thee dronk de afgelopen maand was in het Town house hotel in Maastricht! Daar mocht ik mijn eigen thee zeefje vullen met echte verse thee melanges… en na een dagje Maastricht genieten van de inspirerende hotel lounge!

 17. november 6, 2011 / 12:50

  Het liefst drink ik thee als ik in m’n bed naar een romantische film kijk.
  Maar ik drink ook thee bij bepaalde kwaaltjes. We hebben thuis een heel theeboek waarin staat wat we voor welk kwaaltje moeten drinken, en ik moet zeggen dat het soms écht werk (of het nu in m’n hoofd zit of niet, maakt niet veel uit, het wérkt!)
  Wat ik ook erg prettig vind is zelf m’n thee mengen, we hebben heel veel verse thee en ondertussen ook al heel erg lekkere zelfuitgevonden mengelingen. I just love tea! :D

 18. november 6, 2011 / 12:50

  Ik drink het liefste thee samen met mijn mama, als ik 1 keer in de maand een weekend bij haar ben of zij bij mij.
  Een schaal met allemaal lekkers maken: chocolade, koekjes enz. en dan lekker bijkletsen over van alles en nog wat.
  Dat zijn echt de momentjes dat ik het meest geniet van een kopje thee, weer even net zoals vroeger met mijn mama een kopje thee drinken, me weer even een kleine meisje voelen :-)

 19. Sanne Brigit
  november 6, 2011 / 13:02

  Ik drink het liefste thee met mijn oma..
  Elke keer als ik op visite ben, probeert ze me te verrassen met een nieuw smaakje.
  Als ik win, hoop ik haar te verrassen… want deze theetjes kent ze vast nog niet!

  Liefs Sanne

 20. carlijn
  november 6, 2011 / 13:08

  Het liefst drink ik thee als ik klaar ben met sporten. Even lekker ontspannen op de bank met de tv aan en een lekkere geurkaars op de tafel !

 21. Iris
  november 6, 2011 / 13:11

  Het allerliefste drink ik thee als ik net uit de douche kom en bij mijn ouders en kat op de bank plof, met heel veel dekentjes en gezelligheid en de kat vlakbij! En dat dan de regen tegen de ruiten slaat en het buiten koud en guur is! :)

 22. november 6, 2011 / 13:14

  Aahhhh ik hou echt van thee! Ik drink het de hele dag door, maar het liefst drink ik thee ’s avonds als het donker wordt, dat is zo gezellig! En thee bij het leren/studeren is ook heerlijk, maakt het net even wat leuker :)

 23. november 6, 2011 / 13:19

  Ik drink echt suuuupergraag thee en ik hou echt van thee. Het liefste drink ik een kopje thee (al dampend, lekker warm) onder een dekentje in de zetel bij het vriendje. En als het dan nog regent of sneeuwt buiten en jij zit lekker bij de stoof binnen, maakt het nog 10x zo leuk!

 24. Mariët
  november 6, 2011 / 13:24

  Ik drink mijn dagelijkse kopje thee altijd ’s ochtends vroeg. Als de wekker gaat is THEE het eerste waar ik aan denk (het moment waarop de meeste mensen koffie nodig hebben eigenlijk). Heerlijk; als een kip zonder kop, in pyjama, met een ochtendhumeur aan een heet kopje thee. Lekker veel suiker of honing er in :-) Na dat kopje thee voel ik me altijd weer helemaal wakker, fit & vrolijk. Makes my day. Every day.

 25. Ashley
  november 6, 2011 / 13:35

  Ik drink mijn thee het leefst op vrijdagavond met een lekker stukje fruit erbij zoals aardbeitjes, appel of mandarijntjes en natuurlijk met m’n favoriete serie’s op, met een goed filmpje of een leuk programmatje op televisie. Het liefst gezellig met m’n zusje en mama, heerlijk die vrijdag avonden ;)!

 26. Marge
  november 6, 2011 / 13:39

  Mijn fijnste thee moment is als ik met mijn vriend voor de houtkachel zit, hij met chihuahua op schoot en ik met de kat, en lekker een potje thee op een waxinelichtje heb staan waar onderin chai thee zit en honing en dat we dan lekker voor het slapen gaan deze heerlijke thee drinken!

 27. manuela
  november 6, 2011 / 13:40

  heey leuke actie!

  – Ik begin m’n dag ermee, met een boterhammetje.
  – Ik drink m’n thee het liefste op een lekker luie zondag, als ik achter de pc zit of lekker tv kijk.
  – Daarnaast ook als ik lekker warm onder t dekentje samen met m’n vriend, leuke film kijken met een lekker kopje thee. heerlijk!
  – Niet teveel suiker want dan overheerst het zoete van de suiker, beetje jammer van de thee smaak he :)
  Suc6 met deze leuke actie, groetjes Manuela

 28. Eveline
  november 6, 2011 / 13:45

  Ik drink het liefst ’s avonds mijn groene thee, als ik terug kom van sport. Dan ga ik lekker bij mijn vriend op de bank zitten, onder een dekentje, en ons hondje tegen ons aangekropen. Lekker een filmpje ofzo kijken. Met een lekker kopje thee uit mijn geweldige cupcake theepot!

 29. Clio
  november 6, 2011 / 13:46

  Ik drink het liefst thee wanneer ik het koud heb, wanneer het buiten regent en ik lekker warm binnen zit, tijdens het leren, in bed terwijl ik tv kijk en met vriendinnen als we gaan high tea’en. Ik hou echt van thee drinken, nieuwe smaakjes uitproberen en informatie erover opzoeken (zoals het verschil tussen groene, witte, zwarte thee en wat het gezondste is etc.) Lijkt me leuk om jouw favoriete smaakjes te proberen :)

 30. Jorinde
  november 6, 2011 / 13:52

  Het liefst drink ik elke dag thee, maar mijn ideale thee-situatie is, ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds, een van de volgende:

  GOSSIPGIRL seizoen 1 & THEE;
  GOSSIPGIRL seizoen 2 & THEE;
  GOSSIPGIRL seizoen 3 & THEE;
  GOSSIPGIRL seizoen 4 & THEE.

  (seizoen 5 is nog niet op dvd)

 31. Colette
  november 6, 2011 / 14:02

  Samen met mijn vriendje in bad :)

 32. november 6, 2011 / 14:05

  Ik drink het liefst thee met mijn vriend. We zijn dit jaar 11 jaar samen, maar hij drinkt nog maar sinds een jaar thee met mij. :P

 33. Chantal
  november 6, 2011 / 14:08

  Het liefst drink ik een flinke kop thee als er weer een laagje ijzel op de straten liggen, waarop ik mijn show: ‘de uitglijder’ nog eens laat zien. Wanneer de bomen hun ijspegels verliezen, juist als ik er onderdoor fiets. Wanneer ik mij wil voorstellen, maar mijn vingers niet willen buigen, waardoor handen schudden onnodig vreemd wordt. Wanneer irritante buurtkinderen mijn sneeuwvrije gezicht als een uitnodiging zien. Kortom: daalt het kwik; dan vind je mij met een kop thee! (Stiekem met andere temperaturen ook) :)

 34. Melissa
  november 6, 2011 / 14:31

  Het allerliefste drink ik thee… voor het slapen in bed als ik lekker blogs aan het lezen ben (annemerel, fashiontoast en afterdrk) terwijl ik met mijn tweelingzus aan de andere kant van de wereld aan het skypen ben (eigenlijk kletsen we dan niet meer omdat we al zolang geskyped hebben, maar hoor ik haar op de achtergrond). En ondertussen staat dan een word-document open waarop ik leuke ideetjes bewaar!

 35. joyce
  november 6, 2011 / 14:34

  I LOVE THEE,
  thee is eigenlijk de hele dag door lekker,
  maar als ik moet kiezen;
  als het lekker gaat schemeren, in je home-kleding op de bank
  met lekkere kruidnootjes of een stuk gevulde speculaas en
  met een lekkere film op de achtergrond!

 36. Sharon
  november 6, 2011 / 14:47

  Ik drink vooral graag thee wanneer ik thuis kom na een lange fiets- of wandeltocht in de kou! Vooral tijdens hartje winter, waardoor je voeten nog bevroren zijn van alle sneeuw en ijs.. Dan kom ik thuis, doe ik lekker dikke sokken aan, mijn favoriete kleren aan en ga ik lekker op de bank een serie kijken met een grote, warme mok thee (zonder melk en suiker) Hmmm, heerlijk!! En natuurlijk een koekjestrommel in de nabije omgeving…

 37. Femke
  november 6, 2011 / 14:50

  Ik drink het liefst thee in alle mogelijke situaties, als het 30 graden buiten is lekker in het zonnetje, of in de winter bij de open haard, het maakt me allemaal niks uit. Ik ben dol op thee!

 38. Nikki
  november 6, 2011 / 14:52

  Ik drink eigenlijk altijd thee, maar het liefst op een koude herfst/winterdag onder een dekentje op de bank met een boek of magazine erbij.

 39. Birgit
  november 6, 2011 / 14:57

  Een donkere, koude en regenachtige avond en ik moet natuurlijk een heel stuk fietsen voordat ik thuis kom. Mijn paraplu was vanochtend spoorloos en een regenpak is niet cool dus ik kom drijfnat thuis. Lichtelijk verkleumd doordat mijn mooie ZARA jas net iets te dun is voor deze herfst-temperaturen, druip ik naar binnen. Mijn haar zit plat tegen mijn inmiddels make-up-loos gezicht geplakt en ik zie dat mijn nieuwe leren laarzen ook niet blij zijn met de regen. Ik trek snel al het natte uit en plof in mijn warme pyjama op de bank waar mijn vriendje zit. In een situatie als deze drink ik het liefste thee en ben ik de regen snel vergeten!

 40. Michelle
  november 6, 2011 / 15:15

  In welke situatie ik het liefste thee drink… tja, wanneer eigenlijk niet? Zeker nu het weer winter wordt, kan ik echt niet zonder! Wat is er nu lekkerder dan, wanneer het buiten goed en guur is, lekker op de bank te hangen met een dekentje, een lekkere serie en dan een lekker kopje thee, eventueel met koekjes?! Het geeft zo’n gezellig, knus, huiselijk gevoel (ja ik ben een muts) en er zitten geeneens calorieën in (mits je geen suiker toevoegt natuurlijk)! Ook met vriendinnetje na het eten is lekker theedrinken en kletsen altijd vaste prik… Het lijkt me dan ook helemaal super om de Tea Bar-melanges uit te proberen :) !

 41. Leanne
  november 6, 2011 / 15:16

  Samen met vriendinnen drink ik bijna altijd thee; er gaan letterlijk liters thee doorheen terwijl we gezellig bijkletsen. En dan opeens moeten we allemaal heel nodig naar de wc…

 42. Fleur
  november 6, 2011 / 15:18

  Een dag. Net heel hard gewerkt aan een project en de puntjes op de i gezet. Telefoon. Of ik tijd heb voor koffie. Nee, want ik moet het resultaat van het project versturen per mail en dan wachten op een ontvangstbevestiging en misschien de mededeling dat er nog iets veranderd moet worden. Ondertussen ga ik voor een boodschap het huis uit. Windvlaag, stortbui. Lekker wakker worden. Boodschappen uitladen, pling, mail. Document ontvangen, ziet er prima uit. Wel nog een vraag. Andere mail. Telefoon. De deurbel. Moment. Postbode, hier tekenen alstublieft. “Ja, mam, hoi, kan ik je zo terugbellen?” Mail terugsturen en afspraak voor morgenochtend bevestigen. Vraag beantwoorden. Was uit de wasmachine. Shit, trostomaten vergeten. Mail. Beleidsdocumenten. Reply: dank je wel. Deurbel. Vriendin. Dat was waar ook. Thee met stroopwafels. Geluk, Black Beauty of Walnoten?

 43. Machteld
  november 6, 2011 / 15:30

  Op de bank met onze labrador, kruidnootjes, een warme deken en een grote kop thee ♥

 44. Anique
  november 6, 2011 / 15:38

  Ik drink het liefst thee met mijn moeder en zusje. Ik woon op mezelf maar ga het liefst zo vaak mogelijk langs. Omdat het altijd gezellig is, ik altijd verwend word door m’n moeder die dat weer wat lekkers heeft gekookt. En omdat ze er altijd zijn en altijd geïnteresseerder zijn dan wie dan ook. Niks fijner dan terug naar het ouderlijk huis en de hele middag lekker kletsen, theeleuten en koekjeseten, het liefst wil ik dan eigenlijk helemaal niet meer weg :)

 45. Alcione
  november 6, 2011 / 15:42

  Heel gek maar liefst op de fiets/in de bus aangezien ik ’s ochtends altijd haast heb en dus vervolgens te weinig tijd heb en de boel maar in een warmhoudbeker giet en zo meeneem 8)

 46. Jessica
  november 6, 2011 / 15:52

  Ik heb eergisteren voor het eerst thee geproefd.
  Namelijk aardbeienthee. Viel wel goed mee voor een eerste kopje.
  Het lijkt me gewoon zo handig om tijdens de examens tussen het leren door gewoon een kopje thee te drinken. Warm, ontspannend en gezond!
  Ik drink het wel met twee klontjes suiker en een lepel honing. :)
  Dus ik wil zo veel mogelijk soorten thee proberen.
  En wie weet word i nog een echte theeleut. ;)

 47. Lindsey
  november 6, 2011 / 15:56

  Wat een leuke winactie :)

  Ik drink het liefst mijn thee uit mijn grote blond mok, gezellig met vriendinnetjes of tijdens het kijken van mijn favoriete series.
  Zonder suiker en mijn favoriet op dit moment is green tea jasmin van rituals aanrader!

 48. november 6, 2011 / 15:58

  Als ik terugkom van een ontzettend drukke dag stage voel ik me helemaal op mijn gemak met een kopje thee! Ik loop stage op een basisschool, in groep 2, en dat doe ik 2,5 dag per week. De kinderen zijn ontzettend druk en het is ook een drukke stage dus als ik dan thuis kom is het eerste wat ik doe de waterkoker aanzetten en ontspannen met een kopje thee! Heerlijk :-) En vooral gezellig als m’n moeder ook thuis is, want dan kan je lekker bijpraten. M’n moeder maakt elke week wel wat lekkers: Cake, appeltaart, en dat is héérlijk om bij de thee te nemen!

 49. november 6, 2011 / 16:10

  haha leuk dat we eens een keer niet allemaal opdrachten moeten doen voordat we kunnen winnen! veel leuker is dit, maaar..
  ik drink het liefst mijn thee als het een beetje koud is, 3 graden ongeveer en dat er buiten een klein beetje sneeuw of ijzel ligt. dan kan je zo lekker genieten als je zo knus en warm binnenzit! succes nog met alles! liefs

 50. Nathy
  november 6, 2011 / 16:14

  Ik drink graag thee ’s morgens, bij mijn ontbijt. Geen ontbijt zonder thee! Het is echt een zalig gevoel, die eerste warme slok thee van de dag… mmmm!
  Maar ook tussendoor drink ik graag eens thee hoor, lekker tijdens de pauze met collega’s. Thee staat bij mij echt voor gezelligheid ;)

 51. november 6, 2011 / 16:16

  Ik drink het liefste thee met een bak pepernootjes erbij. Die smelten namelijk zo heerlijk in je mond als je een slokje thee neemt.

 52. juliette
  november 6, 2011 / 16:37

  Ik drink het liefste mijn thee op een heerlijk zaterdag avond. Omringd door mijn familie, gezellig met de tv aan en als het buiten al lekker donker is! Dat vind ik zo gezellig!<3

 53. november 6, 2011 / 16:39

  ’s ochtends vroeg, op een dag waarop ik niks hoef te doen, met ook niks in het vooruitzicht (behalve een lekkere brunch, wat later op de ochtend, als mijn vriend ook wakker is) in een chillbroek en dan het eerste kopje thee.. zéer fijn!

  maar van een chai latte in een koffietentje, terwijl het buiten ijzig koud is, (bijvoorbeeld afgelopen week in kopenhagen&malmo), word ik ook heel vrolijk.

 54. november 6, 2011 / 16:44

  Buiten ijskoud, in de zetel onder een warme fleece, hond op men voeten (voor extra warmte) met grey’s anatomy op tv en men vriendje al poetsend. (OK, dat laatste is gewoon wishful thinking..)

 55. Renske
  november 6, 2011 / 16:48

  Superleuke winactie voor een tea-addict zoals ik:)
  Ik drink vaak thee, maar het fijnste vind ik het om gezellig met vriendinnen een middagje bij te kletsen met een heerlijk kopje thee. Het liefst een bijzondere soort en dan met zelfgemaakte hapjes erbij, zoals een soort van high tea. De middag vliegt dan om. Supergezellig!

 56. Kirsten
  november 6, 2011 / 16:58

  (In de winter) als het lekker donker is,
  Bankhangend, joggingspak aan en gezellig met de kaarsjes aan voor de tv..
  T(me)a time!!

 57. november 6, 2011 / 17:09

  Thee is een veelgedronken drankje bij mij in huis. van ’s ochtends tot ’s avonds drink ik thee. Het liefst zet ik meteen een halve liter in een thermoskan zodat ik lekker door kan drinken. Zeker nu ik druk bezig ben met mijn scriptie. It keeps me hangin on. Enige nadeel er van is dat ik zo vaak moet plassen. Maar dat heb ik er graag voor over. Thee en scriptie, een gouden combinatie volgens mij!

 58. november 6, 2011 / 17:22

  ik drink de hele dag door thee.. maar het liefst drink ik het thuis op de bank onder een kleedje met de kat op schoot.. lekker lui!

 59. Tosca
  november 6, 2011 / 18:24

  Hee,
  Het liefst drink ik thee op de donkere dagen. Even weg van al dat gure weer. Of als ik thuis moet werken. Heerlijk, werken en koppie thee erbij (meestal een hele pot:-) en het liefst in mij milka theekop!

 60. shirley
  november 6, 2011 / 18:47

  Het liefste drink ik mijn thee met mijn vriendje. 2 grote mokken van pickwick, een thee-eitje en verse groene thee. Schemerlicht op de achtergrond, de kaarsjes aan en gooische vrouwen op tv. In een slechte bui kan er op dit moment een amandelstaaf of kruidnootjes bij worden genuttigd.

 61. november 6, 2011 / 18:54

  Wat een leuke win actie zeg!
  Mijn dag begint altijd met thee. Ik voel me dan gelijk een ander mens.
  Een dag geen thee is een dag niet geleefd geld voor mij :)

 62. november 6, 2011 / 19:10

  Ik drink erg veel thee, op mijn werk de hele dag. Maar het liefste drink ik mijn thee uit enorme mokken (een soepkom is er niets bij hihi) op zondagochtend voor mijn computer. Nog een hele dag in het vooruitzicht waarop niets hoeft en alles mag. Werken aan mijn blog, beetje online shoppen, foto’s bewerken én Annemerel.net bezoeken natuurlijk.

 63. november 6, 2011 / 19:27

  Mijn favoriete moment om thee te drinken is als het guur buiten is en de regen tegen de ramen slaat. Lekker binnen zittend, met de haard aan, in een comfortabel huispak, met een goed boek (of een blog ;)) en thee in een zo groot mogelijke beker!

 64. Leonie
  november 6, 2011 / 20:14

  Oehh wat een fijne winactie! Na het lezen van je 1e blog over de Tea Bar ben ik er de volgende dag gelijk naar toe gegaan om lekkere theetjes in te slaan. Mijn thee drink ik het liefst in Lapland in het ijshotel in gezelschap van mijn vriendje. Liggend in een heerlijk warm bad met de geur van verse dennennaalden en het aanzicht van heel veel (vallend) sneeuw buiten. Love it! En doe er ook nog maar een kerstmuziekje bij op de achtergrond. ;)

  • Michelle
   november 8, 2011 / 11:29

   Hihi ik leef me helemaal in dit moment in, heeeeerlijk!

 65. L.
  november 6, 2011 / 20:21

  Thee drinken staat voor mij gelijk aan;

  T = Thuiskomen. Een bak Thee drinken is voor mij ideaal thuiskomen na een drukke/lange dag..
  E = Even lekker onstspannen.. graag met een leuke tv serie erbij!
  A = Afspreken met vriendinnen onder het genot van Thee, heel veel thee..

  B = Blond Amsterdam, dat is MIJN THEE mok!
  A = Avond, vooral in de koude avonden die gaan komen drink ik graag thee!
  R = Rustig. Thee drinken geeft mij een heerlijk rustig gevoel..

  Deze letters van TEA BAR leggen uit waarom ik graag deze smaakjes thee zou willen uitproberen!

  ps ; ik blijf wel graag anoniem :)

 66. november 6, 2011 / 21:19

  Het is zondagmiddag. Het is koud en grauw buiten, donker ook, terwijl het nog niet schermert. Een paar kleine lampjes en veel kaarsjes verlichten de kamer net genoeg om een boek te kunnen lezen. De verwarming staat aan, maar ik zit toch nog met een dekentje opgekruld in een hoekje van mijn loveseat. Chocoladepepernootjes liggen binnen handbereik.

  Wanneer mijn vriend dan thuiskomt en een vlaag kou mee naar binnen neemt, dan is er niets fijner dan een kop dampende, geurende thee om mijn handen omheen te vouwen. En misschien wel te delen met mijn vriend.

 67. Fran
  november 6, 2011 / 21:43

  Vanaf jongs af aan drink ik al thee bij pannenkoeken. Dit klinkt misschien ietwat vreemd, maar deze traditie is doorgegeven door m’n moeder, die dit vroeger thuis ook altijd dronk bij pannenkoeken. En ik moet zeggen; wanneer we ’s avonds pannenkoeken eten, is het toch wel het lekkerst met een kopje thee en een scheutje melk erbij. Heerlijk, die warme pannenkoeken met suiker en stroop, afgewisseld door slokjes warme thee. Zeker een aanrader!

 68. november 6, 2011 / 22:38

  Thee drink ik het allerliefste als ik door het gure weer, want ik fiets door weer en wind naar school, thuis kom. Dan duik ik lekker op de bank, kopje warme thee erbij (groene thee blijft mijn favoriet :)) en een beetje bijkomen na een lange dag. Om daarna meestal al mijn huiswerk te beginnen wat iets minder is.

 69. Kim
  november 6, 2011 / 23:50

  Ik ben op dit moment heel erg druk met klussen. Ik heb namelijk mijn allereerste appartementje gekregen! Dus op dit moment drink ik mijn thee het liefst na een dag hard klussen, na alle verf, kalk en stof van me af gedouched te hebben lekker in mijn pyama met fluffy badjas aan liggend op de bank terwijl mijn voeten lekker warm in mijn Hello Kitty sloffen zitten een kopje thee terwijl ik kijk naar The Vampire Diaries. Dat is pas lekker EN relaxt. En welke thee ik het liefst drink? Groene thee, lekker en gezond!

 70. Anne
  november 7, 2011 / 08:00

  In bed, onder warme dekens, tegen mijn vriend aan zittend/hangend en met mijn handen om een kop thee gevouwen… Heel simpel, maar ook echt om te genieten!

 71. november 7, 2011 / 10:12

  Na een hele lange dag. Pyjamabroek aan, slofjes aan, met een dekentje op de bank met een hele stapel dvd-boxen met de heerlijkste series als Gossip Girl, Gooische Vrouwen of Sex and the city. Heeerlijk!

 72. november 7, 2011 / 10:17

  Wanneer ik het liefst thee drink, moet je dat echt nog vragen? Op de bank met mijn favoriete series of een fijne film natuurlijk! Maar wat ik misschien nog wel leuker vind, het leukste van allemaal, is een high tea met vriendinnen. Of het nu met zelfgemaakte hapjes is of in een restaurant, dat is altijd zo gezellig dat ik het graag iedere week zou doen!

 73. Britta
  november 7, 2011 / 11:23

  Ik drink echt heel veel thee. Maar ik drink het liefst thee na een hele week werken en als ik dan vrijdagavond thuis kom, lekker een kop thee. Samen met wat vriendinnen op de bank met een leuke film op. Heerlijk! En dan blij zijn dat het weekend is

 74. eva
  november 7, 2011 / 12:21

  Ik drink mijn thee het liefst op een regenachtige dag terwijl ik Gossip Girl aan het kijken ben.

 75. Josemiek
  november 7, 2011 / 19:22

  M’n fijnste theemomentje is die na een drukke dag en na een heerlijke maaltijd, weggekropen op de bank met m’n theemok uit Zweden. Zo groot heb ik ze hier nog niet gezien! Wat het voor mij zo bijzonder maakt is de theemok. Zeer groot met een eenvoudig maar kleurig barokprintje meegenomen als aandenken aan het half jaar dat ik in Zweden heb gestudeerd. En thee met chocola, vriendinnen en uren kletsen mag natuurlijk ook niet ontbreken!

 76. Lo Meijers
  november 7, 2011 / 21:18

  De beste thee situatie is toch wel als je van je fiets af stapt na een natte, winderige koude fietstocht en je moeder klaar zit met vers gezette thee en een heerlijk koekje. Nothing can beat that!

 77. november 7, 2011 / 22:43

  Ik drink mijn thee het liefst op een zondagmiddag, wanneer mijn vriendinnen spontaan opbellen om in de stad wat te gaan drinken. Dan lekker bij zo’n relaxt cafétje verse muntthee drinken en onverwachts leuke gesprekken hebben.

 78. Michelle
  november 8, 2011 / 11:26

  Om thee te drinken heb ik een speciale Blond Miss-mok gekocht, Miss Sleepy. Dit is dan ook mijn reden om thee te drinken, om lekker slaperig te worden.
  Met kaarsjes aan (het liefst mijn lievelingskaars van Ralph Lauren Home <3), mijn lievelingskruik en heerlijke thee kan ik intens genieten van de donkere winterdagen. Een moment voor mezelf en een moment om tot rust te komen, dat is thee voor mij :)

 79. Marlous
  november 8, 2011 / 12:51

  Ik drink het liefst thee op de woensdagavond, dan is na het avondeten het thee-moment met m’n beste vriendinnetjes! Supergezellig, echt even een praatmomentje. En omdat we telkens bij iemand anders zijn, proeven we een heleboel thee-soorten!

 80. november 8, 2011 / 13:11

  Ik ben zelf niet zo’n enorme thee fan. Waarom doe je dat mee aan deze winactie zou je denken? Nou, mijn vriendje houdt wel enorm veel van thee en ik zou hem helemaal blij kunnen maken met deze aparte theesmaken. Ik denk dat het een hele originele verrassing zou zijn, om hem te bedanken dat hij zo’n lief vriendje is voor mij. Ik heb thee dus het liefste in een mok in de hand van mijn vriend en dat hij die mok dan af en toe even neerzet om mij te knuffelen. Wie weet, misschien dat deze theesmaakjes zo lekker zijn dat ik ook een echte theedrinker word!

 81. Martine
  november 9, 2011 / 13:38

  Thee drink ik het liefst puur, zonder enige toevoegingen. Ik word ermee wakker, het houd me op de been in de middag en brengt me tot rust in de avond. Aangezien ik net op kamers woon heb ik, op mijn vakantie in Edinburgh, een paar mokken gekocht met leuke prints om het thee drinken extra plezierig te maken. Voor de finishing touch sop ik er een koekje mee of eet chocolaatjes onder het genot van een goed boek, film, muziek of het lezen van jouw blog! (:

 82. Eva
  november 9, 2011 / 20:25

  Thee drink ik het liefst met een beetje suiker en een beetje melk, het beste als ik in bad zit vol met schuim en stoom in de badkamer, een lekker koekje erbij en ik ben volop ontspannen! Maar een kopje thee met m’n moeder en/of vriendinnen op bank.

  X

 83. Elise
  november 10, 2011 / 14:28

  Ik drink het liefst thee als ik net thuiskom met bevroren handen, en overal kippenvel! Lekker op de bank ploffen en genieten van m’n hete thee. Je handen die langzaam ontdooien, je lekker thuis voelen met je kopje thee op de bank! Ook een uniek momentje voor mij is als ik ziek ben en mama een lekker kopje thee komt brengen! Voelt weer zo lekker als vroeger!

 84. Deborah
  november 10, 2011 / 15:27

  Ik drink het liefste thee op mijn werk, het is eindelijk pauze.. eindelijk een op me kont zitten, en aan niets anders ff denken, en rustig thee drinken!
  vind ik heerlijk!
  ik drink mijn thee ‘puur’ klinkt best stoer he! haha!!

  Groetjes, Deborah

 85. L.
  november 13, 2011 / 21:58

  Zijn de winnaars al gekozen?