WIN: 3x The Big Bang Theory Season 7

 photo thebigbang.jpg
Een paar maanden geleden begonnen al mijn favoriete series weer. Nashville, The Vampire Diaries, The Originals, Modern Family.. Inmiddels zitten we een paar weken voor kerst en dat betekent dat onze favoriete series er weer even tussenuit gaan. Ineens niet meer iedere week een nieuwe aflevering, maar gewoon weer een paar weken keihard afzien. Een mooie periode dus om weer eens een (voor mij) nieuwe serie te ontdekken.

The Big Bang Theory bijvoorbeeld, ik heb wel eens afleveringen voorbij zien komen op Veronica, maar écht kijken heb ik de serie nooit gedaan, en dat terwijl ze inmiddels met het achtste seizoen bezig zijn.

De serie gaat over de vier vrienden Leonard, Sheldon, Howard en Rajesh. Ze zijn alle vier rete slim en werken bij Caltech (California Institute of Technology). Het zijn geks met een liefde voor wiskunde en fysica, in hun vrije tijd spelen ze computerspelletjes en kijken ze sciencefictionfilms. De serie begint wanneer Leonard en Sheldon (die samen een appartement delen) een nieuwe overbuurvrouw krijgen, de mooie Penny uit Omaha. Penny is naar Los Angeles gekomen omdat ze actrice wil worden en werkt ondertussen ’tijdelijk’ bij The Cheesecake Factory. Leonard valt onmiddellijk als een blok voor Penny, maar Penny ligt volgens zijn vrienden ver buiten het bereik van Leonard. Maar ja… in TV-series zijn wel vreemdere relaties tot stand gekomen, dus ja dat wil natuurlijk helemaal niets zeggen ;-).

Volg jij The Big Bang Theory al jaren? Of ben je ook hard op zoek naar een serie die jouw favoriete series tijdens de winterstop kan vervangen? Ik mag drie keer het zevende seizoen van The Big Bang Theory weggeven. Het enige dat je hoeft te doen is een reactie achter laten onder deze blog en mij vertellen welke serie jij tijdens de winterstop het meest gaat missen. Voor mij zijn dat Nashville en The Vampire Diaries (ik vond TVD vorig seizoen echt onwijs saai, maar nu is de liefde weer helemaal hersteld!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

58 Reacties

 1. december 3, 2014 / 12:07

  Voor mij is Nashville het allergrootste gemis, wat een fijne serie is dat! Ik zit elke week weer met smart te wachten! Daarnaast zal ik Revenge en Scandal ook missen! Wat een spanning zit er in die series!

 2. Sarah
  december 3, 2014 / 12:10

  Super dat je TBBT ook hebt ontdekt! Ik vind het een goeie serie en volg deze al vanaf het begin :)
  Ik ga New Girl en The Middle missen tijdens de winterstop. Gelukkig ga ik het druk hebben waardoor ik er niet teveel ga onder lijden.

 3. december 3, 2014 / 12:27

  Ik kijk eigenlijk nooit tv, dus ik ga niet echt wat missen. Ik ben alleen wel een heel groot fan van TBBT samen met mijn nichtje! Telt voetbal ook? Die hebben ook winterstop :-(

 4. Elke
  december 3, 2014 / 12:32

  Wat leuk! Ik hoef er geen kans op te maken omdat ik seizoen 7 al gezien heb, maarre… ga maar kijken! Het is zo slim in elkaar gezet, moet er altijd óf heel hard om lachen óf stiekem grinniken :)

 5. Edmée
  december 3, 2014 / 12:38

  Wauw wat super leuk, mijn vriend is helemaal fan van the big bang theory dus ik doe graag als verrassing voor hem mee. Ik heb stiekem voor kerst voor hem de big bang versie van Cluedo gekocht. Ik ga The Vampire diaries heel erg missen, ik volg ook the Originals (ik ben mega fan haha) dus dat vind ik ook super jammer.

 6. december 3, 2014 / 12:41

  Leuke winactie! Succes voor die meedoen!

 7. december 3, 2014 / 12:45

  Waa big bang theory geweldig! Standaard met een groot kop thee staat deze iedere werkdag aan! Maar welke serie ik het meest mis. Ik mis PLL heel erg ondanks dat de stop al een lange tijd er is, als mijn vriend in de avond aan het werk was kroop ik onder mijn dekentje en keek ik een paar afleveringen om vervolgens van alles is het huis te horen

 8. Eva
  december 3, 2014 / 13:01

  Scandal!!

 9. december 3, 2014 / 13:06

  Telt Flikken Maastricht ook als serie? Haha! Dat is weer gestopt en nu wachten op het nieuwe seizoen… Met alweer een cliffhanger(tje, niet zo erg als vorig seizoen gelukkig), baaaah.

 10. december 3, 2014 / 13:35

  Yay, grote The Big Bang Theory fan hier dus ik doe graag mee! Net zoals jij ga ik ook The Vampire Diaries heel erg missen.

 11. december 3, 2014 / 13:39

  Ja ik kijk al trouw elke nieuwe aflevering de afgelopen 8 (NOO zoo lang al??) seizoenen.. vind het echt een super leuke serie die ook lekker wegkijkt tussendoor!

 12. Marjolijn
  december 3, 2014 / 13:53

  Ahhhhhhh.. Ik ben groot fan van The Big Bang Theory! Doe dus graag mee.
  Maar wat ik echt zal gaan missen? the Vampire Diaries… Helemaal mijn serie!

 13. december 3, 2014 / 14:00

  Ik heb het nog nooit echt gevolgd, maar mijn vriend vindt het leuk. :)

 14. manon
  december 3, 2014 / 14:06

  The Walking Dead en The Blacklist ga ik missen!:(

 15. Linda
  december 3, 2014 / 14:06

  Ik mis The Walking Dead nu al. De afgelopen twee maanden heb ik alle seizoenen gekeken en afgelopen maandag was de midseason finale van het lopende seizoen. Ik moet echt even cold turkey dus. 8 februari gaat het pas weer verder :(

 16. Maaike
  december 3, 2014 / 14:11

  Oh ik mis PLL ook enorm, Nashville en Revenge ga ik ook weer missen. En straks het einde van White Collar. Die zal m’n vriend ook enorm missen.
  TBBT is bij ons in huis echt favoriet. Mijn ouders en ik kunnen de afleveringen bijna meepraten, maar vriendlief mist het door zijn werk als kok bijna altijd. Ik doe dan ook graag mee om seizoen 7 voor hem te winnen. 1 t/m 6 hebben we inmiddels al op dvd. :)

 17. Roxanne
  december 3, 2014 / 14:42

  Wat ga ik niet missen?? The vampire diaries, the originals, reign… En last but not least white collar! Niks beter als lekker met m’n MacBook op schoot wat afleveringen kijken voor het slapen gaan :).

 18. december 3, 2014 / 14:48

  toffe winactie! Heb alleen helemaal niks met deze serie haha. Op dit moment zijn er niet echt series die ik mis.. Ja flikken maastricht, net weer afgelopen dus nog een poos wachten!

 19. Simone
  december 3, 2014 / 14:51

  BAZINGA!!!
  Ik doe mee…ik ga missen Scandal, Nashville,
  The Vampire Diaries, Revenge, The Originals,
  How to get away with murder…ik mis al een poos
  Orphan Black, The Good Wife, Girls en Single Ladies.

 20. Lisa
  december 3, 2014 / 15:00

  Het grootste gemis is Breaking Bad! Welke serie zal deze leegte opvullen

 21. december 3, 2014 / 15:12

  Ik ga The black list, Scandal en How to get away with murder het meeste missen! Gelukkig kijk ik nog veel andere series waar ik nog een beetje achterloop dus die kan ik nu allemaal lekker gaan bekijken!

 22. december 3, 2014 / 15:12

  Modern Family for sure! Maar deze dvd box zou al een groot gedeelte van deze leegte opvullen :)

 23. Jolien
  december 3, 2014 / 15:16

  Jaaaaa de big bang theory is zo leuk!! :D

 24. Asha
  december 3, 2014 / 15:18

  Leuke winactie! Vooral mijn vader en zus zijn groot fan van The Big Bang Theory, dus het zou heel leuk zijn om deze dvd te winnen. Ikzelf volg Revenge en Law and Order SVU, dus dat ga ik missen tijdens de winterstop.

 25. december 3, 2014 / 15:42

  Eigenlijk ben ik na SATC opgehouden met het volgen van een serie. Ohja, alleen The Killing. Maar ik raak direct verslaafd en moet dan persé de serie binnen 3 dagen gezien hebben. Tsja, moet je nagaan dat The Killing 23 afkeveringen had van 1 uur en allemaal retespannend… Goed voor je hart (not)

 26. Anne
  december 3, 2014 / 15:47

  Naast de serie winterstop, moet ik zelf ook een winterstop houden. Iets met bijna tentamens en examenjaar. Ik ga The Originals (kun je daarnaar kijken zonder rode oortjes van alle knappe mannnen?) en The Vampire Diaries (hoe spannend, met alle nieuwe dingen!) natuurlijk keihard missen. Misschien dat deze dvd box mij nog wel meer stimuleert om harder te leren, zodat ik eerder series kan gaan kijken!

 27. Ines
  december 3, 2014 / 16:02

  The Big Bang Theory is geweldig: 20 minuutjes lachen!
  Ik volg momenteel Nashville, Scandal, Revenge, Red Band Society, How to get away with murder… Ik zal dus heel wat tijd vrij hebben tijdens de winterstop. Gelukkig komen PLL, Suits…er weer aan! :)

 28. Mireille
  december 3, 2014 / 16:37

  Moeilijk, moeilijk,
  Sowieso Revenge, Vampire Diaries, New Girl en Once upon a time. Allemaal heel andere soorten series maar juist leuk om zoveel verschillende soorten series te kijken.
  Ik ga niet alleen de series missen, maar ook de knappe acteurs, Damon Salvodor omg.

 29. Chantal
  december 3, 2014 / 16:53

  Ik ga ook TVD enorm missen! Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik foto’s aa het zoeken ben van Ian Somerhalder om te helpen met overwinteren. Daar krijg ik het namelijk warm van :p
  TBBT kijk ik ook graag, minder voor de eye candy, meer voor de lolz :)

 30. Aline
  december 3, 2014 / 16:56

  Leuk! Ben gek op The Big Bang Theory.. lach me altijd suf. Ik mis ook Grey’s Anatomy in de stop… ben altijd zo blij als dat weer begint!

 31. Christa Bluemink
  december 3, 2014 / 16:59

  Ik kijk heel veel series terug die al bij seizoen 4 zijn ofzo terwijl ik pas bij 1 ben dus ik heb nog heel wat in te halen ^^ Maar mijn vriendin is echt HELEMAAL fan van TBBT en ze is al 3 jaar ziek. Ze heeft een chronische darmziekte en twee weken geleden heeft ze een stoma gekregen en ze kan niet meer naar school dit jaar :( En ik zou het echt heel leuk vinden als ik seizoen 7 zou winnen want dan kan ik hem aan haar geven en dat zou ze echt geweldig leuk vinden! :)

 32. Eva
  december 3, 2014 / 17:09

  Oeeeeeh, ik doe mee.
  Ik mis Sherlock Holmes, en dat duurt nog een jaar! Help!!!

 33. Yvonne
  december 3, 2014 / 17:12

  The Good Wife, Grey’s Anatomy en Scandal mis ik toch wel het meest. Van The Vampire Diaries, The originals en Nashville heb ik de afleveringen van het nieuwe seizoen opgespaard, dus die kan ik mooi gaan kijken in de winterstop.

 34. december 3, 2014 / 17:55

  ah vet! hmm ik denk toch PLL!

 35. Shahnaaz
  december 3, 2014 / 19:47

  Ik doe mee om de box vol crazy stuff van Shelly (Sheldon) weer opnieuw mee te maken.
  Ik ga heel erg The Vampire Diaries missen vooral
  bloedmooie en bloeddorstige Damon Salvatore!!!

 36. Kelly
  december 3, 2014 / 19:53

  Uhmm.. Winterstop? Doen alle series dat? Ik ben niet echt een serie-kijker maar heb een maandje terug Once Upon A Time ontdekt.
  Nu ben ik helaas bij en dan lees ik hier iets over een winterstop..? :(

  Nou ja dan heb ik deze dvd wel nodig dus :D :D :D

 37. Laure
  december 3, 2014 / 20:04

  Ik ben grote fan van The Big Bang Theory, Sheldon is zo’n schatje!

  Ik ga vooral Grey’s Antomy en de knappe dokters missen, maar ik kijk al uit naar Hart of Dixie in januari!

 38. Yvon
  december 3, 2014 / 20:06

  Oh ik HOU van deze serie. Echt fantastisch, dus wees blij dat je hem hebt kunnen bewaren voor je kerstdagen, want you’ll have some fun with these guys! Ik mis, heel slecht, DropDeadDiva en the Carrie Diaries. Zo heerlijk fout, maar oh zo lekker voor een eenzaam avondje op de bank! :D

 39. december 3, 2014 / 20:13

  Ik ben helemaal gek van The Big Bang Theory!! Met de nieuwe dvdserie zou ik helemaal happy zijn :) Series kijk ik graag via Netflix en ik hoop vurig dat er snel nieuwe afleveringen komen van Mad Men en Orange is the new black!

 40. december 3, 2014 / 21:52

  Ik mis pretty little liars, ondanks dat het de laatste tijd wat minder was. Ik wil graag weten hoe alles nu in elkaar zit. Ik kijk momenteel The Big Bang Theory en i love it <3

 41. Diana
  december 3, 2014 / 22:02

  TBBT is echt 1 van de leukste series die ik samen met mijn huisgenootje volg. We zitten regelmatig op een brakke zondag samen een hele dag oude afleveringen te kijken, Sheldon is onze persoonlijke held! :)

  Ik mis Hart of Dixie en Dallas op dit moment enorm tijdens de winter, maar gelukkig begint Hart of Dixie weer bijna!

 42. lin
  december 3, 2014 / 22:22

  How To het away with murder!! Ik doe mee voor mijn vader, hij zit tegen een burn out aan en dit is het enige wat hem opvrolijkt momenteel.. Om 8 uur staat Veronica aan voor tbbt..

 43. Esther
  december 3, 2014 / 22:27

  Heeeel fijn! Ik koop elk jaar de Big Bang Theory DVD box voor mijn vader (zelf een IT-nerd dus dat maakt het extra leuk!) en die kijken we dan samen weer helemaal uit. Fan!

  En ik ga Modern Family missen! Ik kijk vrij veel series, maar dit is sowieso mijn favoriet.

 44. Mandy
  december 4, 2014 / 08:44

  Ik doe mee!
  Tijdens de winterstop ga ik The Vampire Diaries en Reign het meeste missen en nu mis ik Pretty Little Liars al maar daar komt gelukkig binnenkort een kerstspecial van.

 45. Hester
  december 4, 2014 / 10:37

  Grey’s Anatomy, omdat het nog maar net begonnen is en dan alweer stopt.

 46. december 4, 2014 / 11:07

  Ik vond TBBT altijd super leuk maar heb het nu al een hele tijd niet meer gevolgd.

 47. december 4, 2014 / 16:32

  Ik doe mee! TBBT is mijn favoriete serie :) Ik heb al een paar dvdboxen staan maar nr. 7 ontbreekt nog. Natuurlijk zal ik The Big Bang Theory dan ook het meeste missen tijdens de break. Verder kijk ik nog Hart of Dixie en Pretty Little Liars maar die beginnen deze maand gelukkig weer!

 48. Christa
  december 4, 2014 / 18:16

  Wat een leuke winactie! Ik kijk the Big bang theory regelmatig ’s avonds op tv, heerlijk even een half uurtje lachen! Ik ga tijdens de winterstop Brooklyn Nine-nine heel erg missen (dat is ook zoooo grappig, liefde voor Andy Samberg <3) en Nashville (maar gelukkig kan ik ondertussen de Nashville kerstcd grijs draaien, dat scheelt toch!).

 49. Anna
  december 4, 2014 / 19:13

  Ik mis Grey’s Anatomy nu al!!

 50. december 4, 2014 / 19:49

  Ik mis Game of Thrones nog steeds, haha.

 51. Elise
  december 4, 2014 / 20:17

  Ik mis de Blacklist. Zelden zo’n spannende serie gezien!
  The Big Bang Theory kijk ik nooit, maar mijn vriend wel. Zou alvast een mooi kerstcadeautje zijn. ;-)

 52. Marije
  december 5, 2014 / 10:15

  Wat ik tijdens de winterstop ga missen is Pretty Little Liars, maar wat ik helaas al een hele tijd moet missen is Gossip Girl! Wat zonde dat dat af is!

 53. Titia
  december 5, 2014 / 12:38

  Ik mis Elementary… en doe graag mee want leuke serie!

 54. Maaike
  december 5, 2014 / 16:40

  Penny komt uit Nebraska

 55. december 7, 2014 / 14:09

  Ik ga Nashville ontzettend missen. Gelukkig heb ik de serie nog niet zo lang heden ontdekt en heb ik nog wat afleveringen die ik moet kijken! Misschien dat ik daar de tijd een beetje mee doorkom… Ook mis ik Pretty Little Liairs heel erg. Ik wil nog steeds weten wie ‘A’ nou eigenlijk is!

 56. Silke V.
  december 11, 2014 / 22:40

  Ohh, new girl & 2 broke girls, gelukkig loop ik een beetje achter met alle episodes kijken :-)