TUNE TUESDAY: December

 photo playlistdecember.png

Het is bijna tijd voor kerstliedjes, maar eerst is het nog even tijd voor mijn december-playlist. De afgelopen twee weken heb ik weer heel wat nummers geshazamd. Van de radio, tijdens series, bij mensen thuis, in de bioscoop, waar niet eigenlijk? Mijn playlist is weer een lekkere ratjetoe van verschillende nummers geworden.

Het eerste nummer ‘Demons at the Door’ van Sleeping Wolf shazamde ik tijdens een trailer in de bioscoop. Volgens mij is het nog niet zo’n bekende band want de facebookpagina heeft net 500 likes. Ik vind het in ieder geval een heerlijk nummer. In de playlist staan ook twee nummers van de Mockingjay soundtrack: Tove Lo met Scream My Name en Lorde + Stromae + nog een hele rits artiesten met Meltdown. De lekkerste nummers van de soundtrack als je het mij vraagt.

Ook een heel fijn nummer, het nummer van Teske ‘rewritten’, zo cool dat ze nu gewoon op Spotify staat! Een andere favoriet op de playlist is het nummer ‘In The Heat of the Moment’ van Noel Gallagher’s High Flying Birds. Ik hou van Noel’s stem. Ooooh en Morning van Beck, een heerlijk relaxt nummer dat ik prima een uur op repeat kan laten staan tijdens het schrijven.

En dan ga ik NU beginnen met mijn December Holiday Playlist, hebben jullie nog suggesties?!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. december 2, 2014 / 17:02

  Rewritten van Teske, had ik onderschat, maar staat ook in mijn lijstje

 2. Lisa
  december 2, 2014 / 17:22

  Ja! (It’s christmas night) would you please come home – van Rigby!
  Ben heel erg benieuwd naar jouw playlist :-)

 3. december 2, 2014 / 17:30

  Ik heb My Silver Lining zo vaak gedraaid dat hij bij mij nog steeds op plek 2 staat van meest afgespeelde songs. Beck! Die is relaxt. Ga ik meteen even luisteren!

 4. december 2, 2014 / 17:52

  Je hebt er erg fijne nummers tussen staan! Persoonlijk ben ik ook fan van het nummer van Teske. Ben benieuwd naar je December Holiday Playlist!

 5. december 2, 2014 / 17:52

  Leuk dat Teske in je playlist staat, is een leuk nummer! Enne nee heb geen aanbevelingen voor je kerst lijstje :p Luister eigenlijk nooit zo veel kerst muziek!

 6. december 2, 2014 / 18:10

  Meltdown is mooi. Ik vind dat meisje van Lorde sowieso cool. Ik mis Taylor Swift in het lijstje ;-)

  • december 2, 2014 / 18:59

   Taylor had er ongetwijfeld bijgestaan als haar muziek op Spotify had gestaan, wat niet zo is… ;)

   • december 2, 2014 / 20:43

    Helemaal gelijk Linda!

 7. december 2, 2014 / 18:12

  Driving home for christmas
  En die ene hysterische die je zo keihard mee kan zingen van mariah carey!

 8. december 2, 2014 / 18:34

  Heerlijk! Home van Naughty Boy en Write It On Your Skin van Newton Faulkner zijn momenteel mijn favorieten (:

 9. Femke
  december 2, 2014 / 19:28

  Aaah, ik houd echt van kerstmuziek, dus kom maar op! :D Leuke nummers trouwens!

 10. Michelle
  december 2, 2014 / 20:09

  Ah dat liedje van Waylon is zo mooi!

 11. Yvon
  december 2, 2014 / 20:21

  Ja hoor! Alweer enkele dagen toegevoegd aan m’n favorieten! Je kiest gewoon constant van die chille nummers uit!

 12. Maaike
  december 3, 2014 / 00:19

  Mijn favo is Kensington-War super nummer en de clip met Epke is zooo toepasselijk. Heerlijk om op de hardlopen 2e is Kwabs-Walk 3e Teske

  Alicia keys We are here is ook een aanrader

 13. december 3, 2014 / 13:04

  Mooi lijstje! Ik ben benieuwd naar je Holiday playlist :D

 14. december 4, 2014 / 10:38

  Super chill :D ik ga het meteen luisteren. Ik heb je november playlist ook super vaak geluisterd!