>Week 2

>

Deze week liep ik wederom 30 kilometer hard, had ik zes gezonde eetdagen en at ik zelfs een dagje vegetarisch (terwijl me wel een heerlijk biefstukje werd aangeboden). Mijn yoghurtverslaving bereikte een nieuwe hoogte (bakje van 500ml per dag), evenals mijn chocoladekruidnootverslaving, die ene dag.

Ik had een super leuke date met Genesis en kan nog steeds genieten als ik er aan terug denk. Ik las een boek (Shopaholic Mini) en probeerde in drie andere te beginnen. Ik raakte verslaafd aan Hellcats & Glee, maar heb de afleveringen weten te beperken tot hooguit eentje per dag. Verslaving die ik niet zo goed in de hand wist te houden, mijn shopverslaving. Brak zaterdagochtend met mijn goede voornemen en kocht twee paar laarzen, 6 maillots, een sjaal en een muts, wel binnen budget van een paar schoenen, dat dan weer wel.

Ik ben in de ban geraakt van op reis gaan en ga waarschijnlijk de eerste week november met mijn vriend een paar dagen naar een wereldstad. Waarschijnlijk Parijs, want het is een schande dat ik daar nog steeds niet geweest ben.

Ik kreeg twee freelance spoedopdrachten, waarvan ik er eentje de komende twee weken nog wel mee bezig zal zijn, en wie weet wat de toekomst brengt.

Ik ben geinterviewd voor een krant over mijn weblog en mijn (toekomstige) carriere. Ik schreef eindelijk die stagebrief waar ik drie weken geleden al aan begon en kreeg twee aanbevelingsbrieven van niet de minste binnen.

Ik werkte 45 uur bij Elzenduin, schreef zes blogs voor mijn weblog en eentje voor I Love Beauty News.

En snap nu eindelijk waarom het voelde dat ik geen moment rust had, but I’m lovin’ it!

Liefs,

Delen:

10 Reacties

 1. Tanja
  oktober 15, 2010 / 14:03

  >Gezond bezig, knap hoor! Hellcats vind ik ook een onwijs leuke serie. Jammer genoeg komt er maar 1 per week uit, haha. Ik vind het ook heerlijk om lekker bezig te zijn. Veel rust hoeft wat mij betreft niet :)

 2. Genesis.
  oktober 15, 2010 / 14:14

  >You busy little thing – Glad you love it! Do remember to take rest when you feel like it too, you deserve that too!

 3. Liselot
  oktober 15, 2010 / 15:08

  >Heel druk, maar het klinkt heerlijk zo! Ik wou dat ik het zo druk had met leven, haha!
  En Parijs is prachtig, voor 's nachts als de lampjes op de Eiffeltoren aan gaan

 4. Suusje Q.
  oktober 15, 2010 / 15:11

  >Je moet ook zeker niet denken dat nu je niet meer studeert en ook nog geen 'echte' baan hebt, je niets doet. Succes met je plannen en het komt vast allemaal goed!

  xxx

 5. Eline
  oktober 15, 2010 / 15:20

  >Wat ben je enorm goed bezig zeg! Voor welke krant ben je geïnterviewd? Ik ben trouwens ook nog nooit in Parijs geweest, echt een schande.

 6. Nathalie
  oktober 15, 2010 / 16:50

  >Wat ben je goed bezig zeg! Echt super :)

 7. Kristel
  oktober 15, 2010 / 17:05

  >Parijs is een geweldige stad, ben er al een aantal keer geweest. Een aanrader is zeker een keer op de top van de Eiffeltoren te gaan. Hartstikke mooi uitzicht! Lekker druk weekje, maar beter als niets doen. Zo kom je teminste lekker snel de week door. Geniet nu maar lekker van het (rustige?) weekend!

 8. Danique
  oktober 15, 2010 / 18:06

  >Inderdaad een drukke week zeg! Parijs is echt geweldig om een keer naar toe te gaan. Aanrader!

 9. Benthe
  oktober 16, 2010 / 12:38

  >Wat heerlijk, zo'n drukke heerlijke week. En netjes allemaal, je eten..