VLOGMAS: Big Fail #23

De een na laatste officiële Vlogmas Vlog. Ik ga het straks nog missen! Gisteren was het tijd voor mijn derde Serious Request actie en ook die ging weer super goed. Iets wat afgelopen week minder goed ging, mijn hele sportief in december plan. Dat plan is een beetje in het water gevallen met alle Serious Request drukte en snotneuzen van de afgelopen week. Maar vandaag doe ik toch nog een poging.

Hele fijne kerstavond iedereen! Hoe ga jij het vieren? Ik ben vanavond lekker bij mijn ouders met mijn broertje, zusje, aanhang, kalkoen en cadeautjes.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. december 24, 2016 / 17:25

  De video’s waren leuk om te kijken!
  Ik vier kerst thuis met mijn ouders en broertje. We kijken op kerst avond altijd 3fm serious request en op het einde pakken we dan de cadeau uit. Morgen komt familie en tweede kerstdag ga ik naar een vriendin en vier ik het daar! We gaan dan interrail passen kopen dus heb er super veel zin in.

  Fijne kerst!

 2. december 24, 2016 / 19:36

  Zo een leuke vlog!

  Fijne kerstavond Xoxo

 3. december 25, 2016 / 13:47

  Echt een heel mooi gebaar om zoveel geld in te zamelen voor 3fm! Fijn trouwens om yoga thuis te doen! Mag ik vragen welke filmpjes daarvoor gebruikt? Fijne kerstdagen, enjoyyy!

 4. Ilse
  december 25, 2016 / 17:44

  Je vlogs van de afgelopen tijd waren erg leuk, ik ga ze ook missen.