LOVE & SHARE: 143

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ 10 bekende auteurs en hun favoriete boek.

❤ Benieuwd hoe ‘Driving home for Christmas’ van Chris Rea tot stand is gekomen? Hier het verhaal.

❤ Zo zeg je vrolijk kerstfeest in 22 verschillende talen. Welke kende jij al? Ik alleen Engels, Italiaans, Duits, Frans en Spaans. Oh en Nederlands natuurlijk. Nog even oefenen.

❤ De beste nieuwe hardloopspullen van 2016 volgens Runner’s World.

❤ Als je zen wil worden tijdens het hardlopen moet je je ‘monkey mind’ temmen.

❤ In het verlengde van bovenstaand artikel… zo mediteer je tijdens het hardlopen.

❤ De 29 Instagrams die in 2016 pop-cultuur definieerde.

❤ Quiz: Ben jij meer een Amanda of een Iris van The Holiday? Ik ben volgens deze quiz meer een Amanda (ook al gaf ik aan dat wanneer mijn hypothetisch gestelde relatie ten einde zou komen ik waarschijnlijk verdrinkend in mijn tranen aan de rode wijn zou zitten… als ik die hypothetisch gestelde relatie zou hebben dan natuurlijk.. ik heb zo’n vermoeden dat Amanda niet zou verdrinken in haar eigen tranen).

❤ Quiz: Aan de hand van een aantal vragen wordt bepaald wat jouw theme song van 2017 gaat zijn. Mijn theme song is Treat You Better van Shawn Mendes.

❤ Quiz: Hoe erg zijn jouw migraine-aanvallen? Die van mij zijn BAD. Vond het vooral opvallend hoeveel van de punten (het waren er in totaal 82) ik herkenbaar vond. Wist van een aantal dingen niet dat het veelvoorkomende symptomen van migraines zijn.

Fijne kerstavond!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    december 25, 2016 / 00:21

    Ik had bij die migraine-kenmerken ook veel herkenbare dingen, helaas. En er ook weer wat over geleerd.