VLOG: We hebben de ringen

Geld vliegt mijn zak uit, maar ‘tijd’ voor mijn gevoel nog wel meer. De bruiloft komt steeds dichterbij en voor mijn gevoel moet ik nog zoveel regelen. Of ik bedoel… moeten wé nog zoveel regelen. Maar… we kunnen weer wat dingen van onze lijst strepen. Zo hebben we een afspraak gemaakt bij de notaris om Huwelijkse voorwaarden op te laten stellen en we hebben de ringen opgehaald. Hij stond erg mooi, al zeg ik het zelf… kost me moeite om niet steeds stiekem even mijn ring om te doen, maar ik probeer me in te houden.

Tuur heeft ook eindelijk een afspraak bij de kapper gemaakt. Ikzelf wacht nog even, ook al is het sinds september niet meer geknipt en sinds december niet meer gekleurd. Ik denk dat ik twee weken voor de bruiloft ga… Zijn jullie al geweest ‘sinds corona’?

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Debby
    juli 3, 2020 / 16:43

    Hey! Persoonlijk zou ik niet 2 weken voor de bruiloft de kapper doen, mij werd toen aangeraden minstens 4 weken ervoor omdat de kleur anders in zetten je haar even aan t model moet wennen en je dan ook je laatste proefkapsel nog in dat kapsel kunt doen en veranderd dan niet meer :). Doe er mee wat je wilt uiteraard t is jou gevoel en jou grote dag, wilde t alleen even tippen 😃. Ik ben gisteren geweest voor t eerst sinds n jaar en voelt heel raar, afstand houden is natuurlijk niet mogelijk.. gelukkig werd alles schoongemaakt waar je bij zit.