VLOG: Wat een moeilijke vraag!

Na bijna een week dagvloggen begint het vloggen alweer als een tweede natuur te voelen en dat voelt goed. Gisteren FaceTimede ik even met mijn vader, was Tuur door het dolle heen toen hij er achter kwam dat het Nationale Pannekoekendag was en kreeg ik een lastig dilemma voorgelegd door een van jullie. Verder keken we – natuurlijk – naar de toespraak van de koning en er werd weer Hüttenkäse gegeten ;-)

Dank voor al jullie leuke reacties, duimpjes omhoog en vragen steeds, motiveert mij (en Tuur!) om nog even door te gaan.

Liefs,

Annemerel
Share:

1 Comment

  1. Mams kim
    maart 21, 2020 / 17:31

    Vaste lezer hoor annemere..fleurt mij dag beetje op..zeker in deze vervelende tijden.dank ervoor !!! Fijn weekeinde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.