VLOG: Dankbaar zijn

De dagen gaan een beetje in elkaar over. Nog meer dan anders heb ik vaak geen flauw benul welke dag het is. Het is een rare situatie met heel veel onzekerheden waar we maar gewoon het beste van proberen te maken.

Gisteren kreeg ik mijn ’trouwschoenen’ binnen. Het voelt een beetje gek, om daar nu mee bezig te zijn, aangezien ik niet eens weet of we in augustus überhaupt zouden kunnen trouwen op de manier dat we willen. Maar getrouwd wordt er in ieder geval ooit toch wel, dus zolang mijn voeten niet groeien (ha ha, alsof ze dat nu nog doen) heb ik in ieder geval die schoenen alvast binnen. En zoals ik in de video al aangeef, ik denk dat ik ze ook heel goed in andere outfits kan combineren.

Verder… beantwoorden Tuur en ik weer wat vragen (of we doen in ieder geval ons best), hebben we weer wat eetinspiratie voor jullie en maken we allebei een lijstje met dingen waar we dankbaar voor zijn.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. Ingrid
  maart 20, 2020 / 20:13

  Als er een lockdown komt in nederland,hoe houden jullie je dan fit,hebben jullie dit ook al besproken met elkaar?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 20, 2020 / 21:32

   Bij de lockdowns in de meeste landen mag je nog wel zelfstandig naar buiten voor fysieke activiteit, zolang je afstand houdt van anderen. Als ook dat verboden zou worden is dat denk ik maar voor een paar weken en dat is dan maar zo. Kan wel wat cardio dingetjes voor op ons dakterras bedenken, of gewoon weer terug gaan naar dat wat ik als tiener iedere dag deed.. dansen voor de spiegel.