VLOG: Tuur mag het eindelijk vertellen

Na weken van ‘geheimzinnigheid’ (ik weet eerlijk gezegd niet hoe lang jullie al een vermoeden hadden dat ik ergens mee bezig was omdat ik Tuur’s opmerkingen lang uit de video heb geknipt), kan ik het jullie vandaag eindelijk vertellen. Of nou ja, Tuur mag het doen, omdat hij het al zo lang zo graag wil (ik dacht dat ik slecht was in geheimen bewaren, maar toen kende ik Tuur nog niet).

Het lijkt me super leuk om met jou te gaan trainen deze zomer. Via http://haveagood.run kun je je inschrijven en vind je nog meer informatie dan we in deze video al geven.

Liefs,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ingrid
    mei 12, 2020 / 18:59

    Wat een supertof initiatief! Ik train zelf voor mijn eerste marathon, of eigenlijk, ik trainde ervoor, maar die ging dus niet door vanwege Corona. Maar ik start binnenkort, na een wat rustigere periode qua hardlopen, weer met een nieuw schema. Ik besef wel dat de kans groot is dat het weer geannuleerd zal worden (Rotterdam 25/10) maar ik heb tenminste weer een doel.
    Als ik niet zo gefocust zou zijn op die eerste marathon, dan schreef ik me vast en zeker in voor haveagood summer run. Ik wens je veel succes en aan iedereen die mee gaat doen!